Önskelista till julen!

Jag har redan börjar tänka ut vad jag vill ha till jul. Jag lovar, det kommer mer önskningar som jag inte kommit på än! haha
Jag och Lina har redan bestämt att vi ska ha en mysdag istället för att köpa nått till varandra. Vi tänkte köra bowling, gå på stan, käka och sen kolla på bio.





Men den största önskningen är att jag får vara tillsammans med min babe! Kärlek är underbar!<3


Olivia+Lina=knäppa!



Haha måste jag förklara rubriken?;)


Nya klänningar

Jag fyndade som bara fan! Det va skit stor REA och jag hittade masser men jag köpte "bara" två klänningar och ett nätlinne. En klänning brukar ju typ korsta minst 200 men jag köpte 2 klänningar och ett linne för 150:-



Där får ni två bilder på klänningarna, jag vart riktigt nöjd :D


Vi va så rastlösa

Jag är hemma från skolan idag också. Känner mig inte helt återställd! Fast jag kunde gå upp hur sent som helst, fick jag gå upp kl halv 8 eller nått för att en viss person som sov här och skulle till skolan:P
-men jag kunde ju somna om senare iaf:)

Idag ville jag och mamma göra nått, vi va så rastlösa.

- Så vi tänkte åka till Askerstad en sväng. (Jag hittade 200kr i ett gammalt kuvert som jag fått i present, FATTA GLAD) :D Blir nog att handla något för dom!

- Åka till Brorsan och hela familjen.

- Sen tänkte jag dra och sola, måste bygga på lite nu:)

- Efter det blir det plugga matte skulle jag tro, jippie!

- Sen väntar nog TV på mig, eller kanske en liten Lina?=)


Ha det bra! puss


Sjukling!

Idag gick jag hem från skolan. Mådde verkligen inte bra! Men jag har mått illa i flera dagar typ, men men. Även fast jag mår dåligt så är jag på bästa hummöret just nu, alla p.g.a. mammas försänt <3
Jag ska va hemma i mrn också tror jag, tillsammans med lilla mamma.
Det är det värsta jag vet att gå till skolan när man mår skit!

Halv 4 ska jag tillbaka till skolan och ha utvecklingsamtal:( Men vill ha skiten gjord! Nu ska jag lägga mig under täcket och komma Wallander tror jag:D



Ni får en bild från när jag va liten;)

Kram!

Don´t bring flowers after I´m dead!

Fan vad jag älskar låten. Och det är så sjkut bra text!

Jag håller helt och hållet med! Köp inte blommer efter min död (Det är mycket bättre att ge det innan!)



plugga!



Såhär ser det ut för mig just nu! Jag ska vara klar med en redovisning om några dagar, så jag får plugga galet! För att det inte ska förstöra min kväll, får iPoden spela för full rulle:)

Men ska jag nog ta ett break och käka lite onyttigt och kolla på Paradise hotel! Det blir grejer det.
Men nu blir det hard work work! Ciao


Snart skola!

Nu har jag stått och vågat håret i ca 20 minuter, jippie;) Men ska man vara fin får man lida pin. Idag slipper jag åka buss till skolan, mamma va ledig så jag tvingade henne att skjutsa mig!

Men nu ska jag samla ihop alla saker och sticka iväg till skolan. Ha en bra dag! kram

Nytagen bild på mig!


Aldrig testa droger

Nu sitter jag och diggar gamla låtar med britney spears! Det är så roligt att tänka tillbaka på när man va liten och dansade till dom. Haha underbara minnen;)
Annars har det inte hänt allt för mycket idag, vi fick ju besök från en brottsling från Skänningeanstalten. Han verkade va hur trevlig som helst, vi satt och snacka med honom när vi fikade.
Nått jag vart väldigt örtydligad över va ju att aldrig testa droger! P.g.a det ville han ärligt talat tillbaka till anstalten varje gång han muckat. För att han va så rädd för verkligheten och bara fortsatte med drogerna samma dag han kom utanför murarna.

