Nya kläder<3

Jag skulle egentligen vara med Lina nu men jag har mått illa hela dagen så jag träffar nog henne senare:)
 Fy vilken snöstorm det är ute! Jag såg två bilar som hade åkt i diket förut när jag va påväg hem. Sommaren kommer ju alldrig könns det som:(
Nu ligger jag i soffan med en filt om mig och flyser.
Jag lovade ju att jag skulle lägga in bilder på mina linnen som jag köpte igår, mumms så jag tycker om dom!

 


Långt linne - Paris kate & I
Randigt linne - Sun Shine

Inget som passade mig i smaken

Hej på er!:)
Jag vaknade som vanligt 8 idag också fast jag kunde sova hur länge som helst. Jag började skriva på ett inlägg igår men dum som jag va gick jag där ifrån och glömde skriva fördigt:P
Men igår badade jag och plutten med badmuffins och ljus och när man klev upp va man alldeles oljig på hela kroppen och luktade supergott!
Sen gick vi på stan efter att han hade slutat skolan och jag köpte 2 linnen på MQ, jag ska lägga upp bilder på dom sen! När vi kom hem så ringde mamma och sa att hon ville gå på stan med mig så då va det bara raka vägen ner till stan igen.
Vi kollade på bikini och kjol till mig med det va ingen som passade mig i smaken. Men såklar hittade mamma jacka och grejer:P

Idag ska jag vara med min lilla Lina och så hoppas jag att jag ska få träffa Mias bebis också!:) Men nu ska jag ta och hitta på något, kanske äta frukost eller liknande. Ha det bra/ Olivia


Våffeldag

Ja idag har det blivit våfflor ska jag säga. När jag slutade jobbet luktade det våfflor om hela mig. Något som va gött va ju att jag jag drog till frissan precis efter och gjorde lite fler slingor för färgen vart lite konstig efter ett tag.
Imorgon är jag ledig, gud så skönt säger jag bara! Sooova är nått som jag kommer göra mycket!
Ikväll ska jag sova hos mitt hjärtegull och vi ska nog bada lite sen, iaf jag för jag är jätte sugen och sen har vi en badmuffins som ska användas:)

Det känns som om våren alldirg kommer komma, folk säga "Det känns som om våren kommer om bara några dagar" men jag tycker att det känns som om det kommer om flera år för så fort snön går bort kommer det ju likväl till baka likasnabbt igen.

Ikväll får man inte missa fråga Olle, det är ju skit kul. Endel frågor som dom får in fattar jag inte att man ens kan undra över, sånt fattar man väl själv. Nej nu ska jag inte vara dum:)
Ha det bra nu Puss och kram

Lite nytt

Ja, som ni ser så har jag fixat bloggen lite och jag är inte färdig, det är några småsaker som jag ska få till och så ska jag byta ut en helt ny header.
Idag har det inte hänt så mycket. Jag slutade halv 4 så det va ganska skönt. Imorgon är det våffeldagen så då ska tanterna och gubbarna få våfflor=)
Jag fick ett halsband av en från mammas jobb som hon hade pälat själv. Jätte gulligt!
Jag kollade nyss på den rätte för rosing, jag måste bara säga att jag tycker att hon skulle kollat lite mer noggrant på killarnas åldrar! Hon är ju 35 och dejtar typ 19åringar, lite för mycket åldersskillnad för min smak. Hehe

Nu sitter jag och lyssnar på radion på mitt rum och ska snart krypa till kojs för jag ska upp 05.30 i mrn för jag börjar 7. JOBBIGT!

Det var allt jag hade att skriva idag! Ni får söva så gött!:) Kram Olivia

Tidigt på morgonen!

Jahop, jag börjar praktiken klockan 2 och jag sitter uppe så här tidigt och ni kanske undrar varför?  Men det är så att jag sover hos älsk och han har dragit till skolan och jag sover skit dåligt utan honom! Jätte konstigt är det.
Nu är jag jätte pigg och vill inte alls sova och man ska ju inte tvinga sig själv att sova så jag tänkte sitta och kolla hur jag ska förändra min blogg lite:)
Jag satt och pillade lite igår på min "test blogg" igår kväll men jag fick slita mig för att klockan va så mycket.

