Valborg

Yes, så är det! Idag är det valborg och jag är faktiskt inte riktigt säkert på vad som händer ikväll, vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt. :)
Jag tror att jag och Gurra ska vara med Sebbe S och några fler men vart, när och hur har jag inte det blekaste om!

Idag har det varit väldigt slappt i skolan, det va en tant som hade föredrag om något och sen hade vi religion, sen va det slut på skoldagen. Rätt nice va?

Igår drog jag till Askersundsmarken efter skolan och mötte Lina och Mia och Melinda. Fast vart inte så mycket marken vi mest satt och snacka och så. Mia och Lina köpte en vattenpipa och tobak med äppelsmak så när vi kom hem rökte jag och Lina vattenpipa.

Nu ska jag kolla på andra avenyn för jag har inte kollat det på 100 år!




Ha en bra valborgsmässoafton!


Ciao!

Det är inte första gången!!

Jahop nu har Olivia varit så duktig att hon har förstört sina datorer, båda två! och det är inte första gången!! Ja, fråga mig inte hur jag lyckas. Men jag hoppas inte att jag måste förlora alla bilder, från typ resor, månadsbilder och liknande kan va kul att ha. Men Markus skulle försöka fixa dom.

Nu sitter jag i skolan och det va jäkligt gött att komma tillbaka till skolan!
Igår kunde jag ju inte skriva för att jag inte har någon dator, men jag var med Becca och Tessa på stan. Sen mötte jag Viktor och Natalia en snabbis.
Sen när mamma kom och skulle hemla mig så gick vi också på stan ett tag. Jag köpte två kjolar och en bikini. Skitfint va allt jag köpte.


Dagst att arbeta, PUSS!

Jäkla tråkbok!

Det var ju så fint väder..
Jag hadde tänkt att jag skulle sitta och sola på altanen och läsa i min bok i svenskan. Men nehe då, jag fick sitta inne och läsa. Det regnade ju till och med.

Just nu (när jag egentligen borde läsa) sitter jag och kollar bloggar och lyssnar på musik, känner mig jätteduktig!:D Haha.
Jag försöker hitta lite bra musik som jag kan ladda ner på min ipod när jag ska åka buss i morgon. Det känns jättekonsigt att jag ska till skolan i morgon. Så jag kommer inte kunna sova inatt känner jag på mig, men jag får väl ta och läsa lite bok så jag blir uttråkad tills jag somnar.

Ne jag ska försöka läsa lite till nu. Senare kommer det ut bilder från när jag och Lina var nere vid sjön och tog coola bilder.


Kram Olivia

lite av det som har hänt är..

Nu har jag precis varit och solat på stranden för fösta gången i år. Jag fick allt lite bränna. Sen körde jag och Gurra beach ball ett tag också. Det var fler familjer på stranden när vi kom också och några badade. Fy vad kallt!

Jag har inte skrivit blogg på ett tag heller. Lite av det som har hänt är..
- Jag har slutat praktiken.
- Jag har varit med Lina.
- Jag har varit barnvakt till Leon.
- Jag har varit med babe.
- Jag har bestämt med Lina att vi ska ha poolparty hos mig i sommar!
- Jag och babe har kollat på Viktors fiddy/cykel-uppvisning.
- Jag och babe var på Mc´d med Viktor, Natalia, Sofia, Jens och Vanja.

Jag förmodar att det är mycket mer jag har gjort men det är lite av det.

Ikväll ska vi käka mat, kolla film, mysa och kanske ta en promenix!


Körtelfeber?

Usch jag hoppas verkligen INTE att jag har det! Jag har känt mig konstig i halsen jättelänge nu och så sa Lina förut att en kompis till henne hade körtelfeber. Lina har känt sig febrig och har haft ont i halsen och sådär och funderar på om hon har körtelfeber.
Sen när jag berättade för mamma om att jag har haft ont i halsen så berättade hon att när hon hade körtelfeber så fick hon jätteont i magen och så för att mjälten eller levern kan förstoras.
Men kommer ni inte ihåg när jag skrev att jag inte hade kunnat sova på hela natten för att jag hade så ont i magen och faktiskt grät för att det gjorde så ont? Jag har ju inte känt mig febrig så jag får verkligen hoppas att jag inte har det.

Något posetivt som hänt då? Ja jag kom ju på att jag är ledig i morgon så då ska jag bara slappa hemma och mysa. Det betyder ju också att jag bara har en dag kvar på APU:n!


