Skitrolig

Burr vad kallt det är ute. Jag och älskling va nyss på Maxi och kollade på lite filmer och sen köpte vi lite godis. Nu ska vi kolla på face off. Dagen har vart skitrolig, vi har gått på stan idag och både jag och babe handlade galet! Jag handlade för typ 500 kr, kul att nästan hela stufiebidraget är slut på första dagen;).

Sen skulle vi kolla film med Viktor och Natalia idag också men det vart inte. Det vart nått trassel, Viktor skulle hämta sin dator och så hade vi ingen bra film, så det blir nästa helg kanske.

(Bilder kan jag tyvärr inte ladda upp idag, vi får ta det när jag kommer hem till mig!)
Ha en bra kväll. Pusshej!

Mysss!

Vi har haft jätte mysigt här hos älsklings pappa. Men nu känner mina ögon att det är dags för John Blund snart asså!
Jag och babe har badat bubbelbadkar och så har vi kollat på bilder från när Nora och Thomas va på maldiverna. Måste erkänna att man blir LITE avis!
Sen va dom så söta att dom hade köpt julklappar till mig, skitfina och bra saker. lägger ut bilder imorgon.
nu ska vi mysa ner och kolla på beck!

Sov gott med er!=)

Linköping

Helt underbart, nu har vi en hel helg framför oss! Jag hade nyss redovisnig på engelskan om Syd Afrika. gick väl ganska okej tycker jag. Läraren sa att det var den bästa redovisningen hon haft, så hon tyckte troligen också att det gick bra.

När G kommer hit så ska vi sätta oss på bussen till Linköping. vi ska till hans pappa och sova över där tills på lördag. Det kommer säkert bli jättemysigt!
Jag tänkte dra och kolla på lite kläder såklart! Man kan ju inte motstå när man kommer till en annan stad! Det känns mycket roligare då.

skriver säkert nått ikväll!
P&K


Dagens..

Humör: Bra från en början, nu lite deppig.
Gjort: Skolan, vart med babe och vart hemma och slappat.
Planer: hmm.. duscha och göra lite läxa?;)
Ser på: Sveriges värsta bilförare på 4:an
Lyssnar på: Pussycat Dolls - I Hate This Part
Läser: Ingen just nu, letar desperat!
Dricker: ICA:s tropiska juice
Äter: glass<3
Kläder: Jeans, t-shirt
Bästa: Låten, I Hate This Part
Sämsta: informationen (inlägget innan förklarar)
Önskar mig: En resa långt bort med mig älskling.
Blogg: www.Kenzas.se

R.I.P

Jag väljer att skriva det till en anonym person.

Ja, vad ska man säga? Livet är alldeles för kort, du var för ung för det här.
Livet togs ifrån dig innan det var slut..
Vila i frid!

Pluggis!

Yess, nu sitter man i skolan och har slutar om 5 min. Jag har precis gjort klart mitt arbete, vi ska skriva om mag och tarm sjukdommar, jag skrev om magkatarr. Jätte kul att veta eller hur?;)
Sen sitter jag och diggar I hate this part. Jag lyssnade på den ett tag men sen glömde jag bort den. Nu är jag helt kär i den.

Men men nu ska jag dra hem till babe, Kram!

fira jul?

Nu har jag kollat på made in Sweden som är skit bra, as kul och se massa kändisar och när dom fotas och skit. Jag diggar Lajla asså, så jäkla skön stil! Sen har jag kollat på Semester svenskar tror jag det heter? Nu vill mamma och pappa as gärna åka till Thailand så vi ska kanske åka dit och fira jul där.

Men nu är det dags att sluta måste sova lite för en gång skull!
Godnatt.

En bra dag!

Jag det är bara att läsa rubriken. Jag känner mig as glad idag, det är jag oftast men speciellt glad idag. Det känns som om jag inte "ogillar" någon, iaf ingen tjej, jag kommer inte på någon faktiskt! Två undantag som är i skolan men annars så!
Jag har haft en skitbra dag i skolan idag, kan inte peka ut exakt vad som har varit bra, men speciellt mitt goda humör.
Nyss busringde jag och mamma till mormor och sa att vi va från Jysk och sa att vi skulle lämna massa möbler till henne och grejer, mormor vart jätte rädd. Jag låg på golvet och tjöt av garv för att hon gick på det. Haha

Nu måste jag kolla klart på andra avenyn, för jag hann inte se klart allt igår så nu ska jag ligga och mysa i sängen och glutta på det ett tag på datorn.

See You Later Alligator!

Kocken

Åh, jag somnade till ett tag förut och nu är jag jätte pigg, hur ska jag nu kunna sova?:S
Jag såg precis att Andra avenyn va på TV:n, det va precis i slutet så jag vart jätte arg, jag får kolla lite på datorn en snabbis, för babe ringer snart skulle jag tro. Men nu måste jag skynd mig så att jag hinner se lite.


Äre jag som är kocken eller? Haha. Nudlar och vockade grönsaker är grejen!;D

PÖSS

Fuck också!

