Fira 1 år ♥

16:55

Nu är det så att jag och Gurra har 1 år på måndag och eftersom att man inte kan göra så mycket på en måndag ska vi fira lite idag.
Vi ska gå på resturang och käka och ha det myspys. Vi ska gå till Balkan klockan 8. Sen blir det väl att kolla någon bra film.

Kram
Ha det bra små turturduvor;)



11.30

Nu ska jag skriva lite kort om igår!

Den va helt underbart, Maten va skit god och sen när vi skulle beställa desser så valde vi den dyraste sen när vi fick dom sa dom " Vi bjunder er på efterätten!"
Men den ända nackdelen va att det kom fram ett fyllo och sa tjena brudar. Haha fråga mig inte varför.
Gurra vart skit förbannad på han iaf^^

Byebye

Mina önskningar

Nu har jag blivit utmanad av Jennie att göra en önskelista.
Så får väl vara duktig och skriva den då=)

Tre hårda klappar:
1. Mobil (HTC Diamond)
2. Guitar hero
3. Navel piercing/smycken

Tre mjuka klappar:
1. kläder
2. Ett skit fint påslakan
3. Pengar

Tre viktiga klappar:
1. Mys framför Kalle anka
2. Alla släktingar samlas och mår bra tillsammans
3. God mat och julstämning

Tre personer jag utmanar:

Emelierikssson.blogg.se

ronjafager.blogg.se

corneliahogberg.bloggspace.se


Gamla minnen med Moa

Tjena mittbena!
Va bara tvungen att säga det för att det låter få fult=)

Nu sitter jag och pratar med Moa, kände att det var dags att prata av sin lite på henne.
Jag saknar henne skit mycke. Hon kommer ju i jul=)
Vi snackar om vad vi gjorde när vi va små och när vi gick upp mitt i natten och gjorde pizza och skit. Haha och när jag tog hennes pappas snus och så gick jag in i mitt rum och började tugga snus. Det slutde ju med att jag spydde ner hela mattan. Haha



Förut va jag med Lina hos Victor. Vi körde guitar hero och Victor körde på expert, Lina på medel och jag på lätt, så jag kände mig inte gå duktig måste jag säga^^
Sen kollade vi på bilder som han hade på Lina när hon va liten. Haha lika söt som alltid var hon<3
Måste bara säga att det var sista dagn på APU:n, Skiit gött!
Men jag måste också säga att jag, mamma och pppa åkte till framor idag till Askersund ett tag och att vi käkade pizza etferåt. Pappa köpte en med ägg på. Låter skit äktigt men jag va tvunden att smaka och det smakade okej.. Haha

Måste bara säga att Min plutt klipte håret idag och det vart jätte fint.♥ Love you babe
Iförrgår skulle vi åka hem till honom och då såg jag en hare. Då började jag cykl på som fan för att komma ifatt för att kunna klappa. Gurra fick sig ett rigärlt garv där=)

Herrå!!:D

Julklapps inköp

Yess, det kan ni lita på. Idag har jag och mamma vart på stan och jag har inhandlat 3 julklappar.
Känner mig riktigt stolt måste jag säga!=)
Jag har köpt till Moa, Gurra och till Brorsan. Riktigt nöjd med vad jag hittade.
Sen hittade jag en jättefin klänning också. Den kostade 400 kr och mamma sa att om den passade skulle jag få den som julklapp. Muums
Tack så mycket mammsen, du är bäst! Sen sa jag till mamma att hon skulle känna efter vlken parfym som luktade godast.
Jag sa att parfymen va till mig men jag va bara ute efter vad hon tyckte va gott så att jag skulle få reda på vilken jag kunde köpa till henne i julklapp. *Smar*:P


Men nu är det
dags att gå.
Bye bye och
god jul om ett
tag

Jobb, jobb, jobb...

Okej nu är det så här att nån har skrivit en kommentar och klagat om vad jag skriver om. Men jag har inte tvingat någon att läsa. Eller hur? Så sköt ditt eget jävla liv istället.
PALLA ASSÅ..

Aja, idag har jag iaf jobbat från 7-4 puust, långa tider nu om dagarna. Igår fick jag ropa upp numren på bingon för dom på trygghetsboendet. Det va skitkul för om jag sa t ex: 47! så skrek alla ba, sa du 77?
Så man fick säga om alla saker flera gånger.
Sen när jag stog och gjorde iordning fika, kollade jag ut och såg att Becca och Jakke va utanför. Så jag gick ut till Becca och snackade lite med henne..=)
Sen va det bara att jobba vidare...
Jag kollar på klockan hela tiden. Tiden går hur sakta som helst tycker jag, medans alla säger att tiden bara rusar iväg. Jag saknar att komma tillbaka till skolan!
Sen mötte jag Lina P på Maxi förut =). Efter det smsade Amanda att hon hade tjejkväll och frågade om jag ville komma. Men eftersom att jag var med Gurra och även om ja inte hade vart det så var klockan halv 9. Då kändes det lite sent endå.