Nu ska jag slänga på OC och sen sova min skönhetssömn!

Tjolahopp!

Idag börjar jag 2 så jag fick en rejäl sovmorgon. Jag har precis ätit frukost och kollat MTV. Jag jobbar till 9 idag, boooring
Gött att det bara är 3 dagar kvar för jag saknar faktiskt skolan!
På fredag ska jag och Gurra gå och kolla på Viktors uppvisning med sin midsize. Efter det blir det kanske party med antingen Viktor och Natalia eller Tom med flera.

Nu ska jag sminka mig och göra iordning mig lite.

Långt inlägg!

Hej på er!
Vad har ni gjort idag då? själv har jag först varit med Lina och varit ute och gått idag på morgonen. Sen drog jag till älskling. Vi ville hitta på något så vi gick till Netto och köpte naturgodis, men fråga mig inte varför vi tog just naturgodis haha. Jag hade på mig mina nya skor för att gå in dom lite. Ni kan se dom på bilderna nedan. Fy fan vad ont jag hade i fötterna sen. Gurra fick bära mig på ryggen ett tag och jag fick ta minst 20 pauser när vi skulle gå hem. Måste sett snyggt ut!


 



Igår var jag med Lina och Mia i Askersund. Vi käkade glass och solade lite i hamnen och bebisen var med. När vi kom hem gick jag och Lina en promenad och då kom jag på att vi skulle ta lite bilder. Ni ska se hur fräna dom vart!
På kvällen kollade vi på Big brother och käkade chips och lite sånt. En väldigt lyckad dag tycker jag!
(Bilder från när jag var med Lina och Mia kommer in i ett senare inlägg)





Här kommer en bild från när jag och baby va med i tidningen, fast dålig kvalité!

Torsdag den 16 April

Idag börjar jag 2 och slutar 9. Inte sådär jättekul precis för jag vaknar ju skitsent och sen när man slutar och har kommit hem så måste man ju typ gå och lägga sig på en gång.
Så idag kanske det inte blir nått inlägg till kvällen för jag har ju desutom inte gjort något mer än att jobbat. Men jag är ledig på fredag så jag ska nog tvinga ut lite på en kvällspromenad med mig ikväll;)

Men nu ska jag kolla på tusenbröder lite och sen ska jag traska iväg till jobbet.
Hoppas ni får en roligare dag än vad jag kommer ha!

Olivia

Jag glömde skriva en sak förut! Idag är det Olivia som har namsdag. Så jag vill bara gratta mig, alla andra Olivia och även Oliver. :)
Nu ska jag ut och gå och sen kolla på Efterlyst. Ha´t så gött!

Kebab

Jag är fotfarande besviken på Mikael Persbrandt asså;) Haha ne nu ska jag låta honom vara!

Idag har jag jobbat och nu kom jag hem til älskling, hans mamma är borta på möte i två dagar så vi har huset för oss själva. Vi ska käka kebab och mysa till det lite.
Jag hade tänkt att jag skulle lägga ut bilden från när jag och babe va i tidningen men jag har ingen kamera med mig och vi får aldrig bilderna från han som har bilderna heller.

Puss

ARG*

Jag det kan man säga att jag är! Jag vaknade nyss upp och innan jag gjorde det så drömde jag bästa drömmen ever! Jag drömde om att jag va med Mikael Persbrandt och han lovade att vi skulle gå påstan idag. Sen vaknade jag av mitt jävla alarm och insåg att allt va e dröm..
Åååh, jag tror att jag ska ringa upp honom o säga " Hörru, inatt lovade du mig att vi skulle gå på stan idag, vart ska vi mötas?"
Det här med drömmar är inte kul ibland! Haha.
Jag va bara tvungen att skriva av min ilska lite på mikael, haha nerå!
Gundvall är ju bara för sköner, han kan man inte vara arg på, inte jag iaf. Men nu måste jag skynda mig för jag måste dra till jobbet, jag börjar 7.

Seyaah!