Nu har jag precis kommit hem, va ju nyss och kollade på "Förintelse snack" med han Benny i sporhallen. Vi skulle slutat halv 3 idag men slutade istället halv 4. Inte kul, inte kul, hoppas vi får komptimmar för det! Men sen hade vi håltimme innan så jag, Jennie, Becca och Amanda drog till östenssons och köpte lite smått och gått.
Sen har jag även fått reda på att jag fick ig på matteprovet, jag blir galen på våran lärare asså! Jag känner att jag kan allt på lektionerna men på provet går det skit. Proven är helt anorlunda mot arbetena i boken, jag blir fan tokig på det här! Haha.
Förra gången satte hon ig på nästan hela klassen, men jag klarade G. Nu fick jag och några till ig. Jag har inte fått ig på ett enda prov innan så nu är jag fan piss off!

Nu ska vi inte bara snacka skolarbete här va?
Nu är det så att jag ska göra om lite i mitt rum, flytta sängen och köpa lite nya möbler. Så jag ska ta bort min sänggavel och så tyckte mormor att den va fin så hon sa att hon ville ha den. Så hon ville köpa den för 500 kr, skitgött!




Måste bara säga att jag åt min första semla för i år! Tack mammi<3

Känns rätt slappt!

Sitter i skolan, jag började för 40 minuter sen och har bara en lektion till. Sen ska vi lyssna på Benny, det känns rätt slappt! Vi jobbar om South Africa på engelskan nu men jag är färdig med mitt. Men nu ska jag dra och ha rast. Hade en bra dag gullungar!

Diplomaterna

Jag och mammi kollar på ett program (Diplomaterna) som är inspelat från Libanon. Det handlar om kriget där nere och att det är tusentals svenska som är där nere och inte kommer hem. Barn och mammor gråter och bomberna släpps bara några meter från dom.
Jag mår fan piss av att se det, men man måste endå se tills slutet.
Usch usch usch..

Snart ska jag titta lite på svenskan!

Mormors korvkiosk

Japp första dagen i plugget på denna vecka då. I morgon börjar jag sent och slutar sent. Vi ska lyssna på Benny som ska berätta om när han var med i Auschwitz eller hur det stavas. Jag har hört honom en gång tidigare och då började jag och nästan halva klassen gråta, Fyy.
Förut drog jag och mamma och käkade på mormors korvkiost (Jag kallar den så, det är inte min mormors) haha. Mumms!
Nu ska jag kolla på unga mödrar och sen ska jag kolla på Andra avenyn, jag har missat nått avsnitt tror jag.

jag kollade lite på kläder förut och jag hittade en jacka som jag vill ha, får se om jag har råd någon gång, haha. Jag sparar ju som tusan så vet inte om jag vågar röra pengarna. Får se hur det blir.



Den jackan vill jag ha!

Kallare och kallare

Åååh, jag vill bara lägga mig och sova igen. Inte för att jag har sovit för lite, utan för att jag ine orkar skolan idag. Men det är bara att stå ut. Jag börjar 20 i 9 idag. jävligt onödig tid tycker jag, 8 eller 9 tycker jag är bättre.
Snart ska man trampa ut i det kalla, vadå att det blir värmare pg.a växthuseffekten? Jag tycker att det bara blir kallare och kallare.

Take care
hugs!

Men vad ska man göra?

Jag vaknade rätt sent idag, runt 12 tiden skulle jag tro. Jag kollade nyss på Let´s Dance och jag vart jätte chockad att det var blondin bella som åkte ut. Jag trode att hon skulle få många röster genom bloggen.
Nu sitter jag och kollar på top model, men vad ska man göra? Vädret är uselt, affärerna är stängda allt är tyst och alla sitter inne. Sommar är allt som jag behöver just nu!

Helgen har gått på bara några sekunder känns det som, men det är ju inget ovanligt. Lov skulle inte sitta dumt nu asså. Men nu ska jag dra. Byee!;)

inte ett dugg kul..

Hopp nu var man hemma igen, måste säga att det inte va kul på festen ett dugg. När vi kom in på festen så satt alla bara och glodde typ. Vi va där inne i kanske 3 min, om ens det..
Haha, så vi drog till Viktor och kollade skräckfilm och käkade chips stället. Mycket roligare ska jag säga! Men man fick ju hälsa på lite folk iaf:P
 Nu har vi precis käkat kvällsmat klockan 20 över 2. haha gött är det. Sen ska vi väl lägga oss under täcket och kolla på Sista action hjälten eller vad det heter.:P

Här kommer lite bilder iaf..
   
Haha, bästa fotografen är jag, I KNOW;)




Lev gött!

See yaah!

Nu ska vi snart dra till Viktor och Natalia, baby ska bara fixa till sig lite till sen är vi helt klara för party! Jag sa ju att jag skulle visa en bild på min tunika här kommer den!




En bild på håruppsättningen också,
vart ganska nöjd faktiskt!=)


Party!