Men nu ska jag och Baby kolla på Pelle svanslös. Vi har blivit besatta av Astrid-lindgrenfilmer och andra barnfilmer nu, Haha.

Ha de bra, Herrå:)

Bada badkar

Hej på er alla!=)

Nu har jag legat och badat i Gurras badkar i 55 min. Först satt han på kanten och pussade på mig och va å söt, men sen åkte han till sitt dumma gym:(
Han sa att jag skulle ligga kvar tills han kom till baka för då skulle han hoppa i och bada med mig, men efter 55 min gav jag upp. Kanske blir i tvingad sen. haha
Shiiit, jag kollade på topmodel och då skulle dom vara "spök brudar" asså brud när man gifter sig.:P Åsså nu ringde det på dörren hemma hos Gurra och mitt hjärta typ slutade slå för jag vart så jäkla rädd för man såg bara en svart skugga utanför. Sen när jag öppnade dörren va det mamma och då började jag garva som bara den.
Usch så hon skrämdes.

Måste bara säga att jag ska INTE ska jobba med äldre när jag blir stor asså! De här dagarna har varit skit, jag trivs inte ett dugg. Jag saknar fan skolan efter dom här dagarna, det trodde jag aldrig att man kunde göra:P.

Men nu kom älsklingen och han sa att vi skulle bada;)

HEEEJDÅÅÅ!

Prao i morgon

Halloj!
Nu har jag och gustaf legat och kollat på karlsson på taket hela morgonen. Jätte mysigt<3 Åååh, jag är så kär så det är inte klokt asså!=)
Nu ska Carin ut och gå ch då skulle hon köpa en kanelbulle till mig på Maxi!:D Mums.
Gurra ska åka och träna och jag ska fixa lite här hemma och ligga och mysa med Byzzz, vet inte riktigt vad jag ska göra, jag är sugen på att kolla på sex and the city, geee mig!!!


I morgon ska jag börja praoa och det känns sådär! Jag ska få jobba helger och till 9 vissa kvällar. Usch vad jobbigt, i morgon börjar jag 2 och slutar 9. 7 timmar på ett ålderdomshem känns inte så lockande måste jag säga, men som sagt bara att gilla läget.

Nu ska jag spring och överaska min älskling med en rejäl kyss, haha.


Linköpng

Hey you..

Jag känner att jag inte har skrivit på hur länge som helst. Men jag har känt för det riktigt. Men nu ska jag skriva lite om vad jag har gjort om dagarna!

Härom dagen sov jag hos Gustaf, vi var ensamma hemma hos honom för att hans mamma var på kurs. Så vi beställde hem kebab och kollade lite på Saw 5, kanske inte den bästa filmen att äta till med endå;)
Sen kom vi på att det var Efterlyst på TV:n så det va bara att sätta på det. Sen låg vi och kollade på film och hade allmänt mys.

Idag är det sista skoldagen på 2 veckor för vi ska gå ut på APU. Alla måste praoa på ålderdomshem vilket jag inte riktigt är så road över. Om man har valt inriktning skydd och säkerhet tycker jag att det är sjukt att vi måste praoa på ålderdomshem. Eftersom om man vill jobba med det väljer man ju inte inriktning skydd och säkerhet. Men det är bara att gilla läget och skippa skolan i en halv månad, vilket är skönt.
Men idag fick vi öva på att lyfta varandra från sängarna till rullstolar och massa grejer. Det va rätt kul. Men hon som skulle förklara var helt knäpp.
När hon stog och förklara hur man skulle ta bort lakarnet som man satt på när man hade flyttats över till rulstolen för att jag frågade hur man gjorde det, visade hon det och tog lakanet  och sa "Så, här har du det" och kastade lakanet på mig. Jag ba vad håller du på med?

Aja, men nu är det dags att åka till Gurras pappa igen. Det ska bli skit kul tycker jag. Så vi ska väl gå på stan och lite så och jag har inte träffat Ghada på jätte länge så det ska bli kul.

