Skoooor

Hejsan hoppsan!

Nu är jag hemma igen.
Vi vaknade typ vid 10 i morse och tog 11.35 bussen hem till babe. Men först sprang jag in på HM och kollade på
klackskorna jag ville ha och testade dom en gång till och nu har jag bestämmt mig att jag ska köpa dom.


Sen skulle jag och Lina dra och käka på med eller utan med Jennie och Amanda idag, men det vart inget för dom öppnade inte förns 22.00 och det vart för sent.
Så det får vi ta en annan gång. Jag och Lina ska iaf hitta på nått, vi ska sola och grejer. Jag får se till att jag inte blir lika solbränd den här gången som förra.
I mrn vetefan vad jags ka göra, kanske träffa Lina en sväng eller bara slappa, det är sånt som märks.

Sen tycker jag att det har varit för lite uppladdning på bilder på länge så slänger in några.


hittade inte ett skit

Åh jag är helt slut, Gurra har jagat mig i hans pappas lägenhet hur länge som helst, sen när han väl har tagit mig så säger han på en gång "En gång till!" Haha små barn är vi;)
Vi har iaf vart och käkat på indisk resturang som va skit gött och så fick jag en mango glass efter och sen har vi kört buzz, jag förlorade båda gångerna vi körde så jag känner mig skit dålig nu! Haha

Sen var vi ju och kollade på kläder och jag hittade inte ett skit. Jag vart as förbannad, jag skulle ju kolla efter några nya jeans och sen de svarta klackskorna från HM men dom jeansen jag ville ha kostade 1500kr och klackskorna va jätte konstiga i storlekarna.

Men nu måste jag vara social. Puss

Faster

Fy vad trött jag är, det är nog dags att sussa snart! Ändå har jag sovit två timmar innan idag. Jag och G la oss i sängen och snack och så och hux flux somnade vi och vaknade av att Tom ringde klockan halv 5. Sen traskade jag till Maxi för att möta mamma och jag fick en bok från bokrean av henne. Så ska nog ta och läsa lite hade jag tänkt.

Jag är gladast för min brorsa och Åse ska ha barn igen så
jag ska bli faster för andra gången!


Puss & godnatt!

Så långt bort..

Yess, nu har jag kollat på Andra avenyn och den rätte för Rosing, jag tycker faktiskt inte att Linda är så jätte söt, hon har ju botox i hela ansiktet.
Men men, alla tycker olika..

Jusste idag skulle jag och Elin dra och kolla efter jobb. Bara typ jobba på nått fik eller nått annat efter skolan för det räcker verklingen inte 1050 i studiebidrag, okej dom ska höja men det blir ju JÄTTE skillnad 1100 eller vad det va. Snåljåpar!;)
Jag ska kolla på lite lägenheter i stan för jag ska kanske flytta till egen lägenhet, typ en 1:a som är billig. Så jäkla jobbigt att bo så långt bort tycker jag. Men antingen får jag ingen alls, eller när jag jag går i tvåan eller någon gång innan. Får se hur det blir.

Nu ska jag kolla vad jag ska ha för kläder i morgon och sen lite lägenheter på internet.
Seyaah!

Rösten vad förstörd

Idag när jag kom till skolan var den nästan som vanligt. Sen efter någon lektion började jag hosta, efter det fick jag inte fram ett ord, eller jag kunde viska lite. Haha
Sen skicka jag ett sms till mama och sa det, så ringer hon upp min mobil för att fråga om jag ville dra hem. Problemet var ju att jag inte kunde svara. Hur smart är man och ringer till någon som är "stum" liksom?;)
Så jag fick viska till brudarna så fick dom säga vad jag ville.
Men efter ett tag kom rösten tillbaka som tur va. Hoppas det inte kommer tillbaka för det va sjukt jobbigt.

Skriver mer sen, har lite bråttom. Pöss!

