Halloween



Linköping vart det för mig och baby igår! Vi åkte med min mamma till Ikaon för jag kände att jag ville slösa upp lite pengar! För mig vart det två tjöjor, 1 linne och en kardigan. Känns gött att byta ut lite nytt mot gammalt. Gurra köpte en tröja som va skit fin. Mamma köpte skärp och ett  linne. Så igen kom hem tomhänt=)

Hahaha, jag och Carin håller på och skriker på varandra, för att jag bjöd Gurra på mat och då vill hon ge mig 50 kr men jag lägger jämt till baka dom i  hennes väska och vägrar ta emot dom.

Idag är det Halloween . Uuuuh scary;) Jag och Gurra ska ju till mig idag och sova mig, det blir väl att kolla på någon väldigt läskig film. Sen ska vi ju äta taco, som vi alltid gör på fredagarna;) Sen ska vi ju ta det lungt och mysa så klart. Men nu sitter jag och väntar på att Gurra ska komma hem. Han är och tränar så då får jag sitta i hans rum i typ 3 timmar:P Men jag har ju Carin hos mig:D
I går kollade vi på Labamba och den va skit bra. Men eftersom att det va en sorglig film så fick jag tårar i slutet då.. Haha men älskiling tröstade mig;) Sen tog vi saft och cola och la in i frysen så att det vart isglass. Sen när vi smakade på det smakade saften skit starkt och colan inte ett skit.

Fan vad jag tänker på sommarlovet asså!
*När jag och Gurra rökte vattenpipa på balkongen och lyssnade på ken ring.
*När vi va med Jennie och Henke och körde anden i glasen och den svarade rätt på alla frågor
(och ingen annan viste svaret på frågan så man inte kunde fuska).
*Steka på stranden är ju inte heller så dumt.
*När Gurras pappa kom till Varamon med Ghada.
*Förlovningen vid kärsbyån.<3
*På natten gick jag och Gurra ut till min pool och badade och rökte vattenpipa på altanen.
*Moa och Love kom och vi badade med Leon i poolen.
*Valborg i Varamon men Becca, Jakke, Lina, Gurra. mm

Massa fler härliga minnen har jag från i sommras och nu är det bara snö! Men man får ju julklappar snart
iaf och det ser jag fram emot!:D

Rida polle;)



Nu ska jag berätta vad jag och min lilla Lina gjorde igår. Först så gick vi hem till henne för att vi skulle ta på oss ridkläder, för vi skulle upp till hennes häst ett tag:) Sen när vi gick upp dit så borstade vi henne lite och det vanliga.. haha orkar inte skriva. Sen satte vi på deras nya sadel och så fick jag skritta lite. Jag ville bara känna hur det känns att sitta på en häst eftersom att jag glömt bort. Jag kommer ihåg när jag va en häst tjej för några år sen. Skit kul tyckte jag att det va=)

Sen åkte vi hem till Lina och käkade hennes mammas nybakade bröd och efter det några kräfter. Haha och det bästa va ju att vi tog en klick jordgubbs glass. God blandnig i magen!;)
Sen kollade vi på en skit bra film, som jag inte kommer ihåg vad den hette. Sen när den va slut så fick jag skit ont i hals mandlarna. Jag kunde knapt prata med Lina så jag fick gå hem. Sen ringe jag till Gurra och sa att jag inte kunde prata med honom för att jag hade så ont och va tvungen och sova. Men sen när jag väl låg i sängen kunde jag verkligen inte sova. Sen kom mamma upp och då sa jag till henne att hon va tvungen att komma in i mitt rum och så sa jag att jag jag hande skit ont. Då sa hon att jag skulle ta halls tablett och skit.
Men jag ville ringa till min älskling hela natten, men då kändes det onödigt att ringa honom ifall han sov. Klockan va typ 2 och jag hade försöka sova i 3 timmar tillslut somnade jag.

Men nu ska jag kolla på film eller Mtv eller nått liknande. Ikväll ska jag till baby också och det ska bli SKIT GÖTT!
Kram Olivia!

