Varm och skön dag, det gillar vi!

Idag drog jag till stan och mötte upp Natalia. Sen drog vi och mötte Vanja på Ginatricot. Sen drog vi och kollade lite i gallerian efter kläder, jag hittade inte ett skit. Eller jag hade i bakhuvudet hela tiden att jag inte fick slösa bort mina pengar.
Natalia köpte en klänning som va hur jävla fin som helst *avis* ^^. Men jag får väl hoppas att jag hittar nått nice i Italien, som jag förmodligen gör.
Sen gick vi ner till strandpromenade lite och solade, jag hade dock leggings på mig så jag vart ju inte så brun;) Sen drog Vanja med bussen och jag följde med Natalia till henne för att hämta min cykel, sen grog jag hem.

Nu har jag precis suttit och solat med Carin på balkongen, det är gött att solen tittar fram och ger oss värme!


(Slarvigt omgjord i PS, har inte sådär blå ögon!)

Nu ska jag kolla på film,
jag tror att det blir nya filmen
med Wallander "skulden"

Ciao bella!

Fun in the sun

Idag har jag varit i Linköping med min mamma. Jag hade inga pengar för dom ska jag spara till Italien. Men jag fick iaf en halsduk från HM och ett par gladiatorskor. Påtal om Italien föresten, jag och Lina åker redan på lördag. sen träffar vi Moa och dom där nere. Det ska bli skitkul!
Kommer sakna min plutt bara, har inte varit från har en hel vecka innan. Låter töntigt men så är det:D

Imorgon ska jag kanske träffa Natalia på stan och kolla lite, ska bli kul när jag är helt pank. Ne men jag får väl offra lite pengar om jag hittar nått nice.

Ikväll ska jag kanske träffa Lina, igår satt vi och skrev en lista med saker som vi skulle packa bara för att vi inte ska glömma nått. Nu har jag kommit upp i 40 saker, men jag ska ju ha fera par av vissa saker. Tung väska? Den blir nog tyngre när jag kommer hem=)



Nu ska jag kolla på Brolle som är med på "Lotta på Liseberg" eller vad programmet heter. Han är sååå grym!

Paris Hilton

Just nu kollar jag på hennes program my new BBF. Jag skulle tycka att det va urjobbigt att vara så känd. Men lite känd vill nog alla bli tror jag, det är ju en döm sen man va liten;)

Jag har glömt och säga vad jag gjode på midsommar! Först hade jag, Gurra och Carin picknik på vardsagsrummsgolvet (skulle vart ute, med det regnade). Sen åkte vi och kollade på i furulid på när föräldrar och barn dansade runt midsommarstången. Sen drog vi till Vikor och Natalia och grillade och rökte vattenpipa och lite shit sen drog vi ut.


Imorgon ska jag och mamma till Linköping och handla saker till Leon.
Nu ska jag prata klart med Moa sen kanske vara med Lina, måste ge henne sin present=)

Kram

Regn

Jäg börjar tappa läsare, inte bra Olivia! Men jag får ju skylla mig själv att jag är så dålig på att skriva nu på sommarlovet. Idag har iaf jag och pappa vart på stan för att jag skulle hjälpa honom att köpa en present åt mamma.
Jag har ju redan köpt min till henne=D

Jag ska ner till stan igen snart fast då ska jaag kolla efter ett par jeans leggings som jag tänkte ha på midsommar. Eftersom att det ska vara skitväder som vanligt!
Varför måste det nästan alltid regna på midssomar, det är helt sjukt att det varje år.


Men nu ska jag göra iording mig. Pussss



En gammal, gammal bild. Men jag va bara tvungen.

Gud vad jag är lat!?

