Mamma och dotter

Nu har jag och mamma haft tjejkväll i några timmar. Det var jätte mysigt. Vi fixade med naglar, fila ock måla naglarna sen hade vi fotbad och noppade ögonbrynen, läste skvaller tidningar och hade allmänt trevligt. Vi var tvugna att passa på för sen i helgen kommer ju våra karlar. Först drog vi till maxi för at köpa nya nagellack och lite andra saker. Vi bestämde att vi kulle göra det ungeför varje månad.

Måste bara säga att jag saknar Lina i skolan som bara faan! Vi gick tillsammans från 6-års till lite mer än 1:an så typ 10 år tillsammans. Sen bytte hon klass:(

Ajja, men nu ska jag prata med min gulleplutt som precis ringde mig!♥


Ge mig sommar!

Nu håller jag på att måla naglarna som behövdes.
Efter skolan så drog jag och mamma till stan för att köpa skor till idrotten, eftersom att jag hade slängt mina gamla. Idag i skolan skulle vi vara ute på idrotten och vi skulle desutom springa kanalbanken. Men jag och becca gick eftersom att va va sjuka.

Nu har jag suttit och gjort läxa i vård och omsorg. Vi skulle skriva om Hälsa och skit. Jag känner att jag är sjukt trött på skolan och bara längtar till sommarlovet igen. Jag vet att det var typ 6-7 veckor sen, men jag räknar fan redan ner dagar till sommarlovet. haha:D Jag drömmer om att ligga och sola på en  strand, jag vill åka utomlads.

Jag känner mig överglad just nu. Jag har inte en aning varför men så är läget. Jag har lust o ba gå ut och hoppa i poolen. Fast då fryser jag ihjäl kan jag lova;)

Jag ska bara upplysa att i morgon ska jag och mamma ha en tjejdag, och det kommer bli super mysigt. Vad vi ska göra får ni inte veta förens i morgon.

See you!


Fucking söndag



Ahaa, en ny dag med nya möjligheter. Idag var det underbart att öppa ögonen och se min underbara pojkvän rätt i ögonen och känna värmen av kärlek. Det känns som om jag aldrig kommer sluta älska honom. Men men slutpratat om kärlek.

Nu är det söndag igen och det är så jävla jobbigt för då får hjärnan börja jobba igen och det okar den inte!
Idag var vi på gymmet men jag hade lovat mamma att inte träna pg a min huvudverk och illamående på senaste tiden. Sen vart vi skit hungriga och beställde kebab med bröd (jag känner min som ett fetto av all snabbmat). Sen kände jag för ett bad och då hoppade Gurra också i. Sen drog jag hem och precis när jag kom innan för dörren så ringde Gurra på telefonen och sa att han skanade mig skit mycket och va tvungen att åka tillbaka. Haha sötnos<3

Nu ringde Nikki och sa att hon skulle komma till Platen och hälsa på. Sen ska vi hitta på något någon dag. Jag har saknat henne som fan!

Nu drar jag och fortsätter leva lyckligt.


Rolig fredag!=)

Okej jag skrev inte vad som hände igår, men det får ni reda på nu!=)
Lina kom till min skola och så gick vi vidare till stan och kollade lite kläder och så.. Sen så vart jag skit hungring så vi bestämde att vi skulle gå till Sibylla och äta. När vi kom dit satt Hanna och hennes kompis där så vi satte oss brevid dom och var sociala=) Sen åkte vi hem med 20 över 5 bussen och då gick vi hem till mig och gjorde Milkshake som var skit god och så kollade vi på film och Tv. Sen kom mamma och masserade oss. Jag va så jävla stel att jag fick tårar i ögonen.

Det var en rolig kväll med många skratt. Måsta göras om!