Tillbaka från Växjö!

Japp så är det! (:

Nu är jag tillbaka. Jag hade jätte kul med min gulliga kusiner=)
Mamma och pappa hämtade mig direkt efter skolan och sen va det bara att sitta i en bil i 3 timmar. Vi kom fram rätt så sent. Men när vi kom fram käkade vi lite och så kollade på på TV:n. Sen somnade Moa brevid min varje kväll i bäddsoffan när vi kollade på film.

Nästa dag åkte vi till mediamark och där köpte jag "Sex and the city filmen" som va skit bra. Sen köpte jag en annan film som va på rea. Men den va en skräckis. Blir till att kolla md Gurra på den annars vågar jag inte!
Sen gick jag och Moa på stan i flera timmar och jag köpte ett par stövar, kläder, örhängen
och så fikade vi lite också. Plötsligt hade man gjort av men 1500:-. Haha
Senare på kvällen körde vi guitar hero och jag ägde på det asså;) Skulle inte tro det, men jag vann ju några gånger över Love så jag va ju inte jätte dålig. Sen kollade Jag och Moa på en film som heter "Goal" Moa somnade men jag låg  där i soffan och tjöt för att den va så sorglig. Haha jag och sorgsna filmer går inte ihop asså. Samma sak hände när jag och Gurra kolla på Titanic.


Men nu är det dags för mig att sluta skriva för jag har inte så mycket mer att skriva.
Ni får ha det så bra Allihop!
OLIVIA WALFRISSON!

Åker till Växjö!



                                                                       Moas konfermation btw=)..

Idag åker jag till växjö och hälsar på Moa. Det ska bli skit kul vi har inte träffats på skit länge käns det som. Det kommer bli jävligt gött och slippa Motala för ett tag känner jag men jag kommer sakna min baby såklart. Idag vaknade han tidigare än mej eftersom att jag hade sov morgon. När han satte sig upp satte jag  mig upp och kramade om honom och la mig igen:P haha

Igår badade och och Gurra badkar. men ljus och hela kittet. Riktigt mysigt!:D Sen kollade vi på film och pillade varandra i håret. hihi Loves you babe<3

Men nu måste jag skynda mig för jag ska GÅ till skolan idag eftersom att mamma hämtar mig direkt efter skolan. Så nu måste jag pack ner lite och så. Ha det bra.

Olivija!

Vart hos Becca

Tjululu=)

Idag hände det så mycket som:
Jag gick till skolan och dit hade skolkatalogen kommit och det va kö till den hela dagen lång. Men sen fick jag se den hemska bilden på mig, usch vart inte nöjd!
Sen hade jag och Becca redovisning om FUB och det gick la hyfsat bra..
Men efter skolan skjutsa Becca mig på hennes moppe hem till henne och där kollade vi på film och kollade lite efter löshår på internet. Eftersom att jag vill ha tjockare hår tänkte jag att löshår va grejen;)
Sen när jag kom hem tog jag en dusch och när jag kom ut sa min älskade mamma att hon hade gjort pankakor till mig, muums!

Sen ringde jag Moa och snackade lite och jag saknar henne skit mycket. Men jag ska ju till henne på fredag efter skolan och då ska vi springa lite på stan och ha det mysigt hela helgen. Men jag kommer sakna min lilla Gurris så klart men jag åker till honom på en gång när jag kommer hem. Jag lovar dig plutten!=)

Nu ska jag läsa min engelska bok som jag säger varje gång men glömmer jämt att göra det för att jag hittar på roligare saker. Men jag fick reda på att det ska vara utläst tills på torsdag så nu får jag läsa galet säge jag bara!=) Just ja sen fick jag reda på att jag fick g på matten vilket jag inte trode för att det inte kändes bra på det här provet.

Ajja, Kraam OLIVIA


stan idag..