Jeans

Åhh min röst är fuckad. Gurra har smittat mig, jag har klarat mig i typ en vecka och så får jag det nu. Jag kan fan knapt prata och har skit ont i halsen.
Sen idag när jag skulle dra till skolan och pappa skjutsade mig så kände jag att jag mådde illa. Jag har fan mått illa tre dagar i rad eller nått och spridda darar i några veckor. Vetefan vad som hänt min mage asså.

När jag var hemma hos babe idag så "råkade" han ha sänder mina jeans.;) Han hade gjort ett hål i dom innan (Det här kommer låta fel så jag ska göra så noggrann förklaring som möjligt) mellan bena på byxorna för att han skulle lägga sig mellan bena (Med ryggen lutat mot mig)
Sen idag busade vi och då skulle han typ hoppa på mig så att mina ben särades så hela byxjäveln sprack. Mina favo jeans också:( Haha

Men nu måste ja försöka sova. Börjar tidigt i mrn. GodNatt

Skridskor

Äntigen hemma det tar ju fan 1 timme att gå från skolan och det är för kallt och isit för att cykla tycker jag. Fan måste bara säga att jag har åkt skridskor idag på idrotten. Först tänkte jag nej fy, men sen vart jag lite sugen och lånade ett par grillor och fan va kul det va! Det va fan 4 år sen jag åkte senast eller nått och jag ramla inte på röven en enda gång idag, aplåd för mig! Haha
Fast Lina och Tessan fick hålla mig i varsin hand och åka brevid mig i början. Sen flöt det ju bara på;) Sen höll Elin på och tog kort på mig när jag åkte. Synd för henne om hon lägger ut dom!:P

Fan vad trött jag var i morse. Jag höll på och dö och endå hade jag sovmorgon, fy vad jobbigt med skola igen asså. Men gött att få träffa alla efterlängtade personer. Snart drar vi ut på praktik i 4 veckor också sen är det lov mellan. Men på praktiken kommer det bli jobbigare tider, förra gången fick jag antingen börja 7 på morgonen eller sluta 9 på kvällen.
Kanske ska vara glad för att gå i skolan iaf;)


Hare så gött nu!

Dans?

Äntligen kom jag in på bloggen. Helt sjuk vad seg min dator har blivit, får ta och rensa den snart. Men men, ja vad har man gjort idag då?
Vad ska man göra när det snöar som det gör? Har bara legat i sängen och slappat och har haft det gött. Sen var det Emmes värld på TV:n, jag tycker att Emma Andersson är så jäkla söt och skön tjej asså.
Just nu väntar jag på att Beck advokaten ska börja igen, alla dessa jävla reklamer! Det är ju fan 10 minuter mellan reklamerna!

Sista dagen innan skolan börjar då, känns ju ine så jätteroligt!:P Måste fan lägga mig snart jag kommer vara död i morgon.
Men nått som är gött att det snart är dags för studiebiedrag och jag har varit pank skit länge. Jag vill köpa massa med saker, kläder, väskor och skor!! Sen ska vi ju kanske til babes pappa i helgen så då blir det väl shoppa i Linköping.


Sen måste jag meddela att jag
ska börja dansa tror jag.
Det verkar ju skit kul och det passar
nog mig skulle jag tro:)

Nu blir det dags för beck och sen sussa! Nihgt

måste säga..

Jag, babe och pappa var och angla (Typ som pimpla men roligare). Det var en tävling och vi fick upp nåra gäddor, vet inte vem som vann för vi stack lite tidigare för att det va så kallt. Jag har tagit bilder också men dom kan jag inte visa för att datorn krånglar. Jag kan fixa det i mrn.
Sen var jag smart som vanligt att tappa min mobil, jag sprang runt som en idiot och letade och sen efter ett tag kom det några och frågade om någon hade tappat sin mobil. Såklart var det lilla jag;)

Fan vad gött det är att vara inne i vörmen nu iaf.
Nyss kollade jag på Britney Spears dokumentär, jag har redan kollat på den en gång innan men vad fasen:) Måste säga att jag inte vill leva hennes liv. Människan kan ju inte ens gå utanför huset med sina barn!