Nu ska jag åka till min älskling och mysa och pussa på min gullis<3. / Olivia=)



Glass monstret




Japp idag har Olivia först vart i skolan. Det var lite segt men det var jätte skönt att vi slutade 10 i 12!:D
Sen ringde jag Gurra och han sa att han hade åkt hem för att han hade håltimme. Då kom jag på den smarta idén att vi skulle gå och äta kebab på Maxim så vi möttes där. Hur gött som hälst!♥

Sen när Gurra hade slutat så drog vi och Gymmade och då följde Sundberg och Natalia med. Sen drog Älsklingen och jag hem till honom och mös och jag gick som vanligt och öppnade deras frys och käkade upp deras glass!=)

Sen kom jag hem och mamma var skit glad för hon tycker att jag är hemma för lite, igår ringde hon typ 4 gr när jag var hos gurra och frågade om jag skulle komma hem till henne. Sen kom pappa hem med som bara är hemma på helgerna för att han jobbar i Stockholm och stora städer.

Jag var precis ute och mötte Lina hon hade en present till mig. Det var ett skit fint armband. Tack gumman!<3

Jag ska snart gå och glutta lite på Andra avenyn!!:D



Hälsningar Olivia


Plåga



Nu är jag nyvaken brud.. Jag vaknade av att Gurra låg och klappade mig på kinden och kramade om mig. Jag hade lyckats somna i Gurras säng med kläderna på vid åtta och vart väckt vid 10 tiden.

Måste bara säga att dagen har varit en plåga. Jag har haft ont i huvudet, halsen och örat. Jag har ätit en baguett på hela dagen bara för att jag har haft ont i halsen och mitt öra har värkt som bara fan, nära på att tjuta massa gånger. Min älskade gulleplutt var smart idag och tävlade om vem som kunde slå sin hand hårdast i duschen och då stukade smartot fingret och fick typ knogen intrykt, såå smart är min baby;)<33

Men nu fåsta jag gå och sova för mina ögonlock håller på att ramla ner!

Lev gött!


Illamående!



Nu mår jag inte bäst precis.. Det började med att jag skulle gå ner och sola med Lina och när vi gick ner dit mötte vi Ronja och Emma och sen fick jag jävligt ont i huvudet/örat. Det kändes som en kniv rätt in i örat. Sen gick vi ner till solariet iaf och jag solade först, sen när jag gick upp från solariumet så fick jag ont i örat igen, sen vart jag plötsligt väldigt illamående. Det slutade med att jag fick springa ut och spy hur mkt som hälst. Som tur var va det ingen som såg det:P

Så nu är min mage helt tom och jag är skit hungrig men verkligen inte sugen på mat. Gustaf tröstar mig genom telefonen, han läker alla mina sår!<33

Måste bara säga att jag är jävligt trött på mina kläder och skulle vilja byta ut hela skiten. Jag tror att en hel del av mina födelsedagspengar går till nya Kläder
.
  
Ha det bra. 
 
                                      

Andra avenyn..





Nu har jag suttit och kollat på tre avsnitt av andra avenyn. Jag missade alla avsnitten på Tv:n så jag fick ta igen det. Det ska bli skönt att ha ett program att följa nu ett tag. Hade tänkt att dra och sola med Lina men vart inte så. Sen var jag tvungen att duscha för att jag håller på att frysa ihjäl.

Idag gick skoldagen skit fort fast det var sen dag. Helgerna går ju så himla fort, det känns som om man inte hunnit gått från skolan innan man kommer tillbaka igen. Jag vaknade upp hos Gurra av att hans mamma pankade på dörren att jag skulle gå upp. Det kändes som att jag hade sovigt en halv timme av hela natten eller nått. Det är gurra som håller mig vaken bara för att han hade sovmorgon. Haha;)

Idag var det idrott, jag och Becca spelade badminton typ hela tiden. Jag hade värsta garv humöret så jag garvade så fort Becca skjöt iväg det där bollen så Jag missade hela tiden. Det slutade iaf med att hon vann med 12-23 eller nått:P

Men nu ska prata med Mr.Gustaf<33

Ps. Måste bara säga att jag fick det här superfina halsbandet av min underbara pojkvän.
                                                                                                                                                                     

Tiao:D




FÖDELSEDAG!




♥GRATTIS TILL MIG♥
Idag var det 16 år sen jag kom till världen. Jag varknade av imorse av att mamma knackade på dörren och skrek "Grattis föselsedagsbarmet" . När jag och gurra gick ner så hade mamma gjort frukost till oss och så var det en bukett rosa rosor på bordet med ett kuvert mig 1000:- Nu är jag 2700 kr rikare och det käns riktigt gött!