Vaknade nyss och jag har käkat frukost och kollat på beck och myst med baby. Jag ska snart dra och duscha och sen fixa mig lite. Sen ska vi dra till sebbes festlokal och hjälpa han att fixa lite. Sen drar vi vidare till Viktor och Natalia och är hos Viktor ett tag. Sen drar vi till festen tillsammans med dom. Bilder laddas upp ikväll eller imorgon, det bror på hur sent vi kommer hem.

Jag kan ladda upp en bild på mig innan festen så att jag kan visa min tunika som jag köpte för ett tag sen.
Pussen!


Äntligen!

Ja, nu har man jobbat igenom ennu en vecka och det är början på en ny helg. Det är så himla skönt att ha en hel helg framför sig. Nog för att den tar slut lika fort.. Men jag ser fram emot festen  imorgon, jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder men jag kommer säkert glömma bort;)

Efter skolan idag så drog jag och Becca till stan för att kolla på lite kläder och sen tog vi en fika på med eller utan, Becca hittade ett par jeans. Men jag kände att jag inte fick köpa nått eftersom att jag ska köpa kläder i Stockholm och i Italien så jag måste verkligen spara!

Nu kommer lite bilder från när jag och Becca fikade!=)


Snickerskaka på med eller utan, kan det bli bättre?


Beccisen sitter och mumsar.


Haha, jag kunde bara inte bjuda på den där bilden;)

tjingeling!

Stolt

Hejsan hoppsan lillebror!

Fixat till bloggen igen, jag är fortfarande inte nöjd, jag vet inte vad jag ska ta mig till?? Vad jag än gör så känns det inte bra. Jag kan inte ha samma header mer än någon vecka. Jag måste lösa det här på nått sätt, men vet inte hur (Jag tar gärna emot råd från någon!)
Vill ni veta en JÄTTE intressant sak? Jag har växt 1cm sen några månader tillbaka. Skolsyster sa till mig i 9:an någon gång att jag skulle bli 175 cm. Nu är jag typ 174, jag vill inte växa mera. Jag tycker att det känns konstigt när jag är så lång och sen har högklackat på mig. Puuh, vilket problem eller hur?;)

Jag känner mig jätteduktig nu för jag har suttit och gjort matte ända sen jag kom hem! Okej lite annat har jag gjort då, men jag känner mig duktig iaf!:D Nu kan jag allt på matten tror jag. Det är lite svårt att vara säker för våran lärare gör så konstiga prov! Förra gången fick nästan halva klassen IG, jag klarade mig dock *stolt*.



Lång dag!

Nu har man precis duschat och käkat och så. Gud vad lång den här dagen har varit, det känns som om det aldrig ska ta slut. Skolan slutade halv 4 också så det gjorde ju inte saken bättre!
Men äntligen är man hemma och tagit på sig myskläder och kan koppla av. Snart ska jag kolla på det där Tv programet som dom spelar in från Thailand, vet inte vad det heter men.. hehe.

Såklart fick jag ju tillbaka huvudvärken idag i skolan, skönt att gå med i flera timmar. Nooot!
Men nu måste Olivia läsa religon och egentligen matte men jag var så smart och glömde boken i skolan. Så det blir hårdplugg i morgon!



Pöss!

Skuulan

Nu sitter jag i skolan och har omvårdnad. Mycket roligt, nooot!;)
Jag är hur seg som helst, jag har typ inte sovit en blund inatt känns det som. Jag hade en dålig kväll igår.
Men nu har jag och Becca bestämmt att Jag, hon och Lina ska gå på den nya filmen "I taket lyser stjärnorna" på bio. Den boken är ju bara för bra, så därför vill jag kolla om filmen är lika bra.

Men nu är det dags att sätta igång med arbetet!

My perfect life

Jag kan inte ladda upp bilderna på kläderna, vet inte vad som är felet. Men får kanske lite mer tid till det i morgon. Vad händer innan sleep time då? Jag ska krypa ner under täcket och kolla på Victoria Silverstedts dokusåpa "My perfect life" som börjar klockan 22.40.

Jag har läst och hört att hon ska prata om glamour, familjliv och hennes händelser i livet. Kanske är bra, man vet ju inte förän man har tagit reda på det!;)



Sen ska jag slå en pling till babe och prata av mig lite.



Natti, take care!

Studiedag

Nu har man duschat och ska snart sätta igång med matten för vi har prov på fredag! Men först ska jag berätta om hur min dag har varit!:)

Först åkte jag och Lina med 8 bussen för att åkta in till stan men först tog vi en sväng förbi Carlsund för att hälsa på lite folk som ex: Ronja och lite folk senn förr! Sen åkte vi till stan och där träffade vi på Kawar som gick med oss ett tag sen drog jag och lina och käkade på sibylla. Efter det gick vi lite på stan och då gjorde jag mina fynd! Jag köpte ett par jeans, ett linne och en tunika! Det var rea på Gina så jag passade på, skit fina vi dom! Kanske kan ladda upp dom lite senare!


   
Sibylla-brudarna!;)


Men nu måste jag dra och plugga matte, Ha en fortsatt bra kväll!

Planer för i morgon!