Kram

Guitar hero

Nu sitter jag och babe och lirar lite gitarr på guitar hero. Vi håller på att lära oss att spela på medel, skit svårt tycker vi att det är! Men jag äger honom totalt;) Haha.
Snart är det mat och det blir god mat också. Sen ska vi glutta på film (Van.Veeteren), käka onyttigt och mysa. Men nu måste jag skynda mig för det är min tur att köra. Sen blire dusch.

jätte pepp

Jag hann inte skriva något igår, det vart försent. Men vi käkade indisk mat och kollade på filmen "mirror" Efteråt vad jag tvungen att kolla mig i spegeln kan jag lova!;) Skit bra vad den.
Sen vaknade man av att deras hund Niña (Ninja) som och slickade oss i ansiktet och villa leka. Det var man ju JÄTTE pepp på klockan halv 10;)
Snart ska vi dra ner på stan en sväng, men jag är pank, sista pengarna gick till ett dygnskort. Sen bär vi av hem till mig. Men nu ska jag sminka mig och göra mig iordning.

Emma och Terry

Duschade precis, Gurra är och gymmar! Så jag är själv hemma hos honom, så jag får väl hitta på nått med Byz^^
Halv fyra ska vi till vårdcentralen för att en tjej trampade G på foten med sin klack på Harrys så han vart typ halen! Haha. Sen efter det ska vi ta bussen till Linköping och sova över hos Terry och Emma. Vi ska få julklappar av dom, och vi har redan fått det av dom men nu har vi tydligen fler;) Söta dom är!

Jag får se om jag skriver någon mer gång, jag vill ju inte sitta vid datorn när jag är hos dom, men håll ögonen öppna för jag kanske skriver nått litet om vad vi har gjort innan det är dags att sova=)

Snart är fan lover slut, det kan suga hårt!
Det känns som om det knapt börjat..




Ha en bra dag!  P&K


Harrys

Tom Svedin tod bild på mig och babe på Harrys, va bara tvungen att lägga ut. Jag vet att jag ser förjävlig ut;)


så jäkla skön

Måste bara säga vad pappa gjorde idag när han skulle köpa jeans och jag skulle ge råd. När han hade tagit på sig ett par jeans i omklädningsrummet, så kom han ut för att visa mig hur dom satt.
Sen skulle han köpa dom och ta av sig dom, då tar han av sig dom mitt i affären. Sen säger han "Aha, här kanske man inte ska byta om?" Fan va jag garva, han drog av sig till kalsonger mitt i affären. Så jäkla skön.

Snart jag ska dra till Ungdomsmottagningen. Jävligt sköj;) Sen vill jag köpa nått och äta för jag är piss hungrig, peckas eller nått, haha nae lite nyttigare va?

Pussen!


den 17 februari

Haha, ja shit jag vet inte vad jag har gjort idag. Jag har bara slappat och kollat på film typ, sen bakade jag hallonpaj och sen vaniljsås till (käkat som en galning).
Sen har jag städat lite i mitt rum, det blir stökigt på 2 sekunder när det gäller mig;).
Just nu kollar jag på AA= Andra avenyn. Jag känner att jag vill ha tillbaka lite fler gamla skådespelare som Jossan, Olga, hamsats brorsa och alla dom där.
Sen måste jag säga att jag stör mig på Greger, han är så jobbig, töntig och inte världens snyggaste heller;)

Fan vad jag funderar på att börja på Nautilus eller Frisksportarna och börja gymma. Jag gjorde ju det ett tag men sen tyckte jag att det vart så knapert med tiden.
Jag får se hur det blir med det, haha. Jag är kanske för slö för det;D

När andra avenyn är slut tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite skvallertidning och sen ska jag packa lite kläder och så för att jag ska sova hos babe imorgon.
Innan jag drar till honom ska jag följa med pappa till stan för att ge råd till nya jeans som han ska ha på begravningen på fredag.
Just det, glöm inte att kolla på My perfect life ikväll på fyran:)