När jag kom hem till Gurra gick jag raka vägen till ONOFF och köpte mig en vågtong som jag ville ha!=) Sen gick vi en pormenad ner till slussarna och sen gick va till 3 öresbron och sen upp till gurra igen. Där väntade Carin med mat så vi åt och kollade lite på The Hitcher, skit bra är den. Sen hoppade jag in i duschen och sen fick jag reda på att Moa skulle ringa mig men kunde inte eftersom att jag ska sova hos gurra. Så jag får ringa gullet i morgon. Nu ska jag käka skalade äpplen med mig älskling.

Åter ett grattis till mig!=)





Mitt Kalas=)




Idag har det vart kalas från kl 3 till 7 så nu är man rätt så slut. Eftersom att jag fyller i morgon så hade vi lite fest med släkten. De som kom var mormor, morfar, Zion, Loke, Leon, Farmor, Sassa, Åse, Cecilia, Marie, Gurra<3. Jag och Gurra spelade fotboll med Loke. När vi skulle köra gris så kastade dom jätte snällt till varandra sen skjöt dom typ 5 meter ifrån mig när det var min tur, så jag vart gris då.. Haha:P Jag hade önskat mig pengar och det fick jag. Jag fick sammanlagt 1500:- Men jag ska få pengar av mamma och pappa imorgon + att jag ska på barnbidrag om ett litet tag så jag ska shoppa rejält snart!:D

Ikväll har jag och Gurra kollat på Lilja 4-ever, den är så jäkla sorglig! Snacka om att man mår dåligt efter man har sett den. Nu ska jag och gulleplutten kolla på Scream 2 och ha mys pys!

Grattis på mig i förskott!









  

Romantisk middag<3



Ååh nu är jag mätt så jag spricker! Min älskade Gustaf har lagat en romantisk middag med klyftpotatis och lövbiff och efterrätt som vart vaniljglass med varma hallon. Det var det godaste jag ätit på väldit länge. Han sa att han skulle göra den här dagen till min bästa. Det vart den! Jag har det alltid bäst med dig min älskling.

Jag fick presenter också.=) Av Carin (Gurras mamma) fick jag ett skit fint halsband! Utan självaste Gustaf fick jag ett super fint halsband med ett hjärt som du sa att det var ditt hjärta jag skulle bära runt halsen. Då kan jag lova att jag ska vara väldigt rädd om det kan jag lova! Sen fick jag ett naversmycke som var två hjärtan på som var precis lika fint. Men den absoluta bästa presenten var min älskling. Nu ska vi kolla på Sprängaren och ligga och mysa. Ha det gött, som jag ska ha hela kvällen!=)

Mörkare tider

Tjoooe!=)

Skola idag igen då. Det var rätt OK, det va ganska bra lektioner men jag slutade ju halv 4 så det va rätt jobbigt. Det är nästan mörkt när man slutar skolan nu. Jag har jätte ongest för att det snart kommer snö och frost. Jag vill ha tillbaka sommaren NUU! Tänk och ligga på stranden och sola och bada, kanske ta nån glss och bara steka.

I skolan satt jag och Becca och snackade om att det kommer bli jäkligt gött att ta studenten. Det är ju om typ 3 år men iaf. Haha:P Vi snackade om vad vi skulle ha för balklänningar och skit. Sen precis när vi skulle sluta följde Amanda men mig ner till kafeterian för att möta Gurra. Då hittade vi en vagn för skolans mat. så jag hoppade i och Amanda skulle skjutsa mig i koidorerna. Men sen kom mattelärare och sa till oss. Lite kul vare iaf:)

Sen hängde jag med älsklingen hem och vi käkade lite och så hjälpte han mig med Engelska lexan till på fredag. Sen drog jag hem och mötte Lina och Mia. Jag och Lina va ute till typ kvart över 8 och då hörde vi att massa grenar bröts av i skogen. Vi vart piss rädda, sen tänkte vi att det kanske va hennes pappa. Men vad fan skulle har göra i skogen?haha
Så det va väl Någon Wrong turn gubbe eller nått eller möjligen ett djur:P

Nu har jag suttit och kollar på idol med min kära mamma och snackat om hur min födesedag ska vara, Bara några dagar kvar nu ju!:D

Men nu ska jag dra och göra nått. ♦Good night!♦

Träffa Lina!