Hellu kära läsare!=)

Nu har man varit nere och solat med Lina. Vi solade en halvtimme och det gav resultat tycker jag=) Så nu har man lite färg igen. Sen drog vi och käkade äpple på hennes trädgårdoch snackade lite tjej snack;) Men nu är det ju värsta stormen ute.

Idag när jag skulle till bussen va det fan kålsvart ute och jag höll på och snubbla men sen kom jag ju fram till slut:P
Sen när jag va i skolan så bestämde jag och Becca att jag ska följa med henne efter skolan i morgon och sen får mamma hämta mig. Sen så åkte jag och mamma till stan för att vi ville kolla på skor. Det vart inga skor för min eller mammas del. Vi väntar tills helgen för då ska vi åka till Moa i Växjö. Då ska vi shoppa galet och jag har ju fortfarande 2800 kr att handla för!


Men det vart i allafall ett par örhängen som jag köpe och som jag tyckte va fina. Men jag såg faktist att Ronja hade lika dana. Men jag va tvungen att ha dom så hon får stå ut;)

Men nu ska jag kolla lite på TV och kanske läsa lite i min engelska bok och slutligen prata med my baby love=)<33
Ha det bra/ Olivia

Promenad genom stan!



Hellu everybody!:)
Idag har jag vaknat upp med min vackra Gustaf vid min sida som vanligt♥
Den är sköt och vakna upp och veta att det är kalt om man tar av sig täcket och siger upp. Istället gosar man in sig i en mysig liten plutt och känner att man vill ligga där tills vintern är över.

Idag har jag och gurra varit på långpromenad och sen vart jag törstig så jag gick in på östenssons och köpte en hallon och jordgubbs smothie!
Shit vad det kommer vara svårt att sova utan gurra i natt! Efter helgen är man så van vid att ha någon att hålla om, ifall man skulle drömma någon mardröm eller så;)
Sen gick vi hem till Carin som hade vart på nått party som jag inte riktigt vet vad det heter. Sen gjorde hon jätte god mat och efter det myste jag och Gurra ner oss under täcket och kollade på The girl,next door. Sen var det dags att åka hem:(

Imorgon ska jag och lina sola. Jag har tvingat henne till det för jag vägrar bli blek. Jag ska sola en halv timme I think! Så behöver man inte slösa upp allt för mycket pengar. Men nu vare dags att gå och sussa, eller... försöka iaf!

Karm!

Grevehom

Nu är det dags att skriva igen känner jag!=)
Idag vaknade jag av att jag var intryckt i min vägg för att Gurra låg och trängde in mig.
 Jag får alltid ligga utan täcke och så ligger knäppisen och skakar på huvet hela natten;)

Haha senare på dagen drog vi hem till mamma Carin. Sen drog vi till gymmet och då vart jag och Gurra vart lite tjuriga på varandra. Haha men alla förlånden har lite motvind;) Men sen drog vi hem och käkade taco och kollade på film. Nu ligger plutten och förhör mig på alla som är med i greveholm och asgarvar bara för att jag inte vet en ända fast vi har kollat på det 3000 gånger. Men du ska jag dra till mig lilla sötnos som ligger i sin lilla säng och skrattar och säger att vi ska kolla på geveholm ytligare en gång.<33
"Greveholm är världens bästa julkalender!":D

/ Olivia♥

Sjukhuset

Hej hopp, gummi...
Idag fick jag gå 20 min tidigare för läraren för att jag skulle upp till sjukhuset med Gurra för att han har slagit sönder hans knoge, smart som han är;) När vi kom dit och väntat i 2 timmar så fick vi tillslut reda på att hans kroge satt fel, men man kunde inte rätta till det för att han hade gått med det för läng så det hade läkt knogen på fel ställe. Om ni fattar vad jag menar. Haha=)

Igår var jag med Lina föresten, hann inte skriva igår. Men vi skulle kört TV-spel, men vi fick inte ihop det så vi kollade på Next och några andra program medans vi tjockade oss med lite chips!