Röven, låren och ryggen

Nu har man suttit i soffan och kollat på film med pappa, mamma fick inte vara med för hon gillar inte blod i filmer;) Haha. Sen har jag messat med Amanda i timmar. Vetefan vad jag ska göra nu, borde väl sova eftersom att jag sov som en stock i soffan förut.
Fan viken träningsvärk jag har i röven, låren och ryggen av all dans igår;). Fan va kul det va på Harrys igår, jag vill att det ska vara ikväll igen!

Det ska bli jäkligt gött att få sova hur länge jag vill i mrn. I morgon kommer inte min lilla putt väcka mig genom att köra spel på datorn. Haha
Jag har lust att lägga mig och ta min skönhetssömn. Men babe skulle ringa så det är ingen idé. Ha´t bra!
GoodNight

Gött att dansa av sig lite

Nu vaknade jag upp och jag är förvånad att jag vaknade så tidigt som jag ändå gjorde. Vi drog från Harry lite senare än 1 och sen drog vi hem till Viktor och "kollade" på film, jag och Gurra deckade i hans säng. Haha;)
Vi hom hem till G runt tre skulle jag tro, och då började vi riva efter mat och kollade på lite film och så innan vi somnade.
Kvällen var skitrolig iaf, så jäkla gött att dansa av sig lite och snacka med allt folk. Sen fick jag säga det jag ville till en tjej som hade vart dryg.
Jag och Amanda gick och tog på varandras rövar 24/7 och varenda gång trodde vi att det var nån äckel kille som stog och taffsade, därför hoppades jag att det var Amanda för att slippa bråk mellan Gurra och någon mer.;)

Snart skulle Tom komma hit, så jag får va med grabbarna ett tag innan mamma kommer och hämtar mig.
Ha en skön Måndag:)

så jäkla gött!<3

Jag och babe va ju ute och gick förut. Faan va gött det va, jag to lite kort men det går inte att överföra filer från min mobil till hans dator så jag får göra det någon annan dag. Sen drog vi och handlade mat när vi kom tillbaka. sen la vi oss i sängen och kollade på film, vi var såå trötta så vi somnade.
Det är så jäkla gött att varje gång man sover med honom så kan man krypa in i hans varma famn. Mumms så kär jag är!;)<3

Snart ska vi dra och duscha och göra iordning oss för kvällen. sen drar vi vidare till Viktor.


Här kan man inte tro att man brukade ligga och sola!


ÄNTIGEN

Min alla hjärtans dag va jätte bra! Jag fick en bukett blommor och hjärt godisar, ni vet dom där red heart ( Haha bra förklaring, I know) Och så kollade vi på patrik 1,5 den va rätt rolig. Jag och gurra garvade ganska mycket när Gustaf skarsgård och han från jalla jalla (måns, jag vet inte vad han heter på riktigt:P).

Nu ska vi ut och gå tror jag, måste ju ut när det ÄNTLIGEN är sol! Fy fan vad jag saknar sommar<3 Vi tar nog en runda ner till Varamon och kollar till Vattnet och stranden. sen Blir det Harry ikväll! Wöhööw! Skit pepp.

Alla hjärtans dag

Nu är vi hemma hos babe. vi ska snart dra ner till stan med Carin. Sen ska jag köpa alla hjärtans dag present. Får se vad dagen har att bjuda på, i mrn blir det iaf Harrys, dansa galet säger jag bara!=)
Sen följer vi den nya traditionen, att dra till Viktor och Natalia innan;)

Men nu måste jag fixa mig lite, smink och sådant. Ha en bra alla hjärtans dag!