Nu har jag vart med Lina och vi har bestämt vad vi ska göra i morgon på våran studiedag. Först ska hon komma till mig på morgonen klockan typ halv 8 och sen ska vi ta 9 bussen från mig till stan och där ska vi först fika och gå på stan och  ha det mys efter det ska vi till simhallen och bada och sen ska vi hem till någon av oss och ha sköj!

Btw, jag tog några bilder som jag också va med på från när vi åt från Amandas bilddagbok!


Haha, om ni undrar vad jag gör så lyssnar jag på när Jennie pratar med mig:P


Hoppas ni har haft en toppen kväll för det har jag haft!

Trevlig kväll!

Kom precis hem, jag är helt proppmätt efter att ha ätit på Napilo. Det var riktigt gott och trevligt. Vi pratade tjejsnack, minnen och skvaller, jag älskar´t!=)
Vi satt där i en och en halv timme ungefär. Sen när jag skulle gå fram och betala sa han i kassan "Här får ni klubbor hur många är ni? Det är bara ni tjejer som får klubbor" Haha

Här kommer lite bilder, ta hänsyn till att vissa inte kan sitta still! Haha;)


Så här såg man ut!

Mina små tjejor väntar på maten!





Nästan alla tog kebabtallrik!


Tack för en trevlig kväll flickor, synd att inte alla kunde följa med!


Nu ska jag vara med lina! För i morgon har vi studiedag och då ska vi hitta på något roligt!=)

Middag

Nu har jag bestämmt mig att jag ska följa med och äta med tjerna! Det har ju vart bestämnt en tid nu att vi ska äta så då är det tråkigt att bara skita i det. Förseten, hur jobbigt är det att äta mat och ha trevligt med sina kompisar? Jag tror att det bara kommer göra mig gott!=)

Jag lägger ut bilder senare på bloggen, det får ni inte missa!=)

Sjukling

När jag vaknade upp en halvtimme innan jag skulle gå upp för att göra iording mig för skolan så kände jag att jag hade skit ont i huvudet. Jag hade redan haft ont i huvudet igår kväll men jag trode att det skulle gå över tills idag, men ikke! Jag fick ligga kvar i sängen och krama älsklingen ett tag till och sen kollade vi lite på Pelle Svanslös, haha (barnfilmer hjälper lite om man är sjuk tycker jag!). Sen somnade jag om och vaknade vid halv 12 och då hade jag 4 sms på mobilen och då frågade Amanda om jag skulle föja med och äta med tjejerna i klassen.
Jag hade glömt det.. men jag vill så gärna följa med, jag får se om huvudvärken har gått över någontig senare, det har redan gått över lite men jag har fortfarnade ont.

Men nu ska jag hoppa ner under täcket ett tag och vila. Hoppas ni mår bättre än jag!
Kram Olivia



MTV

Fy vad kallt det är. Jag vaknade vid halv 12 och jag är fortfarande skit trött! Jag har legat i sängen hela tiden och det känns som om jag kommer stanna där hela dagen och kolla på MTV just nu ligger jag och kollar på cribs där får man se kändisars lyxiga villor och bilar och allt vad det är. Jag bara ÄLSKAR MTV det finns nästan alltid nått bra på den kanalen.

Jag måste bara berätta att jag vaknade upp inatt av att jag grät skit mycket. Jag drömde att jag mötte Gurra i framtiden och att vi inte var tillsammans. Han bad om att få bilder och minnen av mig, båda ville vara tillsammans men vi var bara inte det. Men sen när jag vaknade kunde jag inte sluta gråta. Men nått som var skönt va att Gurtaf låg och höll om mig när jag vaknade upp.
Usch för vissa drömmar säger jag bara. Men nu ska jag fortsätta med MTV, ha det bra pluttar!=)

The girl next door

Fy fan, jag såg just The girl next door (Den läskiga) och det var mitt största misstag. Jag önskar att jag aldrig hade sett den. Den va så jävla vidrig och jag mår piss och tjöt som en idiot under filmen. folk hade skrivit att den va skit bra och grejer. som fan att det är, det är helt sjuk!
Ni vet boken "pojken som kallades det"? Man kan säga att det är nått i den stilen fasst det handlar om en tjej.
I början tyckte jag att den verkade tråkig och inget hände med efter ett tag asså, FY FAN säger jag bara

"Filmen handlar om den fruktansvärda tortyren och misshandeln på en tonårstjej som är bosatt hos sin faster och om ett par pojkar som är vittnen till akten. Filmen är baserad på en sann händelse."


Sola

Jag och Gurra drar till sun4u och solar en sväng. Jag känner mig skit blek, men nu sätter jag stopp för det här. Jag solar nog en halvtimme. Det vart ingen bio, för Wallander skulle inte gå=/
Jag va ju på Gymmet nyss, fy fan vad jag kommer vara död i kroppen i morgon, jag körde skit mycket. Jag känner mig stålt nu! Haha. Men jag ska dra och sola nu. Byye!