Nu har jag varit och träffat Lina en sväng, det känns som om det var sjukt länge sen. Vi gich ut och gick och satte oss och snacka lite, mystpys!=) Eftersom att hon har bytt klass och skola träffas vi inte lika mycket som förut, triist tycker jag:(.

Men idag har det varit lungt i skolan. Måste bar säga att våran lärare Peter är helt trög i huvet. Han fattar inte ett piss av vad han själv säger. Han tycker att det är lungt att vi slutar en halv timme innan än vi ska, det gör vi tydligen som vi vill säger han. Sen säger han vad vi ska skriva för att få MVG på inlämningarna. Men mig gör det inget:P
Efterskolan följde jag med Gurris och väntade på att mamma skulle komma. Sen åkte jag och mamma hem och käkade lite och kollade på idol. Det är rätt gött att vara med föräldrar ibland. Men nu ska jag dra och göra nått, maby call my baby<3

Gustaf betyder allt för mig, jag älskar dig av hela mitt hjärta♥

Kuddkrig

Jag skrev inte igår, glömde helt bort det och så kom jag hem typ halv 10 från Gurra. Så jag skriver lite nu på morgonkvisten. Jag gick till skolan som vanligt jag slutade halv 4. Sen åkte jag hem till Gurra och fick stanna där tills kvart över 9 för att mamma va på föräldrar möte. Jag skulle vart med Lina också men jag trode inte att jag skule komma så sent. Så vi får hitta på något idag istället. Det känns som om det var evighter sen jag var med henne.
Hemma hos sötot hade vi kuddkrig och jag vart bomban av kuddar!;)
Sen käkade vi lite och så. När jag satt i Guss soffa låg Byz brevid min och han hade tappat en festing på soffan, den va lika stor som en vindruna, det var jäkligt vidrigt! Sen kollade vi på vingar av glas som vi kan varenda replik till, av alla gånger vi kollat. När det var dags att dra stod vi utanför mammas bil och pussades i en kvart, som vanligt!=)<333
Men nu måste jag dra så jag inte missar bussen. Hej alla glada!

Vanlig söndag..



Halv 12 vaknade jag idag och jag varkade av att Gurra sa att jag skulle ringa min mamma för att hon hade ring honom och sagt att jag skulle ringa upp. Sen när jag hade pratat med mamma och vi hade ätit frukost och så Kom sötot på att det var Gym och det kändes inte så kul. Jag var hur trött och seg som hälst men följde med iaf. Men jag kunde inte träna så mycket för att jag fick för ont i revbenet efter cykel kraschen. Men sen åkte vi hem och åt och så. Sen låg vi och pussades lite medans vi kollade på Titanic. Sen kom min pappa och hämtade mig. Först hade jag inget att göra så jag lockade håret och grejer. Sen vart det dusch och efter det rensade jag lite blider, det behövdes! Nu har jag suttit och gjort matte i 1½ timme för att jag har missat 2 mattelektioner i rad. Men nu ska jag ner och kolla på Ensam mamma söker tillsammans med min söta mammi!
Lev gött!


Film kväll med baby<3



Idag vaknade jag upp med en gosig liten gustaf brevid mig. Sen gick vi ner och käkade frukist och pratade lite med mamma. Vi startade dagen med att göra goda ckohladbollarsom vart jäkligt goda!
Sen åkte vi hem till Gurra och käkade lite och så. Sen eftrsom att det var så fint väder tänkte vi att vi skulle ut och gå till Borenshult och ta en glass eller nått. Men sen när vi väl skulle gå ut hade solen gått i måln, men vi gick bort mot slussarna endå. Sen kom vi på att vi kunde gå och hälsa på min Sassa (min brorsa), där möttes vi av en glad liten unge som tyckte att det varv skit kul att vi kom. Så vi va där ett tag och vart tvingade att kolla på teletapit som är Leons favorit film. Sen gick vi hemmåt och då var det dags för kvällsmat. Nu ska vi sätta på en av den romantiska filmen i världen, Titanik och käka ananas. Det kommer bli en super mysig kväll, som det alltid blir när jag är med älsklingen. Tack för att du finns älskling.
Seeyah

Kraschen..