Kinamat

Ååh, fy jag är proppmätt! Jag, pappa och älsk har vart och käkat kinamat på ming. Efter skolan skulle jag vänta på G i typ 3 timmar så för att fördriva tiden var jag och Elin i stan och snackade och gick runt lite.
Sen tog jag bussen hem till babe och va hemma med byz ett tag, man blir inte lämnad ifred 1 sekund av den katten asså! När man går in på toa lyckas hn få upp dörren och ska bli klappad och grejjer;)

Ikväll ska jag och my lovely heart sova hos mig och i mrn är det alla ♥ dag och älskling har köpt något men jag vet inte vad, det får man se i mrn. Själv måste jag köpa nått i mrn, vart inte att jag beställde från den där sidan jag snackade om. För min gullis käkar inte cholkad och då är det inte så kul att köpa dyr choklad och rosor.
Får se hur det blir.

Nu blir det att mysa galet med my love!
Herrå

Lärde oss ta blodprov

Haha, jag kollar på Sveriges värsta bilförare. Fan va roliga och knäppa dom är asså. Nyss kollade jag på halv 8 hemma hos mig, dom spelade in från Linköping och då spelade dom in precis utanför babes pappa, rätt coolt tycker jag.

Jag får se om jag träffar Lina sen, annars skulle vi ringa och snacka ett tag.
Jag tog inga bilder idag i metodrummet när vi tog blodprov eftesom att jag mådde så dåligt. Men jag tog lite bilder av amanda;)


Lådsas armen som vi tog blodprov på.


Ven-prov

Fy fan vilken jobbig dag!

Just nu ligger jag och lyssnar på Janets och Kims låtar (Från prgramen Made in Sweden) "Let go" och Three floors down, rätt bra. Fy fan vilkan jobbig dag måste jag säga!

Förs åkte jag och pappa till Linköpings tingsrätt för att jag skulle vittna på en misshandel på min kompis. Jag va så nervös att pappa nästan fick stanna bilen för att jag va tvungen att spy. Sen när det äntligen var över så åkte jag till Skolan och gjorde Religionsprov och sen gick jag, Tessa och Isak och kollade på 80-tals konsär med estetarna.
Sen skulle vi lära oss ta blodprov. Det slutade med att jag fick gå ut och sätta mig för att jag fick svart för ögonen och mådde jätte illa. Först tänkte jag, fuck om jag är med barn!
Sen kom Gurra ut till mig och frågade hur jag mådde och så
Men det kan jag säga att jag inte är med barn!;) Men det vart lite för mycket idag bara. Sen drog jag hem till Älsklig och somnade i hans säng och sov ett bra tag.

Sen ska jag träffa Lina tror jag, men nu ska jag dra och käka!
Seeyah

Möblerat om

Jag sitter och vrålpluggar Relion, för att vi har prov i mrn! Men jag är inte 100 om jag hinner komma på det eftersom att det är rättegång halv 10 tror jag det va. Men det ska väl inte ta så lång tid att vittna? Eller jag vet inte, men skulle villja veta hur det går också. Men i mrn ska jag lära mig att ta blodprov i skolan också för det vill jag hinna med:)

Jag kollade på Andra avenyn igår btw, jag måste bara tillägga att Greger är så himla töntig och dålig skådis! Asså förlåt men jag tycker verkligen det och så hatar jag hans röst och dialekt. Nej nu ska va sluta klaga på folk;)

Jag har gjort ordning mitt rum lite idag, jag har möblerat om och tagit bort lite saker och satt dit lite saker. Känns skit bra, men om kompisar eller så sover över så vet jag inte vart vi ska ställa extra sängen nu:/ Får sova skavfötters;)
Nej men NU DRA JAG!

Skolan

Nu sitter man i skolan och har precis haft redovisning med Becca och Emely om någon tant:)
Nu ska jag kolla lite om stroke, kanske inte så uppmuntrade kanske men,.
Jag slutar skit sent idag, palla! Men jag tror att jag ska förja med min babe hem innan man sätter sig med tråk läxorna. Men nu ska jag dra och göra nytt. Puss!