Btw, jag känner att jag måste sola snart, jag hatar att se solbrännan försvinna på vintern som man har jobbat ihop på sommarlovet nere vid poolen och i Varamon.

Seeya / O



Skolan

Nu sitter man i mediateket och har "Människa socialt och kulturelt". Jag va hur trött som helst i morse och kunde knapt gå upp! Jag slutar rätt tidigt idag, så jag drar nog en sväng till Gurre purre! Men nu ska jag dra och göra lite nytta. Får se om jag skriver nått ikväll, bror på vad som har hänt. /Olivia



Söndag!

Usch, nu är det söndag igen. Helgerna går alltid för snabbt och vardagarna för sakta. Men som man säger, det går fort när man har roligt!:) Det har jag alltid med Gullet kan jag lova<3

Åter till idag, nu ligger min älskade Gustaf och sover bakom mig. Haha skit sött ligger han där borta! Vi somnade sent som fan igår, för vi kollade på film! Sen gjorde vi fruktsallad också som va hur god dom helst.
Idag vill jag ut i solen lite, så att man inte bara sitter inne. Men det blåser ju fan storm ute! Senare ska jag kanske sola med Lina en sväng, man vet ju aldrig.

Igår satt jag och kammade och gjorde frisyrer på Gustaf, han vart stit fin kan jag lova!;) Sen efter ett tag så kom byz och kollade på. Då frågade jag och han också så ville bli kammad. då satte han sig vid mina fötter och jamade så jag tor och kammade han med. Så min tid spenderades åt att kamma två fräna grabbar;)

Men nu ska jag spring och hoppa i sängen så att plutten vaknar;) Mohaha!




Party party!



Okidoki. Igår vart det Harry´s tillsammans med Gurra, Natalia och Viktor.=) Först drog jag och Gurra hem till Viktor och chillade där ett tag. Sen drog alla till Harry´s och det va värsta kön. Men vi smet in längst väggen så vi kom in rätt snabbt ändå! När vi väl var inne dansade vi såklart! Sen fick vi för oss att gå ut från Harry´s, sen när vi skulle in så sa vakterna att vi fick betala 100 kr till för att komma in. Vi vart skit tjuriga och det vart krångel med väskerna och jackorna som va kvar där inne. Men sen kom vi in igen. Då vart det att dansa galen, haha;P Om ni sågen en kille som va brunett och en blond tjej som kysstes och dansde oavbrutet, så va det säker oss ni såg;) Sen drog vi till peckas och åt, Gurra och Viktor köpte upp hela kiosken! haha. Sen drog vi hem till Viktor och drack multivitamin dryck. Sen drog jag och Gurra hem till honom och va hemma vid typ halv 3 - 3 tiden.

Idag vaknade jag och va sugen på Fanta och äpple. Så vi gick till Maxi och tog igen oss efter går kvällen. Sen vart jag sugen på Gurra så jag har tvingat pappa att skjutsa mig till honom=)

Det var en trevlig kväll måste jag säga! Ha det bra ciao


Stan me mammi!

Nu är den tisdag och jag vill att det ska vara onsdag=)

Imorgon är det draget så jag och Becca ska dra dit, sen ska vi möta Gurra där och kolla vem som åker i vattnet. Haha
På kvällen ska det förmodligen bli Harry´s för min och Gurras del. Vi kanske ska dra dig med Natalia och Viktor mm. Det kommer säker bli kul=) Sen är det ju Studiedag på tordager så jäkla gött!