Jag trodde att jag skulle få åka till sjukhuset

Guuud vad trött jag är!
Igår kväll hade jag skit ont i magen så jag tog panodil, men det gick såklart inte över. Jag låg och kollade på OC medans jag nästan halvtjöt för att jag hade så jävla ont. Jag va påväg o gå in till mamma och pappa typ kl 1 och säga att vi va tvugna att åka till sukhuset asså!
Jag trodde jag skulle få operera blindtarmen eller nått.
Sista gången jag kollade på klockan var den 03.00 och jag skulle gå upp kl 05.30 för att jag började jobba kl 7. Så sammanlagt har jag sovit högst 2½ timme inatt! Usch

Men annars är det bra med mig, jag slutade 4 så jag drog till stan en snabbis och köpte en mascara. Sen när jag kom hem såg jag att bilderna från harrys hade kommit ut. Jag va med på bild den här gången också!:P


Jag tycker att jag är sååå snygg;) Jag ser helt drogad ut.


OC

Helt rätt jag kollar på den bästa tv-serien OC, det är helt sjukt va bra det är! Jag fick låna första sesongen av Moa.
Skit jag är helt förälskad i den alla är så snygga och har dom de snyggaste husen ever!

Vad händer annars då? Inte så mycket för min del, jag har percis varit med mamma i stan. Jag få se om jag ringer Lina lite senare och hittar på något. Men jag är väl fö slö som vanligt. Haha
Men nu ska jag fortsätta kolla på OC ha det så bra!

Ciao!

Ge mig sommar!

Jag är skitsugen på sommar och sol! Jag kollar på bilder från Rimini och jag kan knappt vänta. Jag vill åka nu! När vi är där firar jag och baby 1 år och 7 månader, hans födeledag och våran förlovning på samma dag. Så det kommer bli mycket firande! Som sagt kan knappt vänta!
Jag ska iaf snart åka hem och sola med mamma, alltid nått :)

Jag kom på att jag måste hitta på världens bästa födelsedags present till Gurra när vi är i Italien! Hmm ska nog komma på något bra.. :D

Här får ni en härlig bild på våran pool som får mig att tänka på sommaren!


Vattenpipa

För första gången iår tog vi fram våran vattenpipa och rökte med tom, sebbe, tucken och martin. Det va jäkligt gött men det skulle va lite varmare, då hade det varit perfa!
Nu ska jag ta på mig myskläder och kolla lite film I think. Ha det gött!

Bilder på G

Här kommer lite bilder från när jag har vart i Stockholm, Växjö och Linköping.



På den första bilden hade vi gått av bussen vid Nyköpingsbro för att käka lite.
För er som inte ser vad det är på bilden längst ner till vänster så är det ett kuddkrig på plattan, men fråga min inte varför haha.
I Stockholm handlade jag en skitsnygg bikini från TOPSHOP och en väska.





När jag var i Växjö så gick jag och Moa på stan. Först kollade vi på kläder men framför allt bikini till sommaren. Sen gick vi och käkade på pastabaren och jag avslutade med en polkamilkshake som var supergod! Sen tog jag bilder när vi var på bio också men smart som jag är tänkte jag inte på att det är kolsvart i biosalonger så det syns inget på dom korten. ;)




Igår var vi hos Gurras pappa och Nora i Linköping och efter att jag och G hade lagat mat och ätit kände vi för att ta ett bad i deras bubbelbadkar.






Nu får det räcka med bilder.. :)
Puss

LKPG

Yes nu är jag i Linköping. Jag åker från stad till stad känns det som. Vi kom till Linköping rätt tidigt och nu är vi hos Gurras pappa och hälsar på. Först gick vi till ett café och fikade. Efter det drog vi hem och då fick jag och G välja någon maträtt ur kokböcker från olika länder. Vi körde på Indiskt och det var jag och babe som tillagade det. Det vart skitgott!

Nu har jag och G badat och det va jätteskönt. Tänk när man kan åka ner till stranden och ta ett kvällsdopp. Det är något jag saknar!





Där har ni lite sommar bilder från när vi badade i Varamon med Thomas och Nora förra sommaren :)


Jag lovar att jag ska lägga upp alla bilder  från lovet snart. Men mamma och pappa vet inte hur en USB-sladd ser ut annars skulle dom kommit ut idag haha..

Rubrik

Gud vad tråkigt väder det är! Mulet och trist, kan inte molnen ta och masa sig iväg och låta solen komma fram?
Idag ska jag iaf få påskägg av Carin idag, söt är hon! Men det hon inte vet är att hon ska få ett av mig och G också!

Jag har precis lockat håret lite, det vart fiint:) Jag va tvungen att testa om det va fint, ibland tycker jag inte om lockigt hår, vet inte varför, men ibland är det jättefint;)
Just nu sitter jag och lyssnar på Janet - Let go och letar efter recept på milkshake, jag vill göra polka milkshake, älskar polka.