Jag kommer nog inte skriva något senare idag för jag kommer hem vid typ 10 0ch då är jag förmodligen helt slut och måste sova på en gång. Men ni får ha en jätte bra dag!:)


upp med humöret

I morgon börjar praktiken igen. Förra gången va det bara 2 veckor men nu ska jag vara 4 veckor på ett trygghetsboende i gamla stan. Jag får hålla ut nu för i två:an får man ju iaf jobba på sjukhus och trean på psyk och det ska bli spännande!:)
Jag börjar 2 och slutar 9 i mrn, jättekul! Sen ska jag väl jobba helger också skulle jag tro för det gjorde jag förra gången:/ Men men upp med humöret, man slipper ju iaf läxorna:D

Ps. Om ni inte har något och lyssna så kan ni lyssna på David Gray "This Years Love"  för den tycker jag är görsa bra=)
Kram!:)

Bilder från igår och på mitt nya hår!

Kände att jag va duktig på att rimma där;) Men här kommer lite bilder från när jag och älskling va i Varamon igår och hade picknick!

 

 


Nu får ni ha det så bra! Puss och kram skumbanan

Fortsätta att ha mysigt!

Idag har jag vart hos babe hela dagen! Jag kollade precis på "the girl next door" medans han låg och sov. Vi har haft jätte mysit, vi drog till Varamon och tog med oss filt att sitta på och lite fika. As gött va det, soligt och skönt och när vi skulle gå längst strandlen så red det två tjejer på hästar längs stranden. Fatta att man vart sugen på sommar!
Ikväll ska vi fortsätta att ha mysigt, vi ska äta tacos, kolla på expedition robinson och ta ett bad senare.

Jag är så jäkla sugen på att åka till Italien nu asså! Gå i snygga sommarkläder, sola och bada, ut och käka och bara ralaxa.
Men nu ska jag hitta på nått sätt som gör att gulleplutten vaknar till:D

Hemma hos lina

Nu är det så att blonda Olivia har blivit brunett och det känns jäkligt ovanligt! Men dom som har sett mig att det var fint iaf så det känns bra! Gurra fick typ tårar för att det va så fint så då vart jag glad!:D
Just nu sitter man hemma hos lina och lirar lite guitar hero och käkar kipps och dricker dricka, skit gött är det! Vi har kollat på bilder på Mias bebis, skit söt asså! Hoppas Mia kommer hem snart så jag får se den lilla:)
Jag kanske slänger in ett litet inlähh ikväll om jag har nått att skriva om.

Puss Olivia 


Usch Usch, sjuk!

Fy fan vad jag har ont i huvudet, mamma ska ringa och sjukanmäla mig. Jag har vaknat 100 gånger i natt enbart för att jag har så ont. Så jag ska bara ta det lungt idag och göra lite läxa. Igår va jag och G med Viktor och Natalia och Viktors pappa tog bilder på oss som ska publeceras i Östgötatidningen.
NU ligger Mia på BB btw och jag hoppas att det har gått/går bra för henne!

Nu ska jag ta huvudverkstablett och sen ska jag sova lite i think:)

Måste klara det gallant!

Men guuud vad jag känner mig snygg, helt sjukt! Sitter i myskläder och en påse på huvudet för att hårinpackningen ska ta så mycket som möjligt.
Snart måste jag sätta igång med pluggandet för provet imorgn i skydd och säkerhet ska gå bäst för mig har jag bestämmt! Skydd och säkerhet är det roligaste ämnet nånsin:)

Idag gick jag och traskade lite på stan efter skola medans jag väntade på mamma. Sen kom jag på att jag kunde dragit till Leon för jag saknar han så jäkla mycket! Men iallafall så gick jag in på GinaTricot och köpte ett par leggings som jag har velat ha jätte länge:) Såklart hittade jag 1000 andra saker jag ville ha med va tvunden att tänka på min ekonomi lite. För om tre veckor drar mamma, pappa jag och Gurra till stockholm och då blir det shopping!:D


       
Nya leggings och nya skor!



Men som sagt, måste dra och öva på sydd och säkerhet för att klara provet gallant.
Byee!

Skolan..

Nu sitter man i skolan och har JÄTTE roligt;) Lina och Moa som är ledig idag då! Fan va gött! Igår va jag med lina och vi gick typ 5 mil eller nått, men det va skit roligt. Speciellt när bilarna åkte förbi för jag HATAR bilar när det är mörkt så jag fick världens damp.
Idag slutar jag halv 3, jobbigt!

Men nu ska jag dra och rast! Ha en bra dag!:)

Sommarminnen!