Idag vaknade jag klockan halv 9 för att jag hade sovmorgon. Mamma skjutsade mig till Gurra och sen tog jag cykeln där ifrån så att vi skulle kunna komma snabbare hem när vi hade slutat skolan. När mamma hade släpt av mig hoppade jag på cykeln. När jag åkt en bit, kom jag till en kurva och en jävla kulle och då fastnade trampan i asfalten och cykeln svärnitade. Jag flög fram och landade på styret med revbenen och skrapade upp händerna. Jag ringde mamma och sa att hon va tvungen att skjutsa mig till skolan. Där mötte jag Gurra och han sa att vi skulle kolla med skolsyster för att det var svullet vid revbenet och det hade skrapats upp skinn på magen. Skolsyster ta att det inte var brutet men att det möjligtvis kunde vara en spricka. Hon rekomenderade att jag skulle gå hem så jag åkte till min brorsa.

Jag vart barnvakt till Leon och vi kollade på barnprogam. Sen kom mamma och då åkte vi till Mc´d med leon och efter det drog vi till Maxi och där rev Leon ner varend grej på hyllorna.

Nu på kvällen har jag vart med Gurra-sötnöt  hemma hos mig och vi har ätit Tacos och legat och myst och kollat på filmer. Sen har vi också gjort smultron, hallon och jordgubbs smoothie. Det var jävligt gött! Men nu ska jag dra och vara med min Älskling! Hej och godnatt..
                                                                                                                              

Sjuk var ordet



Det vart ingen skolan för mig idag, hade fortafande ont i huvudet. Så jag låg och kollade på top model och tusenbröder typ hela tiden. Sen läste jag lite ur min bok i Svenskan som ska vara utläst om ett tag. Jag och Byz (Gurras katt) låg och kollade på TV:n. När gullet kom hem la han sig hos mig ett tag sen bar vi av till Maxi. Där köpte vi mat på korvbaren, haha:P Sen inhandlade vi en ananas som vi ska käka i morgon eller på lördag=) Sen åkte vi hem och tog det lungt. När mamma kom så åkte hon, jag och älsklingen till Maxi för att min jacka hade kommit från junkyard. Jackan var skit fin tyckte både jag och baby. Nu på kvällen har jag suttit framför kaminen och kollat på sjukhuset och idol. Nu hade jag inget mer att säga tror jag. Bye!

Huvudvärk.se!



Helluuu!
Börjar med att säga att jag har mega ont i huvudet! Det känns som om det kommer sprängas snart. Gurra är och gymmar och jag orkade inte hänga med idag.. Jag sitter istället och renskriver mitt vård och omsorgsarbete som är skiit kul, ne vars men hade inget bättre för mig medans jag väntar. Sen vart jag så jäkla hungrig så jag tog en macka med jordgubssylt på. Idag var lektionerna lika trista som vanligt men det var kul att träffa en del iaf. I morgon vete fan om jag orkar skolan, Jag skiter nog i det. Jag har 3 lektioner, Samhällskunskap, Engelska och Vård och omrorg. Jag slutar ju 11.50 och har sovmorgon till 08.40 i och för sig men just nu känns det inte som att jag orkar. Jag vill bara ligga under täcket och kolla på film hela dagen. Helst med Älskii då men det funkar inte att båda är sjuka:( Nu måste jag gå och tatta en huvudvärkstablett. See you alligator

Jobbig dag..