Fiskenörd!! Haha

Idag har det vart rätt så chill i skolan! Men sen var det raka vägen hem och öva in alla 42 glosor och jag hatar engelska!! Det är det som jag har absolut svårast för. Sen fick jag hjälpa till Elin att hitta hennes mobil så vi fick kuta runt hela skolan. Men sen vart den återuppfunnen tillslut som tur va!

Jag måste bara lägga in en bild på min jättesöta pappa som fick upp typ tre fiskar idag tillsammans med Linas pappa och en firre vägde 11,4 kilo. (Bara så ni vet är min pappa fiskenörd #1)
Men jag var för trött i skolan idag så jag nåste göra iordning mig så att jag kommer i sängs tidigt!


Såg dad på fiskebloggar, så jag tänkte stödja pappa lite;)



Natti!


himmelskt!



Yess, mamma köpte parfymen Naomi Catempbell. Det vart bra tykcer jag, och så hade hon godis med sig också som inte heller va så dumt! Sen Köpte Nora De två läppglansen och body lotion, allt luktar himmelskt så nu är jag gladast!

Men nu är det dags att sussa! Godnatt!

10 hårtips för långt ock friskt hår!

Jag sökte lite på internet och då såg jag 10 tips för att få långt och fint hår, jag tror att jag ska testa det framöver. Tabletterna (hårform) som jag köpte för att få längre och tjockare hår är bara skräp enligt mig. Det funkade inte ett dugg!
Så får se om det här finktar bättre!:)

Here we go´:

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

det här är taget från: Makeup & stuff


Tack för tipsen!

Måste tacka för tipsen på parfymer jag fick av er! Kanske blir någon av dom:) Men hoppas att mamma hommer hem med massa godis också! Haha
Dagen idag i skolan har varigt väldigt rörig måste jag säga! Sen har jag inte ätit ett skit idag heller så jag kan ju fatta om jag inte har varit på topp hela tiden. Men tennis och badminton med tjejerna på gympan va sköj!:)

Jag måste dra och käka innan jag svälter ihjäl, skriver mer ikväll!
Ha det bra, Puss!

Tips om parfym?

Nu är mamma på Ålandsfärja och inte jag! Jag är en aning avudsjuk på henne, hon får gå på taxfree och så är det disco på kvällen. Det skulle inte förvåna mig om mamma skulle gå på disco;)
Men hon skulle köpa nått till mig, men är det någon som vet någon god parfym?
Tips om ni vet någon!:)

depp..

Fy fan nu vart jag lite deppig. Jag fick kolla på ett brev, det va från banken på mina aktier. Förra året vid den här tiden hade jag 50 000 kronor och nu har det sänkts.. jag vill fan inte säga hur mycket. Men får väl offra mig för er då;) Det kar sänkts till ca 22  000, fatta träligt! Hoppas aktierna höjs lite under 2009!

Jag har kollat på en sida för dom som vill överaska sin älskade eller till någon annan men tycker om, till alla hjärtans dag. OBS! Gurra jag dödar dig om du kollar på den sidan!;)
Sidan heter gif2day, kanske ska använda mig av den sidan på alla♥dag, om inte babe tjuvkikar!:)

Träningsvärk

Ja ni läste rätt, jag har träningvärk i rumpa och lår efter ridningen igår. Shit, jag kan knapt gå. Haha, då kan ni ju förstå hur mycket jag kämpade för att hålla mig kvar på hästen;)
Nu är det så att jag är sugen på att baka, men jag är inte sugen på att baka vad som hels. Jag är skitsugen på äppel- eller rabarber paj. MUUUUUMS♥
Men nu är det så att vi varken har äpplen eler rabarber så nu är jag lite tjurig;) Jag skulle kunna döda för paj och vaniljsås.

Men nu får vi sluta drömma här! Nu har jag kollat på pappas tråkiga fiskeprogram skit länge och han vägrar att trycka över på någon annan kanal. Jag orkar inte kolla i mitt rum så jag och pappa fajtas här i soffan om TV-dosan.