Idag ringde mamma mig och frågade om inte vi kunde på stan. Klart jag ville, så jag och mamma gick runt och kikade lite, jag skulle köpa en wood tröja. Jag kom hem med ny plånbok, tunika och en wood tröja. Mamma köpte sig ett par Jeans och två tröjor. Sen drog vi och käkade Pizza, så nu känner man sig lite tjcker;) Sen träffade man typ 20 pers som man käde igen:P
                                                     
Iskolan var det änu en dag med 3:ornas skrik och alla är utklädda till smurfar, stekare, greker och nåra typ disco människor, får se vad det blir i morgon då:P Idag luktade det sprit i hela koridorerna och att 3:orna sprang runt och drack och va skit fulla. Haha. Sen var det killar som raggade på tjejer i skolan bara för att dom va så packade:P Sen hade dom fest i kaffeterian men värsta höga musiken. Dom verkade ju ha kul iaf:)

Sen ska jag träffa Lina en svärg saknar min lilla plutt:D

Hej då alla glada=)



Söndag!

Idag har jag varit med Älsko! Vi gick först till elgiganten för att kolla på min telefon som jag är dötts kär i! Efter det gick vi till Maxi för att vi skulle köpa något men visste inte vad. Sen kom jag på att vi kunde köpa mjskolv. Så kokade vi och käkade majskolv som var hur gott som helst;D Carin satt och garvade åt oss att vi va så knäppa. haha

Sen så låg jag och plutten och kollade på inspelade filmer från när Gurra var liten och på förlossningen. Haha skiit söt va han. Han va alldeles blå lila och jag tyckte att han va så söt att jag höll på att krama ihjäl Gurra i sängen. Haha sen var det raka vägen hem med mamma och när jag kom hem var det bara att duscha och fixa sig lite och så..

Jag måste bara säg att jag längtar som fan till sommaren! Jag vill åka till nått varmt land med en vit strand med palmer och klarblått vatten. Jag orkar inte med snö och blask, jag skulle klara mig mycket bättre utan. Snart måste man gå med tjocka kläder och när man ska till skolan måste man gå i värsta skit vädret och frysa till dötts.

Nu måste jag läsa lite i min engelska bok som ska vara klar om ett tag och jag har inte kommit något vidare långt.

Tjululu ;)



Fruktsallad & film

Okej, nu har jag och Älsklingen gjort fruktsallad och så tänkte vi att vi skulle mysa till det och kolla på Greveholm! Skit bra är det=) Sen har vi vart hemma hos mig idag och busat lite.

Igår var vi ju helt knäppa. jag kom på att vi kunde köra vatten poker, vilket går ut på att om man förlorar så måste man dricka ett fullt glas vatten.  Haha bästa ideér jag kommer på. Jag förlorade lätt! Jag fick drick 9 glas vatten och Gurra 3 jag drack 1½ karaff vatten. Så det vart rätt mycket kissande för mig. Sen såg det ut som om jag va gravid eller nått bara för att jag hade så jäkla mycket vatten i maggen;)

Nu så ska vi ta och kolla på filmen och käka fruktsallad. Älskar att vara med min karl. Haha:D<33
Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!


10 månader!


Idag är et 10 månader för mig och min älsklingen! Grattis på oss.
det började inte så bra på dagen.. Men alla har sina dåliga dagar. Vi drog till gymmet vid typ halv 9 för att jag vart skit sugen på det. Haha tränings brud har jag blivit!=) Sen hade Carin gjort årdning lite extra fin mat och dricka till oss. Ikväll ska vi väl ha allmänt mysigt och njuta av att vi har varandra.

Idag hade vi inspark eller vad det hette. 2:orna hade gjort lekar för oss.
Först skulle vi dansa inför dom och sen bli statyer när musiken stannade.

Sen skulle vi köra mot dem. Då skulle man skulle göra så lång rad av kläder som möjligt. Tröja och skor räckte för mig:P

Sen skulle vi köra "kortet" och då skulle man suga kortet mot munnen och ge vidare det till den som stod brevid ända tills kortet hade gått runt i hela klassen. Jag fick "pussa" Jennie och Elin. Haha vilken tur dom hade;)

Efter det skulle vi Hoppa säck och sen avsluta med att man skulle köra typ följa john fast man skulle visa en dansrörelse för hela gruppen.

Dagen var väldigt rolig med tusen skratt och pinsamheter.

Nu ska jag umgås med Gullet.
Godnatt!=)



RSS 2.0