Ja, det kan man verkligen säga! Nu har det gått ca 4 dagar sen skolavslutningen va (orkar inte ens räkna) och jag har inte orkat sätta mig vid datorn en enda gång för att skriva ett inlägg.
Men en sak ska jag säga er och det är att det är sjukt skönt att vara ledig fråg skolan! Slippa tänka på läxor och att man ska lägga sig tidigt och gå upp tidigt. Men jag saknar såklart min klass!=)

Saker som jag har gjort under sommarlovet än så länge:
* Firat det!
* Jag körde båt till Askersund med Lina.
* Ätit årets första jordgubbar
* Varit och ätit på resturang med Carin och Gurra!
* Åkt bil med Adde, Lina och Becka.
* Ridit på linas häst (utan att ramla!)

(Det är säkert mycket mer, men minnet är kort)


Imorgon ska jag vara med Gurra! Seyou

Måste sova!

Ja så sant, jag måste sova och vet ni varför? För att det är skolavslutning och då ska jag vara uppe hela natten lång. Så det får bli ett kort inlägg.

Idag va jag men Lina och sen efter ett tag ringde Victor och ville träffa oss så vi tre stack ner till sjön och satt där och snackade. Sen drog jag och Lina hem till henne och kollade på TV med Mia och Mellis.

Imorgon ska jag, Gurra och Carin ut och äta. Det ska bli mysigt=) Sen blir det väl att följa med Viktor när has skulle spela in någon film sen träffa lite annat folk! Kan nog bli en rolig kväll.



Men nu ska jag sova (försöka) godnatt godnatt!

Allergisk

Just nu sitter jag hemma hos pojkvänen och har typ inte ett skit att göra. det är så jobbigt när man inte är hemma för då kan man inte göra riktigt vad man vill eller t ex gå och äta. Man vill ju inte gå och rota i skåpen efter mat, nog för att Gurra gör det jämt hemma hos oss och jag också ibland;) Haha

Men gud vad pinsamt det va på bussen idag. Jag är ju väldigt förkyld och hostar ganska mycket och så fick jag världens anfall på bussen. Jag tror att det va för att jag är allergisk för det började klia jättemycket och jag fick knappt någon luft. stackars dom som satt nära mig i bussen:P


Men nu ska jag kolla MTV och vara med Byz, som ger min fästingar, usch!

Första tipset!

Okej, nu ska jag förklara hur man gör en bakgrund med sig själv inklippt sick-sackigt. Så här menar jag:



då gör du för såhär: först lägger du ut den bilden som du vill göra om genom att trycka på öppna. Sen kollar i menyn och letar efter något som heter Polygonlasso det hittar du när du håller in knappen med ett lasso på som finns i menyn (som är skuggat på min bild nedan.)

                                                                                                                                          

När du har gjort det så ska du klicka på ett ställe runt "motivet" och drar sen ett sträck och klickar på det ställe där linjen ska fästas. Sen gör du så ända tills du har gjort runt hela motivet där du tillslut dubbelklickar eller trycker på samma ställe som du började.

(så som jag gjort på bilden, syns lite dåligt men ni fattar..)


När ni har gjort det så ska ni klippa ut/kopiera bilden och det kan ni göra genom att trycka in (Ctrl och C) så koppieras det av sig själv. Sen är det bara att öppna ett nytt (dokument) på Nytt/New. Sen är det bara att trycka (Ctrl och V) Så klistras det in. Svårare än så är det inte. =)




Utedag

Hej hopp

nu är det snart dags att gå till sängs! Inte för att jag kommer somna eftersom att jag vaknade/väcktes 12 idag. Imorgon ska våran klass ha utedag och jag, Amanda och Hanna ska ha mys byxor för förta gången i skolan har vi bestämmt!
Men nu ska jag prata lite med min plutt!

Sov så gott!=)

Fästing



Fy fan på morgonen idag vaknade jag upp av att det kliade skit mycket runt halsen. Men jag tänkte inte så mycket på det. Men efter ett tag kände jag att det va en liten, liten knöl. Det va en jätteliten fästing som satt precis vid nyckelbenet på mig. Nu är det svullet och helt rött.
Usch dom är så äckliga, suger brod ur människor och djur.