Jag saknar dig!♥


Pallar inte skolan

Shiit, pappa bankade på dörren klockan 1 och frågade om jag skulle vakna någon gång. Så jag har bara varit vaken ett litet tag. Nu sitter jag och pappa och kollar på top model Kanada (mot hans vilja) i soffan. Jag ska väl träffa Lina en sväng idag också!

Jag pallar inte skolan i morgon. Usch och fy.. jag vill åka till stockholm och kolla på brolle och gå på stan  med babe, som jag saknar skit mycket! Men nu ska jag kolla vidare på top model!
Kramar!

Barn geni

Ååh herre gud, skit kul har det vart idag. Det va SKITKUL att rida, vi red typ 1 timme ute i skogen. Sen när vi skulle trava skrek jag som en idiot. Bara för att Indra (hästen jag red på) va skit snabb mot dom hästar jag har ridit på så höll jag fan på att ramla av. Men jäklar va kul det va.

Sen kollade vi på melodifestivalen i typ 10 sekunder bara för att vi glömde bort tiden. Sen körde vi Barn geni (För barn från 7-12 år) Lina har aldrig vunnit någon gång över mig med idag lyckades hon en gång!;D
Här kommer några av linas fråg och och Linas blondin svar;):
Vad ger en generator? Svar: El
Linas svar: Medicin
Är Gotland ett eget land? Svar: NEJ!
Linas svar: JA!
Vad heter våran galax? Svar: Vintergatan
Linas svar: Galax?
Vilket djur förknippar man med samer? Svar: Renar
Linas svar: Apor! (Hon trodde att samerna utvecklades från apor till människor)

Tack för dom goda skratten ikväll gumman!;)<3


Nu är det dags att sova. Natti


Jag Hatar folk och snacka så jävla mycket skit!

Nu har jag inte skrivit blogg på två dagar. Men det är inte mitt fel, det är min pojkväns fel för han har ingen fungerande dator;) Haha.

Igår: Jag och babe va hemma hos honom och mös/myste, jag skulle åkt till Moa i Växjö egentligen men min bror och hanns tjej kunde inte vänta en timme extra för att jag hade matteprov=/.
Men vi hade skit mys iaf, film och så.

Idag: Jag åkte från Gurra ganska tidigt och jag och mamma drog ner till stan och kollade lite kläder. Jag är väldigt lycklig för jag har köpt en jeansjacka och en skjorta. As fina är dom. Dom kostade 600 samanlagt så jag har inte mycket att leva på slutet av månaden;)


Nu ska jag ta på min lite mysklader sen ska jag och Lina dra till hennes häst och så ska vi rida. JAG ska rida! Omg undrar hur det går! Hahah kommer ligga på backen innan jag kommit på hästen;)
Sen ska vi kolla på melodifestivalen och ha lite mys hemma hos mig ikväll. Det blir görsa bra!:D
Här kommer lite bilder på dom nya kläderna:

 

Men nu ska jag dra! Puss&Kram


Nu har jag fått reda på en sak. Jag Hatar folk och snacka så jävla mycket skit!

Fel linje?

Nu ligger man nerbäddad och myser under täcket med datorn brevid. Jag kollar på Made in sweden och har precis kollat på semester svenskar. Jag är så jäkla sugen på att ba sticka till nått varmt jäkla land, typ till Thailand men då vill jag inte ta någon spruta, äre nån som hänger på eller?;)

Vill ni veta en hemst sak eller? Jag har fått munsår, jävla skit säger jag bara! Vafan finns munsår för, det är så jävla onödigt. Det gör bara ont och det ser ju inte så roligt ut heller. Usch och fy, men jag har inte så mycket, det syns knapt, men hoppas det har gått ner lite tills imorgon. Inte för att jag tror det men..


Idag fick jag reda på vad jag fick på svenska provet. Jag fick 93p av 124p, sådär tycker jag men man får väl vara nöjd. Men man vill ju ha högre än G.
Annars är det lung i skolan, eller nej det är det inte. Jag kom just på att vi har matte prov på fredag. Fuck, nu måste jag ta fram matte boken ett tag när made in sweden är slut, för det tänker jag inte missa!