Nya wallander

Jag har försökt komma in på bloggen jätte länge men det har inte funkat! Jätte konstigt men nu funkar det:) Jag har precis kommit hem till Gurra. Vi ska snart hem och träna tor jag, men jag ar skit ont i magen så jag knapt kan gå.
Sen tänkte jag kolla om den nya Wallander (hämden) har kommit ut på bio för jag är lite sugen på att gå på bio ikväll=) Men får se hur det blir med den saken.

Myspys



Så här mysigt har vi det! Vi har inte kunnat slita oss från guitar hero än, blivit helt besatta! men snart ska vi gosa ner under täcket och kolla på film. Det får inte bli så sent för våran del för vi ska till gymmet i morgon, fy vad jobbigt! Men så blir det när man har tryckt i sig massa onyttiga saker.
Det ska bli så himla gött att inte behöva gå upp tidigt på morgonen för att dra till skolan. Men eftersom att helgen går så fort så man knappt hinner med nått så blir det alldeles för lite sova ut!

Men det får bli sista inlägget för denna kväll! Godnatt kära läsare!=)

Snygga?

Puuh, nu är jag proppmätt! Jag och G har ätit Tacos och jag åt två stycken och kan knappt ta mig fram så mätt är jag! Men just nu sitter vi och kör guitar hero. Skit kul har vi! Sen ska vi kolla på Van veeteren för jag fick boxern av mamma för några veckor sen och har inte kollat på alla så sen ska vi tjocka i oss lite chips, dipp och popcorn. Här tänker vi inte på vikten inte;)

Nästa helg ska jag på 18års fest hos Sebbe och jag har redan funderat på vad jag ska ha på mig. Kanske ska jag ha några mörka jeans, någon topp och skinjacka? Sen kanske jag ska köpa dom här skorna från HM för 298:-. Vad tyckte ni om dom?:) Men då har jag inte sparat så mycket pengar som jag lovat mig själv att göra. Men sånt får man stå ut med!


(De finns även i vita!)


Men nu ska jag dra och ge Gurra stryk i Guitar hero!
Ha en bra kväll!

Hålla i pengarna

Sminkat mig, ätit, duschat och klätt på mig, allt är klart. Jag ska snart åka till skolan men idag får jag skjuts av mamma  för hon är ledig. Jag börjar halv 11 idag men jag gick ändå upp klockan 8. Känns lite onödigt men måste ju ha lite tid för att skriva blogg också!=)
Sen har jag bara matte, engelska och klassråd tror jag. Nästa vecka börjar vi med nya schemat så då blir det inte så mycket slappt som det har varit dom här veckorna efter jul.
Jag kollade i min plånbok och jag har 700 kr och jag ska spara 500 till italien har jag planerat. Jag får väl se om det håller för jag ska ju kanske ut och äta med tjejerna i klassen också!

Ha en bra dag/
                             

Hur orkar dom?

Fy fan, jag kollar på ettan och där är det ett program som heter "Med Britta till Nordpolen" det är ett gäng som ska åka skidor till nordpolen och dom åker inte lite långt heller. Det är ju flera mil, jag fattar inte hur dom orkar! Jag orkar inte ens gå till bussen när det snöar. Jag tycker att det kan va snö dagarna kring jul, sen räcker det. Men typ i sälen och i skidbackar kan det ju finnas snö;)
Hur blir det när dom väl har kommit fram, ska dom åka skidor tillbaka alla mil sen eller? fy fasen, dom är ju knäppa. Förlåt om det är någon mer som vill göra den här utflykten^^



Själv sitter jag och dricker persika och mango te med lite socker och mjölk och värmer mig framför brasan. Förut när jag va hemma hos Gurra höll jag på och frysa ihjäl för att han skjutsade mig från skolan. Så han fick lägga sig och hålla om mig och värma mig när vi kom hem. Det slutade med att båda somnade en timme.
Men nu ska jag nog sätta mig och kolla på The Hills!
Have a good time!=)

Skiit

Okej jag ska säga som det är. Provet gick skitdåligt tyckte jag! Jag hatar när dom tar tid och man ska göra klart en sak under en viss tid. Det blir bara pankaka av alltihoppa för mig då, bara för att jag känner mig stressad eller nått. Sen vad det ju oförbetätt prov också så man kunde ju inte öva heller. Men får väl se vad resutatet blir sen när vi får tillbaka det!

Men nu sitter man hemma hos Gustaf och jag hade sån tur att han också slutade vid halv 10 typ så han är också här. Har inte en aning om vad vi ska göra. Vi kanske drar till Gymmet med Tom eller nått. Jag ska ju bla världens starkaste kvinna hade jag ju tänkt! Haha ne men kan ju behövas lite om man ska bli polis!:D
Men nu ska jag rota lite i deras skafferi och kolla om dom har några jordnötsringar till mig.

Hålla tummarna

Nu har jag fixat mig och ätit frukost och bussen kommer om en kvart så det här får bli kort! Jag kan säga att jag är skit nervös förprovet som vi har nu på morgnonen. Men vi får hålla tummarna!
Nu kom jag på att jag måste leta på mina hörlurar till mobilen så att jag kan lyssna på musik på bussen. Lycka till till mig själv!