Jag och mamma har precis vart ute och åkt lite i blien. Vi tog en liten pratstund och det var riktigt skönt att få prata av sig. Älskar dig mamma!
Nu ligger jag i sängen och lysnar på musik på högsta volym, äter godis från min jättepåse med godis som snart är slut medans jag läser på till prov i skydd och säkerhet.
Sen ska jag kanske vara med lina eller iaf träffa henne ett tag. Sen ska jag kanske ringa en pling till Moa, för det var otroligt länge sen vi hördes av och jag saknar henne skit mycket!

Är det någon mer som saknar sommar eller? Man blir ju ännu mer sugen när solen kikar fram och man för en gång skull känner lite värme. Gud vad jag drömmer om sommaren!
Jag älskar att tänka tillbaka till alla härliga sommarminnen, på stranden, på kvällarna, på utflyckter mm. Alla blir så mycket gladare och livfullare på sommaren, det gillar vi! Just nu skulle jag behöva piggas upp lite själv känner jag.

Måste bara säga att bion var jättebra igår! Gå på "män som hatar kvinnor" på bio säger jag bara, alla filmer blir ju så mycket bättre på bioduken och gosaker i knät!

Nu ska jag plugga vidare och sen ska jag kolla om det finns nått roligt på TV:n.
Puss&kram!

..

Allt är piss! Jag mår piss!

Är ett löfte för stort för att hålla?



vita tygskorna

Jag sitter och äter godis klockan 2 på dagen haha. Skit gött är det! Igår skulle vi åkt in till Lkpg och sova över med det vart inget:/ Vi kollade på the grudge 3, många sa att det va dålig mev vi tyckte att det var den bästa av dom.
Idag tog G en kärlekscheck som har fick av mig i julklapp. Det står: Ett biobesök med mig! (Du väljer filmen och jag fixar popcorn!) Men jag sa att jag batalar hela biobesöket! Så vi ska gå och kolla på "Män som hatar kvinnor".

Sen har jag fått mina skor som jag beställde från HM. Men jag fick bara mina svarta klackskor. Jag köpte ju ett par vita tygskor också. Som ni kan kolla på här! Men dom vågar man väl inte använda nu när det är så lerit ute. Det får vänta till den riktiga våren kommer. När nu den kommer.


Leka att jag har astma

Hey you!

Idag drog man till Becca efter skolan och så satt vi och snackade lite och käkade chokladbollar och saft;) Sen tog jag bussen vidare till stan och mötte Lina och Mia som va på besök. Vi käkade mcdonalds och så hade dom ett häfte med kuponger så vi fick gratis hamburgare. Så när alla va klara och hade ätit sig mätta så var det en hamburgare kvar som ingen orkade äta upp, så Mia stoppa ner den i väskan. Haha
Sen drog vi hem och jag har läst min tråkiga svenskabok som måste läsas ut.

Här kommer lite bilder när jag ska leka att jag har astma på våran arbete i skolan;)





Haha, resten håller jag för mig själv!

Nattinatti!

Tisdag & onsdag

Kom precis in, jag har varit ute och snackat med Lina ett tag och hon ska kanske ska följa med mig till skolan i morgon. Bror på om hon orkar gå upp på morgonen;) Sen har jag haft skitont i huvudet idag och resten av klassen också typ. Så när jag kom hem så la jag mig i sängen och skulle läsa lite i min svenskabok men redan efter 6 sider sov jag som en stock. Jag vaknade skitsent och kom på att jag och lina skulle sola med då va klockan typ redan 8 så då var det försent.
Kanske blr i morgon då!
Men nu ska jag lyssna på mina favorit låtar och prata med babe. Akon-right now na na na och flo rida-right round!

(Tisdag)
Idag har man inte gjort sådär jättemycket. Jag drog till stan med mamma ett tag och kollade på kjolen som jag vill ha från HM, men den svarta som jag ville ha va slut såklart.
Just nu kollar jag på andra avenyn som verkligen är beroende framkallande! Haha.
Jag ska dra nu puss!

Tror ni på spöken?

Jag snackar med älsklingen i telefonen nu, för hände det en skit äcklig sak. Han skulle precis berätta en sak och helt plötsnigt bara försvann han. Inte nog med det, vet ni vad som hördes i luren sen eller? För han försvann jag bara och det las på, men i min lur började det spelas mozart musik, den där rigsignalen som fanns på nokia 3310.
Sen kollade jag så att den inte fanns på telefonen som rigsignal eller nått ifall vi hade tryckt på någon knapp eller nått, men den fanns inte. Jag och G har samma så det var inte han heller.
Jag fick värdens hjärtattack och skrek som en galning på mamma, haha.

