Solbränd

Fy fan det bara svider på hela kroppen och framförallt i ansiktet. Jag har legat och stekt i varamon två dagar i rad. I förrgår körde jag, älskling, Viktor och Natalia äventyrsgolf. Gissa vem som vann då?;) Olivia såklart!
Innan det solade jag, Carin och gurra.
Sen på kvällen kollade jag och älsklingen på "i taket lyser stjärnorna" Jag tyckte att den va sådär, hände inte så mycket.

Idag låg jag och babe och solade från 11 till 3 typ. Natalia och Viktor kom lite senare än oss med drog efter oss. Jag och Natalia sprang i vattnet och tog vårat första dopp. Usch va kallt det var!

Men nu måste jag göra tråkmatte! Hörs

Sovmorgon

Gud vad skönt, jag har sovmorgon till 10 idag. Sen kom pappa in och skulle väcka mig. Men han kom in 3 minuter förtidigt tyckte jag så jag sa: Kom tillbaka om tre minuter. Vadå? varenda min är viktig när man har sovmorgon. Men nu skickade Tessa ett sms och frågade om jag va i skolan. Kanske kan dra lite tidigare då för att hålla henne sälle;)

Måse bara säga att jag och Lina ska vara barnvakt till Melinda idag:D Men du ska jag dra till skolan! Puss

skit dator

Nu sitter jag i skolan. Jag kan tyvärr inte skriva några inlägg när jag kommer hem för min jävla dator har fuckat up sig igen. Jag ska fan köpa en ny, pallar inte med skiten längre.

Sen ska jag och Lina kanske bada i min pool för pappa har värmt upp den
 så det är typ 27 grader eller nått.

Men nu är det dags att jobba.
Puss

Red på indra

Nu sitter jag i skolan och har jättetråkigt. Jag kunde ligga hemma i sängen nu, visst om man har något och jobba med. Men jag och tre till har gjort klart den här kursen.

Igår förljde jag men Lina och red på indra, jag fick rida lite på ängen. Jag tog kort också men jag har inte dom på datorn. Men nu har jag jävligt mycket träningsverk i benen och armarna. Men det va hur härligt som helst, man släppte alla tankar. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sånt man märker.


Kram

Tråkig dag

Gud vad snurrig jag är, allt känns jättemärkligt och konstingt. Jag vill bara att allt ska bli som det var föut, det var så bra och jag var så lycklig. Det är jag nu med men inte på samma sätt.


Asså jäklar ser ni alla vita tussar som flyger sunt ute eller? I morse fick jag världens chock när jag kollade ut och trodde att det snöde, haha.
Dagen har vart tråkig, längtade verkligen inte tillbaka till skolan. Så jäkla gött för studenterna som slutar skolan för alltid. Men inte så kul om man blir arbetslös och inte vill plugga vidare, därför är det bra om man inrikta sig på vården för det behövs alltid:D

Snart ska jag ut och gå med Lina!
Ciao





Deam what I miss you boy, as you were before!

better

Nu har jag och mamma vart och käkat glass och åkte ner till sjön ett tag, det är tur att det finns mammor. Jag är mycket gladare nu, alla kan ha en dålig dag. Jag sov ju knapt något i natt heller.
Jag skulle ju träffa Lina idag också, hon skulle övningsköra och jag skulle få åka med, med hon har inte ringt eller sms:at den svikern:P
Fast det kanske är tur att jag inte åkt med henne, då kanske jag inte hade suttit här nu och vart lika glad. Möjligen varit på sjukan eller nått;)

Nu ska jag sätta igång och göra lite läxa.

Usch

Usch jag mår inte bra, är inte på något bra humör. Det känns som om inget är roligt längre. Just nu tycker jag att livet är jobbigt och vet inte vad jag ska göra.

Mamma försöker få mig på bätte humör men det går fan inte, det är egentligen bara en person som kan göra.

Ska det va så svårt att somna?

Jag har legat och försökt sova skitlänge nu. Nu har fan fåglarna redan börjat kvittra utanför fönstret. Jag kom hem rätt sent efter att ha varit med Lina. Först va vi hemma hos henne och kollade på robinson. Sen rökte vi vattenpipa med Mia också.
Sen tog vi en promenad i mörktet med Lajka (Linas hund) och snackade lite.



Men nu måste jag försöka sova. kram

If I were a boy

I morse åkte Moa, Love, Maria och Magnus hem. Efter det förljde jag mamma med pappa ut på sjön för att fiska. Men inte ett napp vart det..
Men jäklar vad kul det var när vi skulle hem för då vad det jag som satt bakom ratten. Jag körde rally, sen satt mamma brevid och skrek "OLIVIA INTE SÅ NÄRA LAND!" Haha.

Snart ska jag dra till Gurra, jag har inte träffat honom på jättelänge känns det som. Det blir väl bara att chilla och sen är det ju robinson ikväll som man måste kolla ju.


Här får ni en bild på dagens outfit också!


