I just want to cry

I'm Sorry flagging now, I just want to cry. I hate this. It makes sense that you should be glad and happy every time you think of the person. So am I! But sometimes I wait to call you, just because I feel that we should fight. You make it sound that everything is my fault.
You know I love you, really a lot also! But is it really worth fighting then?






Det är du och jag, det är bara så! Det är meant att vi ska vara tillsammans.
Jag älskar att vara i din närhet, att höra dina andetag, känna ditt hjärta slå, se dina fina ögon och ditt fina leende, känna din hud mot min. Jag har aldrig varit med om något så vackert någon gång som när jag är med dig.
Låt det altid vara Gustaf och Olivia

picknik?

Nu kom jag precis hem från Lina!
Först kom hon och Martina hit och körde lite guitar hero och lirade järnet! haha. Sen gick martina och jag och Lina kollade på paradise hotel som dom kör på repris på tv400. Jag är verkligen desperat av att få se det.

Sen drog jag och Lina till henne och började kolla på skräckfilm. Snacka om att det va läskigt att gå hem själv sen på kvällen, så jag fick ringa till Gurra och varna honom att om det skulle hända mig nått, skulle han ringa polisen och så skulle han komma och rädda mig.

Men sen när filmen va slut så gick vi till hennes rum och kollade på gamla bilder på oss och gjorde om några bilder.
Sen fick jag den smarta idén att vi skulle ha picknik på hennes vardagsrumsgolv. Men precis då kom hennes föräldrar hem så det blev inte så:/


Väldigt gammal bild, kanske från 8:an eller nått:)

myskväll

Ååh nu är jag helt avslapnad i hela kroppen. Jag och baby har badat med en badbomb och en skål med fruktsallad.
Väldigt romtiskt och mysigt.
Imorgon ska jag gå på stan med Carin och plutten.

Nu blir det att kolla på film och mysa lite yttligare!=)




Jag älskar att vara med dig i min närhet och höra våra hjärtan slå i takt.


Min julafton

Jag tycker att det vart en riktigt bra julafton. Men efter att vi hade sett "Tomten är far till alla barnen" kom vi på att det skulle vara mycket mer spännande om det hände något stort som det gör på filmen. Men det är kanske tur att det inte blev så iaf! haha

Men jagtycker ändå våran släkt är så jäkla skön.
- Farmor somnade under kalleanka
- Leon ville ha aplåder för varje sak han gjorde
- Mormor frågar efter gin och tonik och groggar
- Mamma står stressad framför grytorna
- Morfar tjatar hål i huvet på alla, som vanligt:)
- Love tjatar om att få vara tomte.

Klar för julafton   Leon=tomtenisse            Jag & Moa                    Tomten;)
        

Hoppas ni har haft en bra jul, vilket jag har haft!


Crazy evening!

Idag kom mina kära kusiner och deras föräldrar. Jag och Moa har provat våra klänningar och lockat håret till i morgon! Jag känner mig lite spänd för morgondagen. Jag, Love och Moa har legat och kollat under granen efter julklappar hela dagen.


Jag och Moa kollade förväntansfult på alla julklappar!


Hela släkten ligger i soffan och knölar och kollar på uppesittarkväll på TV och till slut vart det kaos vem som skulle få ligga kvar i soffan och vem som inte skulle få vara kvar. Det slutade med att Love hoppa på alla och jag och han fajtades om en tia som vi hittade i soffan.

Smygstart på julen!

Idag har jag och plutten vart på stan och hade det mys. Rätt som det va, dök lilla Emma upp och pratade lite med mig. Hon ska ju börja min skola, skit skoj.
Plutten hittade en skitfin t-shirt på MQ som han köpte, sen skyndade han ut mig för att min julklapp va där inne.

Nu har jag, Carin och Gurra haft lite julafton. En liten smygstart, jag fick en skit fin tröja av Gurra och sen en Esprit parfym som luktade skitgött!
Carin fick två badmuffins av mig som hon önskade sig och ett par skinnhandskar av Gurra som va skitcoola!
Gurra fick kärlektcheckar av mig, en bok där det står saker som vi ska göra tillsammans, typ helkropsmassage eller romantisk middag mm, sen fick han en silverlänk.


Min snygga Fred perry-tröja som jag fick av baby!
Och Esprit parfymen som jag fick av Carin=)



Kärlekscheckarna som Gurra fick av mig=)


Jag och älskling i provhytten på MQ!<3



Jag vart jättenöjd med mina julklappar, men den bästa julklappen jag någonsin fått. Det är Gustaf<3

Nu ska vi käka mat och ha det mysigt. Ha det bra, så hörs vi!