Just ja, imorgon ska vi vara i metodrummet och läsa oss hur man tar venprov (blodprov i armen) och vanligt blodprov i finget. Kan bli roligt, bara inte jag behöver få en nål i armen för då tycker jag synd om den personen. Haha
Asså jag tror att jag går lite fel linje! Jag har nålfobi och hatar blod och går omvårdnad. Det känns ju görsa bra, tur att jag valde skydd och säkerhet som inriktning;D

Pusshej!

Halloj!

Nu sitter man i skolan och slöar. Min grupp är klara med arbetet så vi fick göra vad vi ville och vad gör man i skolan? Jag saknar babe skit mycket, han sitter någonstans här i skolan och jag vill ba gå och va med han. Men orkar inte gå upp och ner för att trappor. Träffar väl på han någon gång;)

Men nu ska jag nog kolla lite på bdb eller nått. Jag jobbar fan hellre än att inte ha nått att göra!
Ha en skön dag!

kunde inte slita mig

Förlåt bloggen, jag vet att jag inte skrev nått igår. Men jag hade verkligen inte tid över. Först va jag och mamma och köpte nya sängsben till mitt rum. Sen var det skit bra program på TV:n så kag kunde bara inte slita mig. Men nu ropar mamma att jag måste komma och skriva på ett pappaer till rättegången som är nästa torsdag.
Pusspuss

Bilder från helgen

Jag lovade ju att jag skulle ladda upp bilder från helgen. Dom kommer snart ska ni se!:)
Men först ska jag prata om dagen:
Skolan har varit bra men jäkligt jobbig samtidigt, för att jag råkade bränna mig i solariummet igår bara för att det va en som solade precis före mig så solaiet va redan uppvämt och så solade jag i en halvtimme. Så hela dagen har jag gått och haft typ feber. Gött äre!;)
Sen fick jag ett brev idag där det står att jag är skyldig att komma och vittna i Linköpings tingsrätt för att min kompis blev misshandlad förra Valborg. Jag väljer att inte skriva några namn.

Nu kommer bilderna från helgen:


Här har ni två sexiga männsikor i ett provrum;)

 
Julklapparna jag fick av babys pappa och Nora. Tack!!


     
Gurra tyckte att jag va söt på Maxi och tog kort. Fråga mig inte vad jag gör för
 min på den andra bilden;)

Men nu måste Olivia sova. För hon är sååå trött.
Godnatt!

Suuula

Yess jag och babe drar ner och solar på sun4you, måste få lite färg nu igen! sen drar vi till Maxi och köper lite mat till kvällen. Men nu msåte jag göra mig iordning.





Du är mitt allt och det ska föralltid vara vi!♥
14 månader idag!<3


Grått och trist

Nu har man vaknat till lite då! Fy, jag känner på mig att det här dagen kommer bli tråkig. Kolla bara ut, grått och trist. Man blir ju inte på bästa hummöret precis:P
Hade tänkt att dra till gymmet, men man blir ju inte så sugen när man kollar ut. Jag skulle fan frysa ihjäl! Istället ligger man och kollar på MTV.
Jag är så jäkla sugen på att flytta nu asså. Jag och Gurra kollade på lägenheter i Stockholm förut. Jag kan ju säga att jag vart helt jävla såld på en lägenhet som jag hittade. skulle kunna ge mycket för att bo där!

Jag är skit sugen på nått sött, jag får väl ta en tugga av älskling. Nej den där va dålig!;) Jag vill ha äppelpaj men vailjsås!! Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Mumms!♥
Nej nu måste jag sluta, jag kommer inte få det iaf!

Nu ska jag sätta på mig mina nya kläder och visa för Carin, hon ville att jag skulle visa hur dom satt på.
Ha en bra dag. Hugs!

RSS 2.0