Ha det bra pussen

Prov

Sista inlägget för ikväll!
Jag kan inte släppa det här med resan asså! Jag är helt till mig.
Men men, i morgon börjar dagen med engelska prov i 1½ timme skitgött menar jag. Alla ettor på hela platenskolan ska göra det. Men nått som är skönt är att vi slutar efter det, alltså 09.30 så efter det ska jag hem och sova eller nått.

Men jag måste fixa mig och sen sova så att det går bra på provet i morgon.
Sov sött gullungar!

Rimini!<3

Nu vad det klappat och klart. Vi var nyss på resia och bokade biljetter för mig, älskling, mamma och pappa. FY fAAn vad gött! Haha. Det blir första gången för mig att flyga. Vi ska vara borta i en vecka i Rimini i Italien och det är typ 30 grader eller nått vid den tiden och det ska bli riktigt skönt, förra sommare var det ju ca 2 veckor eller nått som det var fint väder på sommarlovet. Så vi får hoppas på bra väder när vi är där.

Sen ska Moa och hennes familj också vara där samtidigt men inte på samma hotell:/ sen ska dom åka buss istället för flyg, men vi kommer ju träffa dom också! Skitkul kommer vi och ha.

Nu ska jag spara hur mycket pengar som helst för att kunna shoppa mycket där, jag ska köpa väskor, skor, klädder och smycken. Åååh jag kommer drömma om det här till den dagen ända tills jag kommer dit. Vi ska åka den 27 juni så det är ju ett bra tag till, men ändå;)


Här är lite fina bilder på hotellet:


      


Jag tror inte att man kommer bada vid poolen så mycket, jag ligger nog och glassar vid stranden istället!

Smakar skit.

Den nya designen är bara prelimenärt och ska byta ut den så snart som möjligt, jag va bara så himla onöjd med den förra, jag tyckte inte om färgerna och lite annat. Men jag kommer med en ny snart. Jag ska hitta min stil bara innan jag blir helt nöjd, men det är så svårt att komma på hur jag vill ha det. Jag måste byta typ varannan vecka eller nått för att jag inte är nöjd. Men det kommer väl snart. Haha

Måste bara säga att dom där pillrena hårform som jag tar för att få tjockare hår har jag inte märkt av än och de smakar skit asså, dom luktar/smakar typ fiskmat eller torrfoder och dom är omöjliga att svälja så att man har kvar dom i munnen skit länge så att smaken blir starkare och starkare. Men man ska ju ta 100 tabletter och jag har tagit ungefär 8, så det kan ju vara det som inte har visat resultat;D

Men nu ska jag kolla på Andra avenyn för jag har missat några avsnitt och det får inte hända, för det är skitbra ju!

Avundsjuk

Jag har gått och nynnat på right here men brandy hela dagen och nu sitter jag och diggar den. Jag tycker att den är skitbra! Men musikvideon är sådär tycker jag..
Jag kollade nyss på The hills (Jag har hittat min dröm hårfärg på en av tjejerna där!) och nu kollar jag lite på unga mödrar, jag är livrädd för att föda nu kan jag lova! Haha.

Jag pratade nyss med Becca och hon har precis kommit hem från Thailand och det hade vart skitvarmt där både i vattnet och i luften och hon hade blivit brun. Hon hade fått värsta chocken när hon gick  ur flygplanet till Sverige för att det va så kallt. Jag är sjukt avundsjuk på henne.


trött!

Nu sitter man i skolan och har typ inget att göra. Det är så jobbigt när kursen håller på och sluta och man inte har nått att göra för att man är klar med allt, då blir det bilddagboken och bloggen.

Fy fan vad det är svårt att gå upp morgonen asså, det går ju knapt att öppna ögonen. I morse när jag skulle äta frukost så somnade jag i soffan så att mamma väckte mig. Sen såg jag att klockan va skitmycket så det var bara att måla på lite smink och kolla vilka kläder jag skulle ha sen va det vara att sätta sig på bussen till skolan.

Pöss

Sämst på TV:n

Nu har jag kollat på TV hur länge som helst, och det finns verkligen inte ett skit att kolla på. Vad är det här? Jag ska nog göra ett eget TV-program så att det blir någon årdning på det är! Haha
Men nu ska jag lägga mig och kolla på någon bra film och äta glass. Ha det bra! Puss

Armband

Jag har inhandlat ett nytt armand, skit snyggt tycker jag!



slapp skoldag

Jag hade sovmorgon till 12 idag. Sen hade jag idrott vid 2 och då fick man gå runt och lyssna på olika ämnen man kunde välja för individuella val och nu har jag bestämt mig att läsa engelska B och Alternativ medicin.
Jag har funderat på om jag ska dra ner och sola med Lina eller nått, man känner sig ju inte så brun nu för tiden. Men på onsdag är det vi som beställer biljetter, till antingen Rimini eller till Mallorca.