Ha en bra helg=)
Kram/ Olivia

Prov

Okej, nu sitter man i skolan igen och väntat på att min baby kan sluta. Jag har precis haft prov i vård och omsorgen, gick ganska ockej tycker jag. Men helt plötsling när jag höll på och skrev och kom på bra saker att skriva, ringde brandlarmet så alla fick springa up. Det va inte någon övning, det hade hänt något i nån kemisal eller nått. Ambulasen och brandkåren kom och skit. Inte lite och betala för skolan nu..:P

Men nu ska jag ta och dra mig. Seeyao

Linköping, here we come!



Nu är det dags att skriva om hur min helg har varit och vad jag har gjort!
Jag har varit i Linköping och hälsat på Gurras pappa. Vi skulle sovit över hos honom men hans flickvän vart magsjuk. Så kom Gurras farbror och hans tjej, så gick alla på stan lite och käkade på en taco resturang och fikade och så.
Sen när vi skulle åka hem på kvällen sa Gurras farbror att vi kunde sova hos dom om vi ville gå lite på stan dagen efter. Så vi sov hos dom och käkade mat och hade skit trevligt. Vi kollade på film och satt och snacka hela kvällen.
Sen låg jag och baby och kollade på Rosa the movie som va skit bra, speciellt utan ljud eftersom att det inte fanns högtalare till dotorn:P

På morgonen kom deras hund in och hoppade upp våran säng och skulle pussa på oss. Det va omöjligt att somna om efter det må ni tro!^
Sen drog vi ner på stan och kollade efter en farsdag present till min pappa det vart en replay deo och en jätte triss. Vi skulle ju kolla lite till oss själva också men det va bara älsklingen som hitade en tröja. Sen tog vi bussen hem till Motala igen och så vart det att cykla hem i spöregn från stan.


Det va en skit rolighelg som verkligen
 måste göras om. Vi skulle kanske
 åka till Linköping nästa vecka också!

Jag ska säga en sak, Gustaf är fan det bästa som har hänt mig! Allt är så jävla bäst när jag är med dig. Om du säger till mig att vi klarar av allt tillsammans, är det bara så. Jag känner mig så himla trygg med dig. Om du skulle säga att vi skulle gå genom en eld och att vi skulle klara det, skulle jag ta din hand och gå genom elden.♥

Är i skolan

Ciao!

Nu är man i skolan då, gött? Nej skulle inte tro det va? Jag står och väntar på att Gurra ska sluta sin lektoin. för jag har ingen cykel och jag pallar inte gå till honom.
Nu är det äntligen fredag, det känns som om veckan har gått rätt fort, även om den har sugit hårt!
Idag har typhalva sklan vart utklädda. Holloween dag. Jag hade helt glömt bort det, men planerade inte för att klä ut mig heller eftersom att typ ingen annan skulle göra det.

Helgen ska spenderas med min älskling. Ikväll ska va vara hos honom och på lördag ska vi till Linköping till hans pappa. Mycket trevligt. Jag ska passa på att kolla om jag hittar någon farsdag present. Men också lite julklappar. Så det blir väl inte att köpa så mycket till mig.=(
Men nu ska jag dra och kolla om det finns något roligt folk som kan vänta med mig. Byyye!
                                                                                                                                                        

Trevlig dag i skuuulan

Nej men tjenare, tjenare!=)

Idag fick vi i OP känna på hur det känns att bli matad av en annan människa. Vi skulle mata varandra med fruktsoppa och nåra mer sopper. Det känndes som om man va en gammal gubbe eller nått. Skit obehagligt. Haha men rätt kul och se på folk som spilde saker över varandra. Endel fick typ smör i ansikter och någon fick vatten över hel sig.
Sen gick jag till Gurra och käkade med hans klass för jag slutade typ 11.30.
 
Sen när jag gick upp för trappen höll Gurra på och ta mig på röven hela tiden och då ska jag "sluta" och "men fattar du trögt" på skoj. Då höll Jonte och baby på och mobba mig och sa att jag sa "shluta" och hade ett eget språk.
Sen skulle jag och Gurra gå på toa och när va kom ut satt hela hans klass där och ba, oj då Gurra vart det en snabbis eller? Haha
Sen fick jag sitta och göra engelska med en utländsk tjej på Gurras lektion för att läraren frågade om jag ville följa med in. Då skulle den utländska tjejen förklara vad "Bell" (klocka) va för mig för att hon kunde inte säga klocka på svenska och då sa hon " En sån som är i kyrkan som säger ding dong." Haha bra förklarat tycker jag!:P

Sen drog jag och älsklingen hem till honom och myste och kollade på james bond. Sen somade jag i Gurras säng för att vi somnade sent igår när jag sov hos honom. Sen drog jag hem och kollade på lite glosor. Sen kom Lina till mig och kollade i min skolkatalog. Det var allt.

