Julafton

Här får ni två bilder får julafton, kom på att jag inte lagt över bilderna till datornr så nu är det gjort:)


storebror och lillasyster:)

Jag och lilla tomtenissen Lisa:)

Nu ska jag göra lite nytta tror jag! puss


ICA - Ulf videobloggar

Hahaha omg såg precis den här reklamen från ICA, hoppas att många känner igen sig. Så jäkla skön är Ulf iaf. Men nu börjar det kännas som om jag pratar precis som Ulf på videon så nu måste jag sluta;) haha ha det så bra! CHA CHA BLOGGEN;)

 


Love hurts

Igår sov jag över hos Nikki, vi kollade på halloween, käkade marängswiss och jordnörtsringar, gick ut och gick klockan 1 på natten. Ja det va en riktigt trevlig kväll!:)
I morse åkte jag hem igen. Då la jag mig i badkaret med ansiktsmask och med lite musik. Sen testade jag min nya epilator, fan va ont det gjorde men ska man vara fin får man lida pin:)


Men jag tyckte faktiskt inte att den va så jättebra eftersom att allt inte försvann!

Just nu sitter jag och kolla på TV, det är ju 5 år sen tsunamin var så det visas masser program om det. Ord har inte beskriva hur hemskt det var.

Här kommer en låt som jag fastnat för. Jag älskar gamla kärleks sånger asså;)

Love hurts - Nazareth



Men när jag tänker på martin så förstår jag att dom sjunger helt fel:) Bara ett slut skulle få mig att ändra mig.


Ha det bra!:D puss

God jul!


Nytagen bild, har precis fixat klart mig!

Ville bara önska er en god jul! jag kommer inte skriva mer idag. För på julafton ska bara umgås med min familj och släkt och ha trevligt med dom!:) Sen ikväll kommer baby hit och ska sova eller så sover vi hos honom. Just nu är jag jättesuger på juuuuul! hihi

hoppas ni får en bra julafton och att ni vart snälla i år! julkram

Olivia+Moa+Amanda



Det kan ni sätta upp!


Fy fan vad gött med jullov jag har längtat så jävla länge! Verkligen värt att vänta på!=) Jag har faktiskt lite planerat redan vad som ska hända under lovet:) Men det ska bli skönt att bara slippa gå upp mitt i natten för att dra till bussen!

Halva gymnasiet har gått, kan inte fatta det. Känns som om det va några dagar sen man satt i Aulan och vart uppropad i klasserna första dagen i skolan.

Haaare så göttt! Ciao!

Hallen



Här har vi en bild på mig och Moa från Hallen. Bjuder på bilden:D Ha de bra dag! puss

frisör?

Har precis tagit på mig min babes tröja och mysbyxor efter att vart ute i kylan och suttit på en kall buss. Nu ska jag snart gå till Lina för hon ville baka pepparkakor med mig:) hihi
Sen ska vi väl ut och gå antar jag och lite sånt mys! Sen ikväll kommer Martin till mig efter att han har jobbat så ska vi kolla film och så:)

Igår färgade jag Linas hår, haha hon hade färg i hela pannan och på kinden, men jag hade kul iaf:D


Jag ska nog bli frisör fan! haha tror inte lina håller med mig men..

Ha det gött! puss


Jag ska nog bli frisör fan! haha tror inte lina håller med mig men..

Aja.. hade gött, det ska jag ha! puss


Sommarlåtar!

Haha det är vad jag lyssnar på lite lagom sådär i december;) Men jag tänker tillbaka på Italien och sommarlovet, underbart<3


syn på sex


Sommar plågan


Sommar


"sommar" och "syn på sex" är bäst:D

mysigt!

Jag kände mig jätte trött i kroppen efter igår. Så jag tog mig ett bad med lite tända ljus och vecko revyn i handen. Det va skit gött. Efter ett tag ringde det på dörren, det va bejbi som kom hit. Kvällen vart bara bättre, med filmmys och en värmande arm omkring sig:)

 
Kenza hittade jag på framsidan också:)

Sov så sött! puss


Innan hallen

Jag kom på att vi tog, lite bilder innan vi åkte in till stan och mötte Amanda. Det va jätte mysigt. Jag, Moa och Åse (min brorsas tjej) satt och pratade om hur vi träffat våra killar och masser tjejsnack på mitt rum;) haha älskar sånt!

Mosan!<3 först satt vi i köket men då skulle bara killarna tjuvlyssna hela tiden;)

Jag vet att jag ser hemsk ut. Men det va gött med chips och aquatini!

Åse ville inte vara med på bild:)


Jag och moa ville absolut vara med på kort!


Harrys

Jag va bara tvungen att kolla på gamla bilder från harrys. Jag ser så liten ut;) Jag tyckte att det va mycket roligare på Harrys än hallen! ÄNDRA NUUU!

 

Haha, jag ser jätteliten ut:D Vi vart fotade igår med men dom har inte lagt upp dom bilderna:(

Aja nu ska jag in i OC igen:) Ciao


ingen ork!!

Just nu ligger jag i sängen med chips och dipp i knät och kollar på OC. Jag vet att jag är tjock, men söndagar är alltid så tråkiga så man får ju krydda till det lite;) haha

Nu har Moa och Love varit här hela helgen, det har varit mysigt:) Igår va jag och Moa på hallen, det va sjukt kul! Men idag när jag vaknade upp och såg att det låg pizza på mitt golv och blåmärken på föttera efter allas klackar på dansgolvet va det inte alls lika sjukt kul;) men det är smällar man får ta och det va värt det!:)



Nu skriker mamma att jag ska följa med och handla. Jag får väl slita mig från OC och chipsen ett tag:(

Ha det bra ! Saknar Martin massor btw..
Puss!

RSS 2.0