Jobbig, det är vad den här dagen har varit! Först gick jag i skolan och det va världens tråkigaste lektioner. Tiden gick hur sakta som hälst, även fast vi slutade 11.50. Sen när jag skulle dra hem till Gurra och käka så mötte jag en gubbe på cykel som körde rakt framför mig så jag körde på hans framdäck. Han ramlade ner i diket med cykeln över sig och jag fick världens smäll av sadeln rätt in i svanskotan, AAAJ säger jag bara! Men han sa att det va hans fel och ingen vart så jätte skadad. Men sen åkte jag hem till älsklingen och gjorde nudlar med kyckling smak. Efter ett tag Kom han hem och väckte mig för jag hade somnat framför Tusenbröder. På kvällen vart jag på bättre humör, eftrsom att det var kalas hos Sixten, Gurras kusin och hela tjocka släkten var där. Men nu ska jag gå och lägga mig brevid pluggisen som läser Tyska!:) Puss på dig Gullet<3

Trött brud



Sitter här på mitt rum med mys byxor och slapp tröja. Har precis gjort lite matte och ska snart kolla på Sjukhuset på TV:n, skit bra är det. Idag gick jag till skolan, mot min vilja.. eftersom att jag pratade med Gurra till halv 12, sen kunde jag inte soma förns halv 1 typ och jag som måste vakna halv 6 varje morgon höll på att dö av trötthet! I skolan satt Jennie och sjöng 50 Barn visor, tex: Mors lilla Olle, dripp dropp och massa fler.;D Sen fick jag reda på mitt Matteprov, jag fick 9 rätta av typ 20, vart ju inte så nöjd precis;).
Sen hade vi Idrott, jag och Jennie kunde inte va med, så vi skulle gå ut och gå, men vi gick till Kafét i sporthallen med Tessan och Emmely istället. Efter skolan Följde jag med Gurra hem till halv 5 eller nått. Sen åkte jag hem och pratade lite med mamma, sen pratade jag med Lina, så vi kanske ska träffas om en stund. Men nu ska jag kolla på Sjukhuset. See yah=)

Regn, regn, regn

Hellu:)
idag vart det en regnig söndag, men helt underbar eftersom att jag var med min älskling. Jag vaknade av att min sötnos låg  brevid mig i min säng och sa att klockan va halv 12. Eftersom att man inte kan gå ut i det här skit vädret så kollade vi på den tredje vågen. Senare på dagen åkte vi hem till Gussguss och åkte till Gymmet och han drog med sig Tom. Sen satt vi hemma hos Gustaf och snackade med hans mamma lite och kollade lite kläder på internet. sen kollade jag på balklänningar till 3:an, hittade en skit fin som jag fastnade för!:D
Men nu ska jag dra och prata med plutten. Byebye


Slappis dag



Idag Ska jag och älsklingen sova hos mig. Har inte en aning om vad vi ska göra för något i det här trista vädret. Kanske drar igång och bakar som vi brukar när det är dåligt väder.
Igår va vi hemma hos Gurra och Käkade kebab med bröd och kollade på en beck film! sen somnade vi ungeför vid 11 med kläder och låg och höll om varandra. När klockan va runt 5 på morgonen frågade jag sötnosen om vi skulle gå och fixa oss. Sen sov vi tell halv 11.
Vi har legat och myst hela morgonen och kollat på ytterligare en beck film=)

Jag hittade en skit snygg vinterjacka nu på morgonen för 1099 kr. Så här ser den ut:


Slapp skoldag!



Inatt sov jag hos Gurra eftrsom att jag hade sovmorgon till 08.40, skit gött. Sen när man kom fram till platen va det bara att slå upp böckerna. Jag skulle ha slutat 20 över 2 men vi fick sluta typ 1 timme innan, dom som vart klara innan vill säga;) Så du följde jag Jennie till hennes cyckel och snackade skit:P Sen drog jag upp och pussade lite på Älskling<3
Får se om jag sover hos gurra idag, men jag har ju sovmorgon till 10.30 i mrn så kanske blir så..
Men ska dra och kolla på lite, Full frys medans man väntar på min sötnös

Välkommen till Olivias nya blogg!



Varsågod att kika runt!

Idag har jag alltså skaffat den här bloggen. Har inte riktigt kommit in i hur man gör så.. men men, kanske lär sig då:)
Idag gick man till skolan som vanigt, men det va jävligt trist. Slutade halv 4 idag, jag längtar ihjäl till nästa sommarlov.
Men det är ju jäkligt mycket roligare än i 9:an iaf. Efter skolan drog jag och Gurra till stan och kollade lite. Senare ska vi väl fira våran 9 månadersdag!<33 Men nu ska man dra. Ciao

RSS 2.0