Visste ni att av 20 personer blir två av dom beroenda av droger eller alkohol. För varje person som blir missbrukare drabbas minst 5 personer i omgivningen och mår lika dåligt som missbrukaren själv.

Det var en väldigt lärorik och intressant föreläsning!



Jag tror att om alla skulle få gå på en sån föreläsning, skulle inte världen bestå av så mycket missbruk och brottslighet. Jag tror att många vet alldeles för lite om det!

Men nu får vi rycka upp oss! tjingeling=)


Paradise hotel



Nu har jag precis legat nerkrypt under en filt och kollat på Paradise hotel. Det känns som om jag har feber, men jag ska allt till skola i morgon!
För i morgon ska vi som går inriktning (skydd och säkerhet) få besök av en fånge på skolan. Han ska prata inför oss och sen ska vi sitta och fika med honom. Kommer kännas helt konstigt! men jäkligt intressant!:D

Jag har kommit på att jag ska bli jätte noga i skolan! Komma ihåg alla läxor och allt. Sen på fredag ska jag ha nationellt i engelska så jag ska försöka lära mig allt jag inte kunnat innan på 3 dagar! haha önska mig lycka till.

Nu ska jag försöka sova skapligt tidigt, har lyckats med att typ vända på dygnet:/
Sov sött gullisar!

fredag den 13:e

Idag har jag bara tagit det chill. Jag och Lina har kollat på Idol med chips och julmust! Haha vi har alltid så jäkla kul tillsammans. Vi satt i soffan och sjöng allsång så att hennes pappa inte hörde ett skit av vad dom "riktiga artisterna" sjöng. Sen lärde lina mig hur man spottar på hennes sett;)
Haha, jag vet vi är helt sjuka!

Men nu är det ett lager med snö ute, vad är det här?:O
Jag vill inte ha snö:( jag vill att det ska va varmt och skönt och att man ska kuna ha sommarkläder! men men, drömma kan man ju:D


Nu ska jag kolla film och vila ut mig!
Pusshej!

SISTA DAGEN!

Idag va det sista dagen på praktiken, har bara lust att fira med krogen eller nått;) haha! Jag är ledig i morgon, vet inte vad jag ska hitta på. Vill försöka få tag på en klipptid!

Nu ikväll ska jag träffa Lina, jag måste lätta mitt hjärta lite och sen ska jag förlja med till Indra (hästen);)
Idag har jag vart på jätte dåligt humör, jag vet varför men det berättar jag inte för någon förutom Lina! Ibland kan det vara jobbigt:/

I somras när jag red på Indra med Lina och Mia!=)

Men nu ska jag dra! pusshej


Ha en bättre dag än mig!

Snart ska jag dra till bussen för att dra till praktiken. Jag ska börja kl halv 1 för att gå på en föreläsning om sjukdommen KOL. Går hellre på det än att göra samma saker på sjukhuset varje dag. sen slutar jag vid 8 tider. Annars skulle jag börja 14.00 och sluta 21.45. Gött:)

Nu ska jag kolla på lite andra avenyn innan jag går, har missat typ 15 avsnitt:P

Ha en bättre dag är mig!;) kraaaam

Saknar sommaren!

Jag sitter och kollar på masser med bilder som är tagna från i somras. Fan vad jag vill ha tillbaka värme, sol, ledighet och alla vänner!:)

Här får ni några smakprov!

Jag och Lina!


Nattbad hos mig;)


Hamnfest hos oss!

Italien med Lina:)

Moas familj va också där:)



Moa kom på besök till mig, riktigt mys!


back to hell

Nu ska jag snart åka till jobbet med mamma. Jag är jättepigg och glad, men när jag tänker på att jag ska till praktiken känns det bara som "back to hell" haha.
Just nu sitter jag och borstar tänderna och lyssnar på musik:)
Egentligen tror jag att jag jobbar kväll, men jag har tappat bort schemat. Så kan ju säga att jag trodde att jag skulle jobba dag. Inte bra Olivia, jag vet!;)

Men nu ska jag åka:D
Ha en riktigt bra dag nu!

bara för att

Måste bara lägga in ett inlägg, bara för att liksom:D haha
Kan ju slänga in en egobild och en låt kanske!