Efter en LÅNG dag i skolan drog jag till Maxi  med Gurra
 och köpte varsin baugett med kyckling och bacon

Gymmet

Nu har man vart och tränat lite då! Det känns som om det va en evighet sen.
Jag är helt knäsvag typ, jag tränade ben skitmycket så jag kunde typ inte gå ner för trappan när jag gick därifrån. Mina handflator fan glöder eller nått. Smart som jag är så stretchade jag inte heller så jag kommer få rejält med träningsverk i morgon.
Men nu ska vi inte klaga för det gör ju någon nytta också.


Här är man klar för att träna då!=)

Från det ena till det andra. Nu är det så att Olivia är väldigt trött på vinter och vill ha lite värme och sol. Tänk o bara åka ner till sjön och bada och sen går man och köper en isglass som smälter i solen. Jag vill ha sommar NUUUU! På sommaren kan man ju vara ute och ha det skönt, men nej nu får man sitta inne och lata sig.
Bara för att jag längtar så mycket till sommaren så har jag redan tjuvkikat lite på bikinis och jag vet två som jag verkligen vill ha.

Den första:                                                                      Den andra:
                            

Hmm.. Vad ska kvällen bjuda på då? Kanske någon bra film och god mat, vi får se hur det blir.
Nu ska jag ta mig en dusch iallafall. Puss

11 januari

God morgon på er!
Jag har nyss vaknat, jag är en sömntuta jag vet! Men la mig så sent igår för att jag kollade igenom alla 3 spiderman igår. Jag hade inte sett en enda men så bestämde jag mig för att kolla igenom dom och vet ni? Jag älskade dom, jag trodde att det inte va nått för mig.
Jag har lite ångest angående att det är skola i morgon, jag känner mig jätte skoltrött även om vi inte har så mycket att göra i skolan. I morgon ska vi gå runt och kolla på olika alternativ att välja på individuella valen, jag vet inte vad jag ska välja.. Eftersom att jag jättegärna vill bli polis blir det nog så att jag får välja historia A och engelsa B

Men nu blir det frukost, bye bye!

Allt detta ätande

Jag har blivit skit sockerberoende! Bara därför tvingade jag med babe (som är sjuk idag) och fikade. Jag tog en vanlig chokladboll och en pepsi max. Sen efter det drog vi till Maxi för att bestämma vilken mat vi skulle äta. Det blev min favorit, kycklingsallad med avokado till. Muums!
Sen traskade vi hem och kollade på spiderman och käkade jordnötsringar, allt detta ätande!




Sen kollade jag på fiskarna, dom va fan större än mig;)


Julmustkyckling

Gud vad trött jag är! Helt sjukt att man kan vara så här slut efter bara 3 skoldagar. Men jag lyckas=) Jag har redan sovit ett bra tag idag direkt efter skolan med.
Men men tillbaka till kvällen..

                                            

Jag och G har badat precis eftersom att man är helt djupfryst när man kommer in från den där kylan och så är det ju supermysigt också! Jag måste bara säga det att Julmustkycklingen var faktiskt god som jag skrev om i förra inlägget. Det smakade ju verkligen julmust också, värt att prova om ni har receptet någonstans i någon låda men inte vågar testa, för jag har det tyvärr inte, haha:P


Mys

Jag fick nyss veta att jag och Gustaf va bjudna på karros och kristins fest. Vi bestämmde oss för att vi skulle gå men sen kollade vi bussarna och det gick jätte dåliga tider så det vart inget, synd:(. Men men det får bli mys med baby istället och det är inte så dumt ska jag säga!=)

Haha, måste bara säga vad vi ska äta sen! Carin sa att vi skulle äta julmustkyckling, jag trodde att jag hörde fel men man skulle hälla över julmust på kycklingen eller nått! Jätte konstigt, eller hur? Men jag kan skriva lite senare vad jag tyckte om saken.

Ha en bra kväll sötnosar!

Sista inlägget för ikväll



Nu ska jag äta en avocado och sen göra iordning mig och lägga mig och kolla på Top gun. Imorgon har jag sovmorgon till halv 11, gött att få sova ut.

Kofta - Gina tricot för 199 kr
Vitt linne - lager 157 för 179 kr
Dieseljeans för 999 kr (syns inte på bilden)

Stockholm here we come!

Wohow, Den 4/4 eller 7/3 blir det åka till Stockholm då, först gå på stan och verkligen shoppa galet i drygt 5 timmar tror jag! Efter det går vi till Göta lejon och kollar på Brolle och det ska bli jäkligt kul!
Låtarna han ska spela är:
"Peggy Sue", "That'll Be The Day", "Oh Boy", "Not Fade Away", "Everyday", "Rave On", "Maybe Baby", "Raining In My Heart", med Ritchie Valens' "La Bamba", och the Big Bopper's "Chantilly Lace"



Haha jag och Gurra kommer ju skrika ihjäl oss när Labamba spelas (iallafall jag) eftersom att vi har kollat på filmen 1000 gånger och tycker att den är skitbra!

 Haha ska ja skrika åt den fula fan? :P //G


My new shoes!