Sen vill jag bara att ni ska lyssna på det här om ni inte har hört det, ni vet låten "If I were a boy" Det är ju Beyoncé som sjunger den. Men den som har gjort det från början heter BC jean och när hon sjunger är den sjukt mycket bättre tycker jag!:)



Ha det så bra nu puss!

Hårform

Nu jag jag vaknat. Jag vaknade tidigt idag (för att vara jag) halv 10. Då gick alla och käkad frukost men jag stannade och drog mig i  sängen en liten stund.

Idag ska vi till min moster och sen min kusin Adam för att kolla på hans barn och hälsa på dem. Sen ska jag och Moa gå på stan och jag ska köpa nya hårform piller som är kosttillskott så att håret växer mer och man får tjockare hår. Jag får mycke längre hår av det, så det är ett tips om man vill få längre hår.
Men tänk på att man inte märker någon skillnad på ca en månad, så sluta inte med de på en gång. De kostar runt 100 kr och köps på hälsokost affärer.

Nu ska jag ner och käka frulle! 

Bilder från igår..

Här kommer lite bilder från igår på mig och Moa, lite dålig kvalité för min kamera är inte så bra. Men här kommer de iaf!


Här har vi en bild på Moa


Här har vi en bild på mig!

Leon, Alex , Åse och farfar åkte precis hem, så nu blir det väl att titta på tv med resten va släckten.
Ha det så bra!

Måste ha drömt?

Jag skrev ju för några dagar sen att jag skulle bli faster och att det skulle bli en kille. Men det vet man inte än, jag är 100% på att mamma har sagt att det skulle bli en kille men det har hon tydligen inte. Så jag måste ha drömt, haha! Men då blir det kanske som jag alltid har trott, att det blir en tjej!

Jag hade ju tänkt att jag skulle lägga ut några bilder som jag och Moa tog igår nere vid sjön. Men min dator är ju helt fuckt up så jag hittar dom inte och den tänker i hundra år så fort man trycker på någon knapp på datorn. Så snart blir det nog en helt ny dator skulle jag tro.


Snart kommer farfar och sen brorsan, Åse och Leon. Men nu ska jag dra! Kramar

Gå med i lumpen? Haha

Äntligen fick jag komma hem. Jag har gått och längtat hem hela långa dagen i väntan på att få "lov". Vi va ju på teater idag innan vi fick åka hem, den va rätt bra. Den hette: mitt <3 i din hand. Tror jag iallafall?

När jag kom hem såg jag att jag hade fått brev om att gå med i lumpen. Haha skulle nog inte vara något för mig. Jag skulle tjuta av en avbruten nagel och om jag vart smutsig typ:P
Men det skulle ju säkert vara en fördel om jag vill bli polis sen om man har gjort lumpen.


Nu ska jag lägga mig och kolla film/ vila innan Moa och Love kommer. Men ha det så bra så hörs vi sen!


Ska komma på något bra killnamn

Det blev inget plugg. Jag tyckte att det var roligare att gå ut med Lina och Mia istället och se lilla Melinda. Gud vad söt hon är! När man pratar med henne så har hon börjat le. Sen ska hon kanske heta Melinda Olivia Lina Johansson. Häftigt!
Jag kan inte bärja mig tills jag blir faster igen. Min bror ska få en liten pojke till, förmodligen på min födelsedag, den 21 september. Faster låter så gammalt tycker jag haha. Jag ska försöka komma på ett bra killnamn. Jag tycker att Vincent är fint så det vill jag att mitt barn ska heta om det blir en kille.

Nu ska jag ner och dricka något och sen gå och lägga mig snart tror jag. Jag är ju så trött idag. I morgon kommer Moa och Love hit också. Det ska bli jättesköj!

Massa kramar från mig.

Säg inte att jag är sjuk...

Nu har jag  mått illa i flera dagar. Jag blir så tjurig på det. Men hoppas det går över snart. När jag drog till Gurra så la jag mig på sängen och somnade som en stock och vaknade knappt av telefonen när mamma ringde och skulle hämta mig. Helt jävla slut efter skolan. Sen följde jag med mamma och handlade på maxi för att hon gillar att göra det med mig men förstår inte varför :P

Det är så himla skönt, I morgon är det sista dagen i skolan den här veckan och då ska våran klass på teater. Skitslappt. Sen är det bara typ 2 veckor och 3 dagar till skolavslutningen och det är ju inte helt fel precis ;)



Nu har jag tagit på mig mjukiskläderna och ska börja plugga lite religion. Sen hoppa in i duschen. Seeya!


Skolan

Ja, nu sitter man i skolan och har jättekul. När alla kom till skolan idag så fick vi veta att Tessa hade spelat över vårt arbete i svenskan. Vi gjorde en trailer om en bok vi läst och nu har flera scener försvunnit.

Efter skolan skulle jag fika med Emma men hon skulle jobba idag så då blev det inget men sen ringde hon och sa att vi kunde fika endå men då hade jag redan bestämt att jag skulle träffa Lina. Så det får bli en annan dag istället :)
Men nu ska jag väl sätta igång och jobba.

Hörs ikväll!

Min dator!