Den fick det bli och så kör vi på två låtar som jag börjat lyssna på mycket!

 


Ke$ha- Tik tok


La roux- bulletproof

Natti, på riktigt!=)

Mysig helg på högsta nivån!

I freadgs va det helt underbart. "Mr X" Tog med mig till Linköping för att ha en myskväll. Först va vi och kollade kläder och lite sånt! Sen åkte vi till bion (vilken film vi skulle kolla på skulle bli en överaskning). Det visade sig att vi skulle kolla på "Flickan som lekte med elden", det va riktigt bra. Men kvällen va inte slut än.. efter det åt vi ute på kina resturang. Sen åkte vi hem till mig och fick avsluta en underbra kväll!

Sen på lördagen åkte vi till hans pappa och träffade hans lillasyster som är hur söt som helst. Vi frågade om vi kunde på vitt vin och räkor att äta. Klart att vi fick det till förrätt, sen vart det mys framför TV:n med chips och dryck.

Idag är det ju farsdag också, jag visste inte vad jag skulle köpa till min lilla pappa. Men det fick bli en pappers-slips med 5 trisslotter (dålig fantasi jag vet) men det är ju ändå bara fars dag:)


Nu ska jag sova tidigt för ska till jobbet i morgon:(
Sov sött!


Dop

Precis idag är det dop! Jag ska åka kvart över 2, ska bli jätteroligt. Jag har aldrig varit på et dop innan, förutom mitt eget när jag va 14 innan konfermationen;)
Visste inte vad jag skulle ha på mig så det fick bli en vit klänning som är köpt på MQ. Nu ska jag platta till håret lite och sen fixa naglarna lite:)

Här får ni två bilder på mig och klänningen



PS: (stökigt rum)

Ledig

Gud va skönt att vara ledig på en fredag. det betyder att man får en längre helg också ju:D Nu väntar jag bara på att någon ska komma hem så att vi kan åka till Linköping snart:)

Idag vaknade jag vid 11 halv 12 tror jag, jag va så jäkla trött efter allt jobb den här veckan på praktiken. Nu ska jag kolla på lite MTV tror jag. Saknar Leon och Lisa, Moa, Brorsan & Åse, pappa jättemycket. Vet inte varför just dom:O

Men kanske skriver senare, sånt som märks! P&K

skönt att komma bort lite:)

Usch vad jag mår illa känner jag. Jag va tvungen att gå från praktiken p.g.a det. Sen somnade jag i "person x" soffa och efter det hade det försvunnigt. Men nu är det tillbaka igen:(

I morgon är jag ledig, så jäkla gött! Då kom "person x" på att vi kunde åka till Linköping och kolla kläder på ikano, käka mat på stan och sen kolla på bio. Skönt att komma bort lite:)
Men nu ska jag dra, ha det bra:D

Idag har det...

Idag har det inte hänt allt för mycket! Jag har bara jobbat och jobbat typ, sen drog jag hem och träffade Lina, Anton och Adam. Efter det gick jag och Lina hem till henne och kollade på bonde söker fru;) Nu ska jag väl sova snart, börjar 06.45 :(

Men jag får tänka på att jag är ledig på fredag, det gillar vi!:D

Sov så gott! tjingeling=)

Skvaller!



Kissies blogg stängs ner

"Jag är bloggvärldens bitch och därför kan jag inte blogga kvar nu hos blogg.se."

 

Alexandra "Kissie" Nilsson har blivit hyllad och hatad för sin kaxiga bloggstil.

"Jag blir nämligen avstängd imorgon.. Helt ärligt. tog det såhär lång tid..? Haha! Nej men ärligt talat är jag bloggvärldens bitch och därför kan jag inte blogga kvar nu hos blogg.se som ägs av en viss Roland som nu har tröttnat på mig", skriver hon i sin blogg.


Daniel har vaccinerats men kungen får vänta

Den svenska kungafamiljen får ingen förtur men Daniel Westling har redan fått sin spruta.