Idag efter skolan tvingade jag med G till stan för att jag skulle köpa mitt kosttillskott för dem som tappar hår (gör dock inte jag) eller om man har tunt/livlöst hår eller om man har sköra naglar som delar sig lätt. Jag vet ju inte om det hjälper, men jag ska skriva om några dagar om jag märker någon skillnad=)

Sen när vi väl va i stan så ville jag förstås gå och kolla lite på kläder och skor. När jag gick in på Din sko såg jag ett par skor som jag har varit döttskär i ett bra tag. Bara det att Hanna i min klass hade köpt likadana före mig :(. Sen kom mamma för att vi skulle bestämma en tid när vi ska på boddy holly med brolle i Stockholm och babe ska såklart följa med! Men sen kollade vi på resor till Rimini i Italien till i sommar också.



Mina nya uggskor för bara 299:- på din sko
Haha, vet att det ser ut som om jag har jumbofötter;P



lugn, bara lugn

Okej, ni behöver inte oroa er, jag ska inte ha kvar headern. Jag tycker inte att den va fin, var bara desperat av att byta eftersom att jag inte tyckte om den andra. Men ni ska se att det kommer in en ny=)
Jag vill inte någon med för mycket krimskrams på, bara någon enkel men endå fin.

            


Men nu ska jag ner och krypa ner med en filt och kolla på drömkåken med mammi! Sist men absolut inte minst så ska jag äta chips med dipp. Tycker att det passar bra så här på tisdagskvällen!

Att skolan börjar imorgon, har jag inga kommentarer till! Ni får lista ut själva;)

6 januari

Hej hopp!
Nu har jag hållt på och grejat i mitt rum hur länge som helst!
Jag har rensat ut min garderob som verkligen behövdes. Det som är problemet nu är att jag knappt har ett enda plagg kvar. Haha
Så nu är det jag som kommer rensa butikerna på stan framöver.
Efter att jag gjort det började jag typ städa och hålla på, det var nog nått ryck jag fick eller nått liknande för jag känner att det inte riktigt är jag är en sån som börjar städa hur som helst (utan tjat av föräldrarna).
Efter det vart det en varm och skön dusch!=)

Men nu, återigen till det här med hårfärgen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. När jag menade att jag skulle färga håret mörkt. Så menade jag inte att jag skulle bli typ svarthårig utan lite mer mörkblond eller ljusbrun.



Jag har inget jättebra exempel men på ett ungefär sån färg.

Ha det bra puss!


Kanske funkar?;)

Snart ska jag jag dra ner till stan och kolla lite på HM för jag har blivit tokkär i en del kläder så får se om jag ska köpa något. Föresten, när jag va med Nikki så hade hon en burk som hette hårform. Det gör så att håret blir tjockare och växer snabbare, den är bra för huden och så stärks naglarna och de växer mer. En del säger att det inte funkar, men jag ska testa för att jag vill få tjockare och längre hår;) så jag ska köpa en sån också.



Haha, Gurra tycker den ser skitläskig ut så jag får knappt köpa den!

Rean

Hejsan hoppsan. Jag sitter och kollar igenom lite bloggar eftersom att jag inte har så där JÄTTE mycket att göra. Jag vill bara säga det alla börjar likna varandras bloggar. Alla skriver om modeller,  modevisningar osv det känns som om alla vill skriva om sånt för att bli en så "känd" blogg som möjligt. Kan man inte få det utan att skriva om sånt?
Jag säger inte att det är dåligt eller så men jag känner bara att jag inte passar in i att skriva om såna saker. Det kan väl inte "alla" andra göra heller? Jag menar inte att alla gör det men det blir bara fler och fler.

 

Aja, idag på morgonen vaknade jag av att älsklingens mamma bankade på våran dörr klockan 7 och sa att vi va tvugna att gå upp. För i idag var det nämligen så att det va Rea för dom som är guldmedlemmar på MQ klockan 8. Så det va bara att kasta i sig en macka och lite yoghurt och slänga på sig kläderna och köra dit.
När vi väl kom fram va det som en djungel där inne. Det var folk överallt som slet och drog i kläderna. Jag hittade iaf en tröja som jag ville ha jätte mycket. Ni vet den där svara och guldiga som jag fick av Gustaf i julklapp. Jag köpte en till sån fast en grå och silver. Den kostade vanligtvis 800:- men eftersom att det va rea kostade det 400:-.

Nyår!

Mitt nyår var helt okej! =)
Jag va på en fest med baby, Tom, Sebbe hos någon Kalle. Ah farmför allt dom men massa mer förstås, först va vi där och sen stallde sig Gurra, Tom, Sebbe, jag och Marcus sten i en ring och sjöng nationalsången för oss själva i vardagsrummet och sen vid tolvslaget gick alla ut för att kolla på fyrverkerierna. Sen bestämde vi oss för att gå till stan för att kolla om det fanns nått folk där.
Så jag, baby, Tom, Sebbe, Carro Karlsson, Pontus Halldan och Kristin gick dit och det tog en evighet att komma fram måste jag säga. Sen drog Pontus, Carro och Kristin hem och vi andra drog te sibylla.
Sen var det bara att traska hem till Carin och så satt vi och pratade med henne vid typ fyra för att det va då vi kom hem ;)

RSS 2.0