Olivia Walfridsson

Nu tänker jag inte skriva i den här bloggen mer, inte som det ser ut nu iaf. Nu kan ni läsa om mig på "OliviaWalfridsson.blogg.se"

Pussen, tack för den här tiden bloggen!

(Bloggen kommer fortfarande vara aktiverad så att man kan kolla på den)


bad day



Det är faktiskt folk som tyckt att jag vart dålig att uppdatera, jag blir själv tjurig när bloggar som jag följer inte laddar upp inlägg! Men, Here we go!

Min dag har varit jättedålig idag! Förutom att jag vaknade upp bredvid världens bästa kille och att jag fick en sovmorgon till 20 över 12. Jag har bara känns mig allmänt tråkig och hängig.

Jag har funderat över en grej.. att jag ska lägga ner den här bloggen och börja om på nytt. Så kan jag komma in med nytt och frächt och vara bättre med uppdateringar. Kanske vore något?
För känner innerst inne att om jag inte tagit den här bloggen på seriöst från början, så är det ingen idé att göra det nu heller...
Jag ska tänka på saken och ni kan ju säga vad ni tycker:)

Puss och kram! <3


PS. (Såhär ser jag ut egentligen, när jag är mig själv)



Dubbelsäng <3

Jag, mamma och Martin va i linköping och köpte ny säng till mig i söndags. Det är så jävla underbar asså, när jag satt i skolan tänkte jag bara på hur skönt det skulle vara att åka hem och sova. Ikväll kommer Martin hit, så ska han också få testa den. Hahah jag är kär i en säng!!

Före:


Medans:

Jag och pappa höll på att bli galna när vi satte ihop den, haha

Efter:


Smart förvaring:


RSS 2.0