Idag har jag varit och ätit glass i hamnen och följt med mamma och pappa när dom röstade. Måste ju veta hur det går till när jag för göa det sen;) Men hur mycket dom än förklarar så fattar jag inte vad man ska röst på^^

Snart ska jag möta Lina, jag skriver ett inlägg senare.
Glöm inte att jag ska ge lite tips om photoshop, kanske i morgon=)

Photoshop

Jag har tänkt på om jag ska lägga in lite tips om photoshop. Jag har photoshop cs3, så det är det jag kommer gå ifrån. Det kommer inte vara några jättesvåra grejer men, jag tänkte som hjälp för de som inte har så mycket kunskap om det.
Jag kommer inte skriva om det förns om någon/ några dagar=)

Hoppas ni gillar idén

två dagar!

Haha, nu är jag mätt. Jag har ätit massa paj med vaniljsås. Hihi ska nog äta lite till tror jag, så jäkla gott!


Jag just nu..


Paj, vaniljsås och film!


Asså är det verkligen sant? Är det bara två dagar kvar till skolavslutningen!? Det är ju helt sjukt, det har gått så fort. Men det ska också bli jävliht skönt, jag är så jävla soklträtt just nu.
Men nu ska jag fortsätta kolla film=)

Filmkväll

Så, nu har jag precis satt in en ramarberpaj i ungnen, fan vad jag ska tjocka ikväll;)
Tur att det är Sveriges nationaldag idag, för det är ganska många svenska filmer på TV4-film bla spängaren och paradiset. Så det är väl det jag ska göra ikväll, tjocka mig och kolla på film:D

Hörs sen!


Vilken lördag...

I morse åkte jag hem från G och nu ligger jag och slappar framför TV:n. Jag skulle ju vart med Lina idag, men nu ska vi inte det bara för att jag är så förkyld.
Mamma och pappa ska på fest, så jag har inte ett skit att göra på hela dagen. Känns ju inte så jävla kul:P

Jag får hoppas att mamma och pappa kommer hem tidigt så det inte blir så ensamt;)


P&K


Jag som blir faster igen då!=)



Här har vi en bild från ett 3d-ultraljud! Här har ni den lilla tjejen, så nu får Leon bli storebror=)
Gud vad jag längtar!<3

Bilder!

Just nu sitter jag och söker efter lite nya låtar för jag har fått spotify. Sen såg jag att Viktor hade lagt ut bilder från minigolfen som va för någon vecka sen. Här kommer dom!=)


Gurra och viktor


Lilla jag


Natalia


Så klart åt alla glass efter!


*Nu ska jag fortsätta söka låtar!:D


Tjenare!

Hej bloggläsare!
Idag vaknade jag upp hon min baby och hade sovmorgon till 12, men jag gick inte till skolan. Jag va fortfarande förkyld och jag hade bara en lektion. Snart ska jag till stan med Gurra, jag vet man ska inte gå ut när man är sjuk. Men jag ska kolla lite presenter till honom. Fast jag vet redan vad jag ska köpa^^

Nu är det bara 2 skoldagar kvar och de skoldagarna ska vi bara gå och fika vid knäppaviken med några andra klasser. Sen ha fotbollsturnering! Så jäkla nice! Men jag kommer sakna skolan lite också känner jag, sen vill jag inte att treorna ska sluta!


Måste bara säga två saker om redovisningen igår som jag glömde, det är att vi fick MVG på det och så älskar jag låten i slutet, "Take a Minute - K'naan"

Men nu ska jag dra! Ciao

svenska redovisning

Här kommer en video som är gjord av mig, Tessa, Emely, Becca och Johanna som är en bokredovisning av boken "stenhuggaren", fast vi gjorde en trailer ist. Fyfan vad jag garvar varje gång jag ser den!


Nu ska jag och med baby, puss!

Det vart en flicka!

Jag fick nyss sms av min brorsa att de skulle få en liten flicka. Jag ska få en brorsdotter och jag ska bli faster igen=) WOHOOW! Gud vad glad jag är.
Jag vet ju själv hur kul och skönt det är att ha en storebror. Hoppas hon föds på min fördelsedag också då!