Ha det bra!=)

Flummig dag

Jahop, nu har jag suttit och läst Samhällskunskap hur länge som helst!
Vi har prov i morgon om politik, så nu ska vi kunna alla partiledare + en massa ideologier och skit. Idag fick jag reda på att vi skulle läsa 31 sidor om det. Mycket intressant tycker jag!;)

Idag har det vart flum. Alla tjejer garva typ hela dagen, bland annat för att Amanda börja asskrika och ingen visste varför. Det berodde på att hon typ smällde i armen hon hade opererat i bordet. Då börja typ alla tjejer garva till de tjöt. sen kom Gurra till kafeterian och då satt vi och pussades i evigheter, vilket va jättemysigt!=)♥
Sen sprang jag och Matilda runt och letade efter poängen för att komma in på polishögskolan, men vi hittade inte ett skit. Sen vart det bara att dra hem och plugga på. Vi har inte haft typ några läxor, men nu har vi 2 prov inom 1 vecka, inte kul!=/

Måste bara säga att till slut hittade Gurra mitt halsband jag fick av honom. Jag letade överallt hemma men hittade det inte. Men det va inte så konstigt eftersom den låg i Gurras ficka i hans tröja. Sen när Gurra gav det till mig på morgonen sa jag att jag skulle ta på mig det om ett tag. Då glömde jag det och hittade det inte igen, då hade jag lagt det ii min jack- ficka!

Aja, ska dra och kyssas med min baby<33


School

Okej, nu har jag letat runt i hela huset och jag fattar inte vart mitt halsband från
Gurra är! Jag fick det i fördelsdag present av han och vete fan vart det har tagit vägen.
Det finns fan ingen stans, senaste gången jag hade rörde det va i måndags
på lovet:/
Jag får damp om jag inte hittar det. Det är ju så jävla fint och så kommer det ju från
Baby. Jag får leta en gång till sen. För nu orkar jag inte mer.
Om någon hittar det måste den säga till. För jag dör om jag inte hittar det:(

Idag va man in skolan då, kul och träffa folken men usch vad jobbigt att gå upp tidigt igen.
Haha, idag på gympan stog Hanna på en bänk och då kom Lina och drog ner hennes byxor
och precis då böjde amanda lite på huvet så hon fick Hannas röv mot huvet. Fan vad jag garvade.
Sen fick jag, Becca kolla på en film om rökning. Skit äcklig va filmen.
Så nu tvingar jag mamma att sluta röka här hemma och jag får bara svaret "Sluta tjata, jag ska
sluta någon gång". Men det roliga är att hon har lovat det sen jag slutade med nappar
när jag va 3 år:P Så jag tror inte riktigt på det där längre.
Efter skolan drog jag till Baby och käkade skumtomtar, men jag fick inte ta egentligen
så det slutade med att jag låg på golvet och hade en stor Gurra över mig som brottade
ner mig hela tiden.


Igår Kunde jag inte sova ett skit. Jag låg och skrev Sms med Gurra skit sent och skriv kärleks
meddelande till varandra;)
Jag saknade Gurra skit mycket på natten så jag gick upp och tog på mig hans tröja och låg och
luktade på. Men mamma hade tvättat den så det luktade inte Gustaf=/
Så  gör jag när jag saknar honom, eller så holler jag om en kudde och lådsas att det är han,
men en liten kudde kan inte ta över babys plats så det brukar inte gå så bra.

Men nu måste jag kolla på lite matte. Ciao

Söndag

Hejsan hoppsan!=)Jag måste bara säga att jag är super försyld och har skit ont i halsen, inte alls trevligt!
På morgonen vaknade jag av att jag inte kunde andas för att jag va så täpt.
Gurra sa att han hade hört att jag hade haft skit svårt och andas hela natten. Jag kunde inte
träna så mycket idag heller. Så i morgon blir det inte någon gympa för mig som jag faktiskt vill vara med på.
MEN jag orkarinte skola i morgon! Det har vart så jäkla skönt att bara ta det lungt och softat. Men nu måste mantillbaka och sitta på lektioner dag in och dag ut..Slut pratat om skolan, annars blir man ju deprimerad;)

Lovet han vart sjukt bra. Jag har vart i Växjö och hälsat på kusinerna och haft det myspys. SenHan jag vart men Linisen och ridit och har haft annat skoj med.Sist men inte mist har jag vart med my babylove♥Idag har vi kollat på Jönsson ligan och legat och myst, sen va vi vid gymmeten sväng med Tom och bara för att en kille kom fram till mig och frågade mig om jag körde benmaskinenså sa dom att jag vänstra med honom och massa skit när han stog 1 meter ifrån. Snacka om att dom är knäppa asså:P


RSS 2.0