Det är på fredag det smäller

Hej gott folk!

Jag vaknade precis upp bredvid min babe:) Jag måste ner på stan och köpa holloween kläderna för det är på fredag det smäller, i morgon asså!

Sen ska vi dra hem till mig och bara ta det lungt antar jag.
Jag har tänkt på en sak. Det är jätte konstigt för jag har börjat att drömma masser av mardrömmar, jag brukar aldrig gör det annars. Det borde bero på något tycker jag:S

Men nu ska jag hoppa på "person X" och brotta ner honom:D

Vad duktig jag är!

På att uppdatera idag iaf:D

Men jag såg att Åse hade lagt ut en bild på mig och lilla sötnosen! Jag har allt fått värdens bästa brorson och brorsdotter! Det är ett som som är säkert:)


(Jag kollar in i min kamera om ni undrar vad jag håller på med)

Nu har jag kommit hem!

Just det, nu är jag hemma igen! Det gick jättebra på vårdcentralen, det visade inte på något dåligt. Men smart som jag är glömde jag bort att kolla efter halloween kläder.. inte bra Olivia!

Men får springa runt på stan i morgon och kolla om jag hittar något:) Man får hoppas att det inte är alldeles tomt på hyllorna, för jag är ju inte ute i god tid direkt:P



Nu ska jag käka kebabrulle, muuums!'
Mamma höll på att garva ihjäl sig när jag skulle beställa. Pizzagubben stog och glodde som bara den och skrek efter mig när jag gick "Smaklig måltid" "Kul att du kom!" "Ha en trevlig kväll" "välkommen åter!"

Mamma när vi gick ut: Såg du hur han kollade på dig hela tider och flirtade hela tiden!?


Jag skulle aldrig flirta med någon genom jobbet? Det känns nästan påfluget och oprofessionellt. Men det tyckte tydligen inte han;)


forever young

För övrigt lyssnar jag på Forever young 27/7 för tillfälligt, mamma blir väl galen på mig snart eftersom jag spelar samma låt om och om igen i flera timmar;)



Men den är ju så sjukt bra!
Men du får jag skärpa mig och börja läsa min förbaskade bok=)

Börjar känna mig stressad!

Hej på er små turturduvor!

Jag känner mig rätt så nyttig nu! Jag har varit ute på en lång promenad, och med den nya vinterjackan va det inte så kallt!:) (En bild på vinterjackan kommer på bild vid ett senare tillfälle!)

Jag har precis duschat, sminkat mig osv. Nu är det bara mamma som saknas för vi ska åka till vårdcentralen, eftersom att jag troligen har urinvägsinfektion:/ Det känns (piss) ha ha ha vad rolig jag är:P
Sen ska jag kolla efter lite utklädnads saker till halloween till mig, hanna och lina. Vi skulle klä oss i samma tema:)

Nu måste jag läsa ut min bok, börjar känna mig stressad! En jättebra bok som heter "Rivet skinn" om en kille från Motala som berättar om sin jobbiga uppväxt och sin jobbiga tonårstid. Den kan redomendera, även fast jag inte har läst sluet(a)



Pussen!

Flygtur men pappa och Lina!

 Jag och pappa innan vi ska flyga!
 Jag och Lina har hoppat in i planet:)
 Pappa fick styra planet. Lite läskigt va det allt;)
 En bild över Askersund
 En bild över Nydalen, hamnen:)
 Där ser ni mitt hus, med det blåa poolskyddet:)
 Harge!
 Nu får det va slut på bilder, men det va riktigt häftigt och roligt!:)

det är det lätt värt!

Tjingeling!:D

Gud vad skönt det ska bli att vara vaken så länge jag vill ikväll! Jag ska nämligen jobba natt i morgon på röntgen så jag börjar vid 3:) Inte lika roligt att jobba till halv 10 på kvällen, en där emot får jag ju sova hos en viss person, det är det lätt värt!:)
I morgon ska jag ta svininflunsa sprutan också, får se hur det går! Men det går nog toppen, man får inte vara så kinkig.

Idag har det vart lugnt, först jobbat sen hem och träffat Lina, Victor och Adam ett tag. Nu ska jag göra lite hemma spa tror jag, ansiktsbehanling, hårinpakning, fixa naglarna och lite smått och gott:)


Ha det bra och sov så gott senare! Ciao


här får ni ett inlägg, från mig till dig!

Gud vad länge sen det var jag skrev här i bloggen! Men det känns som om man måste ladda upp saker på alla sidor, bilddagboken, facebook och bloggen. Men jag ska försöka skärpa mig!:)

Idag ska jag nog bara ta det lugnt nu på dagen, kanske träffa lina en sväng. Sen på kvällen blir det party! Jag ska dra dit med Hanna och Lina. Det kan nog bli riktigt roligt:)
Jag måste bestämma mig för vad jag ska ha på mig också.. det är alltid lika svårt!

Aja, nu ska jag ta en dusch och sen fixa till mig lite.
Ha en bra dag gott folk!



Oj vad stor bilden vart! Men palla ändra:D


RSS 2.0