Här är Janet - let go! Jag tycker att det är ganska bra för att vara svensk!:)
Men diggar inte hennes läppar:P

Onsdag

Hej alla glada!
Nu har jag kommit hem eller ah, jag är hos Gurra iaf:P Jag kommer aldrig hem till mig känns det som. Haha
Imorgon är det iaf Harrys igen, klart Olivia ska gå! Som vanligt ska vi till Viktor och Natalia innan, kuligt:)
Igår va jag och Moa på Bio, på "En shopaholics bekännelser" den va faktiskt riktigt bra. Men det är en riktigt tjej film ska jag också säga.
Jag har haft jätte roligt i Växjö!
Imorgon ska jag vara barnakt till lilla Leon innan Harrys, det ser jag fram emot:) Jag har saknat min lilla plutt!

Jag är ledsen att jag inte har kunnat lägga in några bilder heller, jag har massor på lager. Jag skulle ju tagit med mig sladden till babe men glömsk som man är..


 

mobil bloggar

hej på er alla! jag har ju inte kunnat skriva på länge men kände att jag va tvungen nu. jag skriver från mobilen. som ni säkert vet på är jag i växjö och jag och moa har gått på stan och jag har köpt ännu en väska. ikväll ska vi kanske gå och kolla på hocky eller bio kanske? vi får se:) men nu måste jag vara lite social! puss

Första gången!?

Hej på er alla glada!:)
Jag saknar Stockholm jätte mycket! Jag trivs som handen i handsken när jag är i Stockholm, jag älskar´t♥. Jag vill lätt flytta till Stockholm när jag blir äldre, vi lite inne på Göteborg, men ne Stockholm är BÄÄST!

Idag ska jag iallafall åka till Växjö, jäkla rännande på mig:P Jag ska åka tåg själv till Moa och Love och vill ni veta en hemlighet? Jag har aldrig varit i ett tåg innan, haha så det är dags nu;) Men man vill ju helst inte åka tåg själv när det är första gången!
Vi ska kanske iallafall gå på bio och lite sånt.. men jag har bara 100 kronor för jag måste lägga undan pengar till Harrys som är på torsdag.

Nu ska jag och babe köra lego racers tydligen:P

BROLLE!!!!!!

Guuud vilken bra dag det har varit, helt sjukt bra! Jag, älskling, mamma och pappa var ju i Stockholm. Först gick vi på stan och då köpte jag en väska och en bikini, hade inte mycket pengar för jag har köpt en skinnjacka för 1000:- .Men sen var vi ju och kollade på Brolle "the buddy holly musical" Fy fan vad jag älskade det och Brolle var så gullig! Skulle vilja göra om det miljontals gånger!! Det slutade med att alla som va där inne ( ca 1000 pers ) ställde sig upp och började sjuga som galningar och Brolle trodde inte sina ögon och sa att vi va en skitbra publik och helt galna. Jag skrek såklart som en idiot så att G fick tinitus. Hihi
Sen när jag gick på stan så kollade jag mig runt och såg jag av min stora förvåning att Tommy Körberg stod precis brevid mig, inte största kändisen men lite coolt endå. Först stod han brevid mig och sen var rolle typ 20 meter från mig.


Tyvärr fick man inte fotografera eller ha mobiltelefoner på så jag kunde inte ta några kort=/

Alla bilder som jag har tagit kommer ut senare för jag har som sagt inte någon dator
men bara lugna, de kommer och jag tog massa fina bilder i Stockholm:)

Beroende

förlåt bloggen, jag vet att jag har varit usel på att uppdatera men det är så att båda mina datorer hemma är trasiga, jag har inte gjort nått(A).
Men jag får skriva lite nu.. Idag slutade jag 2 på jobbet och då kände jag att jag ville dra till skolan och möta älsk för att han skulle klippa hålet. Medans jag väntade på honom satt jag och Viktor och snackade lite. Sen gick vi mot stan och och G skulle klippa sig, efter det bjöd han mig på mat och sen va det raka vägen hem.

Jag har ju massa bilder som jag vill lägga ut men det går ju tyvärr inte eftersom att jag inte har min dator. Förstå vilket beroende alla ungdommar har av datorer nu för tiden, helt sjukt:P
Men nu ska jag få massage för jag har skit ont i ryggen efter jobbet.

RSS 2.0