Julkänsla

Nu känner man verkligen julkänslan. Idag på morgonen när jag klev upp sa mamma att det var dags att klä granen, så det var bara att sätta igång. Sen åkte jag till Gustaf, där var det bara att sätta igång med julpyntet också. Vi klädde både gran och satte fram tomtar. Nu är jag riktigt sugen på jul måste jag medge, men ändå lockar sommarvädret så jag är lite delad där. Haha

Imorgon är det så att jag, Carin och Gurra ska öppna julklappar redan i morgon. Det ska bli jätte mysigt! Jag är riktigt nöjd med vad jag har köpt till dem båda! Jag kan ju inte säga vad det är, men det kan jag berätta i morgon.
Måste bara berätta att Carin fyller år idag, Grattis på dig gumman. Haha från början fick hon bara en present från mig, Gurra hade glömt att köpa till sin egen mamma. Sen skulle har skoja att kasta dricka över henne, fast det var ett tomt glas (trodde han) det slutade med att Carin fick fullt med fanta i hela ansiktet och på tröjan. Bra present av sig son, haha.


Gurra hittade tomte mössan som va så söt, att jag var tvungen att sätta på mig den.

M
en nu ska jag och älsklingen kolla på La Bamba!
Puss

Längtan till Sommaren är stor!

Gud vad härligt det ska bli i Sommar. Jag ska åka Till Italien för första gången. Det ska bli så himla härligt att få sola och bara ta det lungt. Jag ska åka med familjen, med Moa och hennes familj och så ska Gustaf följa med.


Det kommer nog bli världens bästa resa tror jag, jag och moa kommer sitta och hänga
över baren och villja ha alla möjliga sorters drinkar. Allt bara för att få känna av lyxlivet i
alla filmer vi sett! Haha
Jag, Gustaf, Moa och Lova kommer gå runt och äga stan och så spelar vi lite fotboll på stranden och bara har det gött! Hör nu hur bra det låter eller?

För er som inte vet det har jag släktingar i Italien. Jag har två sysslingar där och Alexanders farmor där. Jag hoppas att jag får träffa dom. Jag och mamma ska möjligtvis träffa Alexanders farmor, jag hoppas verkligen på det. Detskulle vara kul.

I sommar måste jag leta efter jobb så att jag får mycket pengar till Italien så att jag kan shoppa som bara den. Jag är så pepp på Sommaren att jag redan börjat leta bikini. Haha


Men vi får ju inte glömma bort julen som är här om bara några dagar. Idag har vi tagit in julgranen, jag och mamma ska klä den i morgon. Den kommer bli så fin så!!=)
Nu är all klappar köpta och jag är redo att lägga dom under granen. Om inte ännu mer redo för att öppna mina julglappar!

Puss!

Fixat Bloggen lite..

Ah, kände att det var dax, men vart inte nöjd!
Så gör väl om det när jag har lust och tid=)

Nu ska jag ner och käka för jag är skit hungrig! Bye bye bitches

I morgon smäller det!

Yeeeha.
Nu sitter jag på datorkunskapen och har det trevligt. NEJ! Jag har inte ett skit att göra för jag är klart med allt så jag får sitta på bilddagboken och skriva min kära blogg!:D
Det kom precis in en tjej som jag inte har en aning om vem det är och sa att jag och Bacca va lika. Haha tycker inte vi är lika ett dugg, men..

Igår va det så att mamma ringde mig på matten och frågade om jag ville gå på stan med henne efter skolan. Klart jag ville!:D
Vi köpte yttligare lite julklappar så nu har jag köppt alla förutom en till Lina. Kanske kan ta och köpa den idag, eftersom att jag och bby ska till stan för att han ska köpa leggins till Nora och jag ville kolla på ett par svarta jeans till Harrys som är i morgon.

Det ska bli super duper kul på Harrys tycker jag! Vi ska va med Natalia och Viktor innan. Så i morgon blir det att dansa järnet. Haha
Inte så roligt att vi ska till skolan dagen efter klockan 09.00, jag tror inte man känner sig så pepp att gå upp då efter att man är hemma typ 3 från Harys, aja får ta och gilla läget. 

Juste, igår hade jag utveckling samtal. Gick ganska OK! Jag fick reda på att jag hade möjlighet att på högre än G i vissa ämnen som jag inte hade en aning om. En sak va jävligt gött! Jag har haft skit svårt för engelska och nästan  gränsen till ig på min förra skola. Igår fick jag veta att jag ligger på ett stadigt G och kanske kan uppnå högre! Gööttans säger jag bara!=)

Herrå små pluttar=)

Trevlig helg!

Nu har man precis suttit och gjort engelska och ätit kladdkaka som jag och Gurra gjorde i fredags.

Jaha, vad har hänt i helgen då?=)
För mig har jag vart med Plutten hela helgen! I fredags va vi hemma hos mig och kollade på film och käkade tacos och hade allmänt mys.

På lördagen va vi hos Gurras pappa och Nora i Linköping. Det va hur roligt som helst. Vi gick ut på indisk resturang och på kvällen körde vi lite Buzz och sing star. Sen knäckte Thomas ryggarna på alla tre. Man skulle ligga på golvet på mage och så tröck han händerna på ryggraden. Skit läskigt vare, haha men rätt gött:D
Vi firade Thomas födelsedag så han fick present av Gurra.
Det var en trevlig helg och måste göras om säger jag bara!