 

Den rådande rekommendationen från Smittskyddsinsitutet är att alla svenskar bör vaccinera sig. Drottning Silvia och kungen har redan bekräftat att de ska följa rådet och ta sina sprutor mot svininfluensan.

Men i grannlandet Norge har man redan låtit kungafamiljen gå före i vaccinationskön. Anledningen uppges vara deras utsatta position.

Men här hemma i Sverige får kungafamiljen vackert vänta. Alla förutom Daniel Westling vill säga. För han har redan vaccinerats. Anledningen är att han tillhör en av riksgrupperna då han i maj genomgick en njurtransplantation.



Mina kommentarer:
Kissie: Jag är verkligen inte ett fan av Kissie. Men jag tycker hon är jävligt smart, jag tror att hon spelar "dum blondin" och får flera flera tusen i månaden p.g.a det. Jag tror att många klandrar henne och snackar mycket skit, men egentilgen tror jag att dom önskar sig själva i samma läge för så mycket pengar. Att hon nu byter blogg p.g.a hennes kaxighet gör det bara ännu roligare att läsa hennes plogg!

Daniel Westling: Herregud! Vem bryr sig om inte kungafamiljen får ta sprutan före någon som behöver den bättre. Jag tycker inte att dom har några som helst fler rättigheter än någon annan. Det ända dom gör är ju typ att åka rung och vinka när dom åker häst och vagn. Ne men dom representerar Sverige jag vet, men det kan väl vem som helst göra, bara för det behöver inte den/de få ett vaccin fortare?:S

Godnatt alla där ute!:D

Btw! rekord på unika besökare, fortsätt så:D


Bilder från födelsedagsfesten!:)


Fix innan alla skulle komma!


Öppna paket fick jag också göra:)


Dags att spränga ballonger i sexställningar. Det gick bra för mig och Hanna.. ;)

Pizza va önskemålet

Amanda och Becca;)


Jag och Amanda skulle visa hur man skickade runt röken med vattenpipan!

Haha den här får avsluta! Adde va inte så pigg på kvällen;) Så han tog en tupplur i vardagsrummet!


Tar slut på krafterna!

Första dagen på praktiken idag då! Fan vad trött jag är nu efter, somnade i bilen påvägen hem till och med!:) Men nu ska jag käka pannkakor och tjocka mig. Efter det tar jag väl en dusch och läser lite i min bok, som aldrig vill ta slut:O

Sen ska jag sova tidigt tror jag, känner mig verkilgen helt död! Juste måste kolla lite på vad jag ska ha för klänning på Melindas dop på lördag. Så gulligt, hon ska heta Lina Olivia i mellannamn.

Men nu ska jag dra, ciao!


Såhär road och pigg ser jag ut nu! haha:)

Praktik i morgon:/

Usch ja, i morgon börjar praktiken och jag ska vara på stroke avdelningen i två veckor efter två ganska bra på röntgen.
Jag börjar desutom kvart i 7 i morgon, viken jäkla skittid! Men får väl stå ut med det då:(

Ikväll ska jag kolla på "ensam mamma söker" sen ska jag ut och möta Lina en sväng.
Jag har lust att åka till Moa i Växjö för övrigt! Vill bara bort från Motala ett tag nu, plus att jag saknar henne som fan!
Motala är för litet, kan dom inte bygga ut det lite och ta in mer invådare, bara ett tips;) Då ska det vara bra människor som bryr sig lite mer om sig sjävla ist för andras liv!
Men nu får jag ta och sluta drömma, nu ska jag ner och käka..

Byeee!

Fan vad lycklig jag är för det!

Igår sov Lina över hos mig:) Vi låg och kollade på barnfilmer, snackade skit käkade chips mm och tog en liten promenad. Fan vad jag älskar att veta vilka man har! Det är 2 peroner som jag känner att jag alltid kan prata med, om något roligt eller problem, natt eller dag. och fan vad lycklig jag är för det!


Kusinen är den ena!<3

Bästa vän är den andra!<3

Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig lite, sen ska jag träffa "person X"



Ni får ha det så bra gullungar! puss


RSS 2.0