Nu ska jag och mamma dra till polisen och fixa pass för sommaren. Så nu måste jag dra! Kram

stannade hemma från skolan

I förrgår började jag känna mig förkyld och nu har det bara blivit värre. Inatt kunda jag inte sova ett skit för att det sprängdes i huvudet typ och så kunde jag knapt andas bara för att jag va så täpt.

Just nu ligger jag nerbäddad i soffan, har på MTV och käkar frukost. Jag ska kanske sova hos babe ikväll, det bror på om jag ska till skolan på fredag eller inte för då börjar jag runt 11 och det går inga bra bussar.


Nu ska jag äta klart sen ska jag kolla på OC tills jag ruttnar!=D


indianer!

Mmm, kom nyss ut ur duschen och jag nästan vägrade att gå ut bara för att det va så varmt och skönt. Nu sitter jag och äter avokado, jag skulle kunna trycka i mig 50 st om dagen, så jävla gott! Carin som har lärt mig äta det:)

Åh, jag funderar på vad jag ska ha på mig på tisdag. Då är det forbollsturnering mellan alla OP och BF + lärarna. Då ska alla klä ut sig till ett speciellt tema. Min klass ska var indianer, inte värdens lättaste att klä ut sig till men jag ska komma på något bra=)


men nu ska jag kolla lite tv! Kram

I taket lyser stjärnorna

Jag har kolla på Itaket lyser stjärnorna nu. Jag vet inte bara om det är jag som tycker att den va lite tråkig, men jämfört med boken sög den ju!
Den va ju inte dålig, men det hände inte så mycket tyckte jag. Men alla har ju olika smak:)

Här kommer trailer iaf!



Nu är det slut med inlägg för idag! Återkom imorgon!=)

Klänning eller inte?

Jag vet inte riktigt hur jag ska gör. Jag funderar på om jag ska ha klänning eller inte på skolavslutningen i år. Endel säger att de ska ha det, vissa inte. Men jag vill ju ha en ny klänning i sommar vilket fall som helst, men jag slutar ju bara ettan och vi ska bara vara i skolan i typ 1 timme.

Men jag kikade runt lite på nelly.com och hittade lite klänningar som jag tror skulle passa mig.

Kostar 599kr


Kostar 399kr


Kostar 599kr

Nu ska jag ut och träffa Lina sen ska jag öva på engelskan. Seeyou

Skolan igen då

Idag på morgonen så va jag supertrött! Sen när jag kom till skolan sa min lärare att halva klassen hade sovmorgon för att de va klara med kursen, jag va en av dom såklart!
Så jag hade kunnat sova typ 2 timmar exta. Men nu är jag jär iaf och jar inget att göra.
Igår skulle ju jag och och gurra ja lite mys för att vi hade 1 och ½ år med det vart mest att sitta med matten. Sen fick jag damp bara för att jag inte fattade.

slut

1 och ½ år idag!

Nu är det så att jag och G har ett och ett halvt år idag. Grattis på oss!
Gud dagen har varit väldigt varm, men man ska väl inte klaga när man har längtat så efter sommaren. Idag fick min svenskagrupp sluta en timme tidigare, så då drog jag och va social med babe och Natalia.
Sen påvägen hem höll jag på och dö, jag hade skoskav och va skitvarm. Sen va jag ju tvungen att gå sakna för att det gjorde så ont med då vart jag ju bara varmare och varmare.

Inatt ska jag sova hos min plutt för att fira alla våra 18 månader tillsammans <3

Ska snart till bussen

Yes nu är det slut med helg och jag ska snart dra till bussen för att åka till skolan. Sen måste jag vänta på bussen hem efter skolan i typ 1 och ½ timme. Fy så jag ser ut i ansiktet, jag ser ut som en sminkdocka tycker jag. Först värsta brännan och sen fondation. Det ser jättekonstigt ut, men ska man va fin får man lida pin!

Ha en bra dag! Kramar


RSS 2.0