Sen åkte vi hem rätt så tidigt på morgonen för att plutten skulle träna. När vi kom hem till lilla Motala gick vi på stan ett tag för jag ville kolla på väska.
Sen va det raka vägen hem till Carin!=)

Herrå coolingar

Sjuka drömmen

Jahop, bara att sätta igång med engelskan snart då.. vi har alla oregelbundna verb tills på tisdag. MYCKET trevligt!
Jag kom presic hem till Gurra, jag slutade tidigt så jag gick hem till honom så länge, han sitter kvar i skolan. HAHA. Skoja älskling.

Fy fan ni vill inte veta vad jag drömde inatt! Men det får ni veta endå;) jag drömde att gurra hade vart otrogen och det konstiga va att han hade vart det med sin mamma och min fröken. Hel sjukt, jag vet!
det slutade med att jag vaknade typ klockan 2 av att jag låg och tjöt i sömnen, sen när jag kom på att det va en dröm började jag lugna ner mig lite.^
När jag berättade det för folk i skolan vart det ju några garv. sen när jag mötte läraren i skolan idag så hade jag lust att sätta krokben för henne, för att hon försökte ta Gurra ifrån mig i drömmen.Haha


Idag har det vart slapt i skola, det känns som om vi har kollat på film hela dagen typ. Men sen idag när jag och Becca skulle gå igenom korridorerna som "Sär klasserna" är så satt massa o ba: "Kolla blondinernas rövar!" och "akta så du inte går in i någon så mycket du glor på deras rövar."
Jag och Becca typ sprang för att komma där ifrån, usch:P

Harry´s den 18 eller? För mig blir det så!=)
byye
 

Faster Olivia;)

Hey baberiba!

Nu har jag och mamma vart i stan och handlat och då köpte hon mina julklappar, nått som inte är kul att jag vet allt som jag kommer få nu. Men nått som är roligt är att jag kommer på allt som jag ville ha mest!=)
Jag fick min mobil och guitar hreo, skit gött.
Sen åkte vi till brorsan  en stund och då fick jag träffa min lilla Leon. Det låter så roligt när man säger att jag är faster för det låter så gammalt. Haha
Leon och jag spelade lite fotboll med varandra och så pratade vi i tellefon med varandra (men vi hade händerna som tellefoner). Sen kollade vi lite på "Lotta på bråkmakargatan".


Haha här har ni sötnosen! Älskar dig plutten


Nu på kvällen har jag och Gurra kollat på "barnhemmet" fy fan vad läskig den va asså. Det började med att vi satt helt lugna, i slutet på filmen satt jag i Gurras knä och skrek ett par gången. Men jag va inte den enda som va chicken haha.
I morgon ska jag klippa mig. Faan va gött säger jag bara!

/Olivia Walfridsson

Hjälp mig med frillan tack;)

Okej, nu har några sagt att jag skulle passa i brunt hår. Jag vete fan om jag ska prova på det.. vet inte om jag vågar testa på det eftersom att det kommer kosta flera tusen för mig att färga tillbaka till blont igen.
Ni kan gärna kommentera och säga vad ni tycker!=)

Ååh, nu är jag helt slut i benen!
Jag och mamma har gått lite i olika affärer och kollat på guitar hero och så har det ju blivit endel traskande i skolan idag också.
Nu har jag suttit och kollat igenom några av dom nya avsnitten av andra avenyn men är ann inte klar. Jag har suttit hur länge som hälst, fatta att mina ögon är helt fuckade efter dom här timmarna!:P
Vet inte riktigt vad jag ska göra, men är lite sugen på att vara med lina och kanske slår en pling till henne. Men först måste jag fylla i pappren om utvecklingssamtal som är typ näst, nästa tisdag. Haha får väl se hur det går!



Haha nu ska jag meddela att Becca va lika klantig idag som hon var igår. Idag ramlade hon i trappen i biblioteket och hon  typ låg ner på trappstegen och jag garvade lika mycket idag.
Sen fick vi reda på idag att vi skulle börja klockan 12 på fredag och då ska vi till torgen och lyssna på entant om förintelen. Man hör ändå inte vad dom säger så jag tycker att det är onödigt men...

Nu ska jag dra, god natt små pluttisar!=)

12 månader / ett år

1 år med älskling idag!
Det känns som om jag aldirg någonsin kommer sluta älska den pöjken!<3
Käleken till honom bara blommar och blir större och större för varje dag som går.

Idag åkte jag och mamma till min APU för att jag glömde mina lacoste skor där, som jag vägrar förlora. Sen åkte vi till apoteket.
Sen skjutsade mamma mig till Gurra. Nu på kvällen gjorde Carin extra dog mat bara för att det är en sån speciell dag idag. Hihi=)
Nu ska jag och baby:n kolla på julkalendern, men vi vet inte om vi ska ta Pelle svanslös, greveholm eller vad det blir.


Haha måste bara säga en sak som hände i skolan idag. När jag, Elin och Becca skulle gå upp för trappen till skåpen så kollade Becca åt sidan och helt plötsligt höre man en smäll. Då hade Becca gått rakt in i en glasruta. Haha fan va jag grava!



Men ska dra, Byye


RSS 2.0