Äntligen har jag fått tillbaka min dator! Jag har väntat hur länge som helst. Det första jag gjorde när jag kom hem va att knäppa på datorn och försöka ta igen det jag har missat med bloggen och annat under tiden jag inte haft datorn. Gud vad handikappad man blir utan dator. Hur klarade man sig förr i tiden..?

Som ni säkert ser så har jag gjort lite ändringar på bloggen och det kommer mer ändringar senare ska ni se. En ny snygg header och hela skiten. Jag måste bara tänka efter ordentligt hur jag verkligen vill ha det. Nu kan ni ta på er läsglasögonen och börja läsa igen för att Olivia är tillbaka... om inte datorn pajar snart igen vill säga...

Min lilla plutt har gjort om bilden ovan på mig, och jag tycker den blevk skitcool!
Men nu måste jag sätta igång och läsa engelskaglosor tills i morgon, som är 42 st, väldigt gött!

Födelsedagsfest för C & J

Här kommer lite bilder från igår när vi va hemma hos Jennie och firade henne och Cornelia.
Det var en riktigt trevlig kväll måste jag säga! I sommar blir det iaf poolparty hos mig, och ett party till hos Hanna är nu bestämt ;)

Hanna, Tessa, Jennie och jag =)


Amanda och jag =) 


Jag och Tessa satt ute och snackade lite skit hehe =)


Sen blev det party vill jag lova. Alla stod på bord och stolar, men inte minst jag haha ;)


Haha ni är för söta tjejer!

Nu får det räcka med bilder. Jag vill bara spola tillbaka tiden till igår för det var så sjukt kul!
Jag trampade dock på en glasbit, vilket inte var lika kul.


Ha det så bra iaf  Kram!

Donken

Tjenare på er!

Jag är precis hemkommen från stan, där jag träffade Lina, Mia och Sandra. Vi va först och köpte ny mobil till Lina och sen gick vi och käkade på "den underbara donken" men eftersom jag glömde min plånbok hemma så fick jag låna pengar av Lina så jag kunde köpa mig en glass. 
Jag fick mest sitta och hålla lilla Melinda hihi.

Jag har tänkt på en sak. Om jag ska lägga ner den här bloggen och börja om på en ny eller om jag ska totalrensa den "beslutsångest".
Ni får gärna komma med en åsikt :)

Uppdateringarna

Förlåt för att jag har varit usel på att lägga upp fler inlägg men jag har inte fått tillbaka min dator än. Så fort jag får den så blir allt som vanligt om ännu fler inlägg än tidigare.

Idag har det varit lungt i skolan. Jag slutade lite tidigare, för på sista lektionen fick man gå när man va klar så jag skyndade på som bara den att göra klart det. Sen gick jag och Tessa till bussen och det började småregna, så jag fick ta bussen hem till Gurra. När jag kom innanför dörren sprang jag in och kollade på sängen för gurra hade varit och hämtat mina linnen som jag beställde från Junkyard.



Dessa två adidas linnena blev det!
Passa på att handla där för just nu är det fraktfritt.

Men nu ska jag äta lite sen leka lite i PS... Kramar!

Träligt väder det är då...

Grått av alla fina färger som finns ute. Varför måste det just vara grått ute.. jaa det kan man ju fråga sig!
Jag tog på mig mina gladiatorskor med klack och det är ju väldigt skönt att gå i när det regnar. Så jag tog bussen hem istället för att vänta på mamma.

Jag har matteprov i morgon kom jag på så jag måste plugga som fan nu!
Sorry för dålig uppdatering med jag har ju ingen dator hemma för tillfället. När jag får hem blir den blir det ändringar iaf.

Ha en bra dag! Puss och kram.


Hey you!

Nu sitter jag i skolan och kollar ständigt på klockan och vill att den ska ticka snabbare. Jag slutar halv 4 idag och jag vet inte vad jag ska säga mer än så. Sen måste jag hem snabbt och göra svenskan. Jag tycker att vi har fått jättemycket läxor och prov på senaste tiden. Usch och fy och blä!
Idag ska jag dra till älsk efter skolan och sen blir det väl att sätta sig med svenskan när jag kommer hem, som sagt.

Vi frågade Macke, min kusin, igår om han var klar med min dator som han skulle fixa. Men icke sa nicke, för att hårddisken hade kraschat. Kulkul!

Nu ska jag sätta igång och göra klart medicinsk grundkurs. Byebye!

Övralid

Nu har det vart en underbart solig dag igen! Men det skulle bli sämmre redan i mrn tror jag. Idag följde jag och Gurra med Carin till stan och köpa lite saker på stan, det va ju typ familjer som sålde saker som dom inte ville ha. Jag köpte OC säsongerna 1 & 2 för 150 och vanligtvis kostar en säsong 500.

sen satte vi oss och sola och jag fick solbränna den här gången också :). Sen kom vi på att vi skulle åka till övralid och käka glass och dricka hälsokällan. Mysigt va det. Annars har det varit en lugn dag.



Valborg då..
Vi va med Viktor och Natalia och hade skitkul hela kvällen! Vi va fan festen asså! Haha


Nu ska vi kolla film. Puss


RSS 2.0