Men nu måste jag vara social mot baby. Byebye!


Övertalade

Hello, har inte skrivit på ett tag nu. Men nu är det dags igen! Igår va jag och babe barnvakt åt Leon, skitkul hade vi! Läste bok, körde innerbandy och kolla film och lite sånt. Sen sa han Olivia för första gången eller ah, han skriker "Oah" när han vill mig nått, men iaf;) Det roliga är att han inte har sagt farmor till mamma än, så hon är avis.

Idag har det inte hänt så mycket, Viktor övertalade mig att vänta med honom tills Natalia och Gurra slutade. Snart ska vi kanske dra till Tom och några andra om vi orkar och känner fört:) Får se hur det blir med det men nu är det slutskrivet för idag tror jag;) Ha´re bra!

Thailand i värmen

Nu är det dags att skriva lite! Idag var jag och Becca på UM, jag skulle skaff nya p-piller för att Neovletta inte var bra. Annars har det nog varit lungt! Jag har hittat en skitfin kjol som jag vill ha och som jag har letat efter hur länge som helst, vet ni vad priset va eller? Typ 100 kroner, as glad!
Jag kollar på semester svenskar nu och jag är sjukt sugen på att dra till Thailand i värmen. Jag fattar inte att folk säger att jag är brun, det är typ 5 pers som har sagt det. Jag har inte solat på skit länge, men det är ju bra att jag ser brun ut:D

Pratade men babe nyss och han är på väg från Stockholm och han sa att han hade köpt nått litet till mig. Hmm undrar vad det kan vara?:)

Men nu har jag inte så mycket att säga mer
HEJRÅ!

avundssjuk

Jag kollade precis på Linda Rosing program och låg och åt tuttifrutti isglass samtidigt, as gött. Sen kom jag på att det var andra avenyn på TV:n så nu har jag missat halva avsnittet.
Fy vad fort den här dagen har gått, drog till älsklingen ett tag, annars har jag bara varit hemma och slappat och gjort lite engelska.
Imorgon är det tråååk skola, usch orkar fan inte. G och deras klass ska till Stockholm i mrn och kolla på Aftonbladet och sen gå på stan i flera timmar, jag är skit avundssjuk på att dom ska åka!:P

Men nu är det slutskriver! Byee

Jag ångrar mig

Jag hann inte att skriva igår, jag kom på att jag skulle skriva precis innan jag skulle sova och då va jag för trött. Igår va det skit kul för jag och Hanna höll på och dö när vi skulle gå ner för en backe som var världens isgata. Mina skor va piss hala så jag flög åt helvete och drog med mig Hanna så att hon ramlade. Karin, hanna och Nicko höll på och garva ihjäl sig men jag tror fan att jag och Hanna garvade mer. Sen va det 2:or och 3:or på skolgården som stog och gravade åt oss.
Aja, sen skulle jag vänta på G i en timme efter att jag hade slutat och då sa Amanda att hon kunde vänta med mig så länge. Då mötte vi Towe som sa att hon också skulle vänta en timme så vi tre satt i kaffeterian och snackade.

Btw, jag har beställt skorna från HM nu och jag är skiit glad! Nått som gör det mer roligt idag är att vi har studiedag! Jag ska kanske va med G idag, vi får se hur det blir med den saken.
Jag ångrar mig skit mycket att jag inte följde med till Lkpg med nåra tjejer i klassen för Amanda frågade mig om jag ville följa med.

Men nu ska jag ta på mig och fixa till mig.
Ha en bra dag! P&K

Armhävningar o situps

Jag han inte skriva vad jag gjorde igår, jag var för trött helt enkelt.
Jag och Lina bädda ner oss hemma hos mig och kollade på film och senare kollade vi på Melodifestivalen och Agnes vann, precis som jag ville:)
Sen drog vi till henne och körde lite Yoga, iaf på virat sätt. Haha:)
Sen kollade vi vem som kunde göra flest armhävningar och situps vi klarade typ 15 armhävningar och 30-40 situps. Så jäkla duktiga!;)
Efter det svullade vi chips och godis för att va vart så duktiga.

Ikväll ska jag sova hos Gurra för att vi har sämsta tiden på våran sovmorgon.


RSS 2.0